biz yağlı ciltlere yaaağ mağğ olmuyor en fazla cilt temizleme yağıyla yapabiliriz vallaKullandığım nemlendirici ve peptit krem baya yoğun. Yağ cildime fazla mı gelir diye tereddüt ettim.
aynen minik minik yeniliyor cildin üst katmanını , purestin toniği değil mi onda salisilik de var hem içten hem dıştan çalışıyor laktikde var nemde veriyorAy olsun olsun, bağrımıza basarız glikoliğimizi. Çok minnoş o ya... Gerçi sen agresif diyorsun ona, sen ne dersen oSeviyorum Gözle görülmeyen soyulmalar yapıyor di mi benim minnoşum?
Masajı yaklaşık bir haftadır yapıyorum sivilce dün çıkmaya başladı bugün pik yaptı.regl döneminde değilse ....
ilaç falan içtiysen ondan kaynaklı olabilir mi? çene bölgesi hormonal ya, 1 haftadır da geçmemiş kistikleşmiş . salisilik glikolik çay ağacı her alandan vurmana rağmen ölmemesi hormonal olduğunu gösteriyor
tamamdır ondan hem regl dönemi hem takviyelerden tetiklenmiş . baş verecek gibi mi ? hiç baş vermeyecek kistiklerden mi dokununca ucu içerde gibi mi ? eline batan birşey hissediyor musunMasajı yaklaşık bir haftadır yapıyorum sivilce dün çıkmaya başladı bugün pik yaptı.
Ve evet birkaç gün içerisinde regl olacağım.
Regl öncesi sivilce hep çıkardı son birkaç aydır düzenli rutin çıkmıyordu.
Pazartesi günü B12 iğnesi oldum ve demir hapına başladım.
Oooooh, yarasınnnKullandığım nemlendirici ve peptit krem baya yoğun. Yağ cildime fazla mı gelir diye tereddüt ettim.
İvit ivit, anladım. Ah ben bu yüzüme seninle tanışana kadar ne yağlar boca ettim bi' bilsen... Bak, bariyerim onarıldı ve şimdi kışın kupkuru, yazın yağ içinde olmuyor artık. Ah ben hep yanlış ata oynamışım kızcildi yağlı ya nemlendirici de emilene kadar yeterli geliyordur canım
Aynen oaynen minik minik yeniliyor cildin üst katmanını , purestin toniği değil mi onda salisilik de var hem içten hem dıştan çalışıyor laktikde var nemde veriyor
anlatmıştın işlediğin günahları hatırlıyorum biirrr birOooooh, yarasınnn
İvit ivit, anladım. Ah ben bu yüzüme seninle tanışana kadar ne yağlar boca ettim bi' bilsen... Bak, bariyerim onarıldı ve şimdi kışın kupkuru, yazın yağ içinde olmuyor artık. Ah ben hep yanlış ata oynamışım kız
tabiiki olabilir mesela şuan xpecia diye bir takviye alıyorum bu bitince ara verip sonra solgar falan alırım . xpecia ne zaman kullansam yarısına gelene kadar çenemde sivilce çıkar yarısından sonra tertemiz olur bebek saçlar da uzar . takviyeler mutlaka etki ediyor
Dün çıkan baş vermek üzere beyazlaşmaya başladı. Bir tanesi kırmızı sert kızarıklık şeklinde.tamamdır ondan hem regl dönemi hem takviyelerden tetiklenmiş . baş verecek gibi mi ? hiç baş vermeyecek kistiklerden mi dokununca ucu içerde gibi mi ? eline batan birşey hissediyor musun
demek ki kullandığın ürünler işe yaramış 1 hafta daha müsade ver sen onlara :) toparlarlarDün çıkan baş vermek üzere beyazlaşmaya başladı. Bir tanesi kırmızı sert kızarıklık şeklinde.
sen mütevazi davranmışsın ben epey birşey kitledimBen bu akşam kocişime Purest'in toniğini gösterdim, bana yılbaşı hediyesi bundan alır mısın dedimMasum da bir iki bakış attım
Evet B12 nin böyle bir etkisi olduğunu söylüyorlar. Ayda 1 yaptırıyorum daha önce yapmadı sanki hatırlayamadım
geçen sefer yapmamanın bedelini ödemiş bu ay sana :)Evet B12 nin böyle bir etkisi olduğunu söylüyorlar. Ayda 1 yaptırıyorum daha önce yapmadı sanki hatırlayamadım
Tamam canım işe yaramasına sevindim. Çok teşekkür ederimdemek ki kullandığın ürünler işe yaramış 1 hafta daha müsade ver sen onlara :) toparlarlar
Kız, bana bir balon alsan üç ay mutlu oluyorum, öyle bir ponçiğim bensen mütevazi davranmışsın ben epey birşey kitledim21 aralık doğum günüm . kimliğimde 1 ocak yazıyor ahseni de 13 ocakta doğurdum . dedim ki 21 aralık 13 ocak arası tüm gelişmelerin bir bedeli var herifcan
Evet gerçekten çift çıkarak ödedigeçen sefer yapmamanın bedelini ödemiş bu ay sana :)
rica ederimTamam canım işe yaramasına sevindim. Çok teşekkür ederim
Sonu güzel olacak beybisi, öyle düşün. Yeni yıla bomba gibi gireceksin yihhuuuuu (Çocuğunu öp benim için)Evet gerçekten çift çıkarak ödedi