Ay evet harikasın motive oldum.Sonu güzel olacak beybisi, öyle düşün. Yeni yıla bomba gibi gireceksin yihhuuuuu (Çocuğunu öp benim için)
YerimmmmmAy evet harikasın motive oldum.
Çocuğuma bugün çok kirlenmişsin kokuyorsun dedim puff dedi başını çevirdi mesafe koydu bana
Çok teşekkür ederim düşündüğün için mutlu oldumYerimmmmmAy dur sana bir şey söyleyeceğim, ne zamandır aklımda. Golden çok tüy döker, şöyle bir takviye var, mamasına sıkıyorsun hiç denedin mi daha önce?
Vets Plus Salmon Oil Kedi ve Köpekler için 200 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Vet's Plus Kedi Ve Köpekler Için Balık Yağı 200ml (TÜY SAĞLIĞI VE IŞTAH AÇMA DESTEĞİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben stok güncellemesi bekliyorum, arada 80'e düşüyor fiyatı. Bunu kedilerime alalı 1,5 ay oldu ve harika gelişmeler var tüy dökülmesinde. Hem tüyleri yumuşak ve parlak oldu hem de yattıkları yerde ve kıyafetlerimde tüy görmüyorum. Belki siz de böyle takviyeler kullanıyorsunuzdur bilmiyorum ama aklında olsun canım.
Ooooo, daha ne olsun? SüpersinOmega 3 hapı ve suyuna damlattığımız bir vitamini var.
Hepsini kendi çocuğum gibi seviyorum desem inanır mısın?Çok teşekkür ederim düşündüğün için mutlu oldum
Amin amin canım bütün canlar sağlıkla yaşasın. Düşkünlüğünü biliyorum çok teşekkürler. Sabah senin için öperimOoooo, daha ne olsun? Süpersin
Hepsini kendi çocuğum gibi seviyorum desem inanır mısın?Hele bir de seninki Golden, daha bir düşkünüm biliyorsun. Sağlıkla yaşasın, sevgiler
Mesele ben niye arbutin kremini kullanmiyorum dimi niye almamışım yaniTövbeler olsun bende aynı durumdayım
Alalım kenarda dursun mu
Benim de çıktı en sonundaBen sabah kalktım, burun deliğinin hemen altında, bıyık bölgesinde bir sivilce çıkıyor. Akşam oldu, bembeyaz olmuş ucu, bir kaşınıyor ki sormayın. Benim hiç böyle sivilcem olmaz normalde. Hep o glikolik asit yapıyor bunları diye düşünüyorum. Canım glikolik asitli toniğim, minnoşum neden böyle yapıyorsun ki ya?
kesinlikle çok güzelN nscckts şunu favori yapmıştım bir süre önce. İçinde çay ağacı da var. Bu nasıldır sence?
Rimu Health Products Gözenek Sıkılaştırıcı, Arındırıcı Ve Canlandırıcı Etkili Yüz Bakım Toniği (GLYCOLİC ACİD - AHA) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rimu Health Products Gözenek Sıkılaştırıcı, Arındırıcı Ve Canlandırıcı Etkili Yüz Bakım Toniği (GLYCOLİC ACİD - AHA) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Arbutin kesinlikle alınmalı. Her kadının dolabında olmalıMesele ben niye arbutin kremini kullanmiyorum dimi niye almamışım yani
Insan sorguluyor
Dermoskin arbutini 2 3 yıl önce kullanmıştım tekrar canımı çektiriyorsunuz yaArbutin kesinlikle alınmalı. Her kadının dolabında olmalı
Sende alternatif ne ürünler vardır kim bilir. Yoksa olmalı arbutin kardeşliğiDermoskin arbutini 2 3 yıl önce kullanmıştım tekrar canımı çektiriyorsunuz ya
Uygun fiyatlardan kullandım vallaSende alternatif ne ürünler vardır kim bilir. Yoksa olmalı arbutin kardeşliği
Hayır, ne olduğunu bile bilmiyorum ama içinde pati geçiyorsa kesin güzel bir şeydirHiç homeopati denediniz mi? Bu tarz detaylar orada çok önemli
O Purest arbutin hiç bitmiyor. Bitmeyen arbutin yapmışlar, sana söyleyeyim.Uygun fiyatlardan kullandım vallaDoa kozmetik ve purest. Purest yedekli. Bu arada şuan hatırladım var rutinimde arbutin. Skinkeyre aşık biri olarak olmaması garip olurdu unutmuşum Gene uygun fiyatlı maruderm anti blemish cream.
Bitirdim ben görl. 2021 yaz kullanmıştım galibaO Purest arbutin hiç bitmiyor. Bitmeyen arbutin yapmışlar, sana söyleyeyim.
O zaman Purest bitince bundanım mı olsa?kesinlikle çok güzel
bha dediği salisilik asit canım ... gayetde güzel olur ,purestdekiyle hemen hemen aynı içeriği + çay ağaçlıO zaman Purest bitince bundanım mı olsa?Benim de bundanım olsun ama bunda salisilik yok, fiddy için kullanılmaz galiba
purest serum form ya gerçekten puresti kullan kullan bitmiyor bence ml yarıya insin fiyatda yarıya insinBitirdim ben görl. 2021 yaz kullanmıştım galibaBenim genelde uzun gider ürünlerim. Güneş kremi hariç tabii ki de