Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay olsun olsun, bağrımıza basarız glikoliğimizi. Çok minnoş o ya... Gerçi sen agresif diyorsun ona, sen ne dersen o :KK70: Seviyorum :KK68: Gözle görülmeyen soyulmalar yapıyor di mi benim minnoşum?
aynen minik minik yeniliyor cildin üst katmanını , purestin toniği değil mi onda salisilik de var hem içten hem dıştan çalışıyor laktikde var nemde veriyor

regl döneminde değilse ....
ilaç falan içtiysen ondan kaynaklı olabilir mi? çene bölgesi hormonal ya, 1 haftadır da geçmemiş kistikleşmiş . salisilik glikolik çay ağacı her alandan vurmana rağmen ölmemesi hormonal olduğunu gösteriyor
Masajı yaklaşık bir haftadır yapıyorum sivilce dün çıkmaya başladı bugün pik yaptı.
Ve evet birkaç gün içerisinde regl olacağım.
Regl öncesi sivilce hep çıkardı son birkaç aydır düzenli rutin çıkmıyordu.
Pazartesi günü B12 iğnesi oldum ve demir hapına başladım.

Masajı yaklaşık bir haftadır yapıyorum sivilce dün çıkmaya başladı bugün pik yaptı.
Ve evet birkaç gün içerisinde regl olacağım.
Regl öncesi sivilce hep çıkardı son birkaç aydır düzenli rutin çıkmıyordu.
tamamdır ondan hem regl dönemi hem takviyelerden tetiklenmiş . baş verecek gibi mi ? hiç baş vermeyecek kistiklerden mi dokununca ucu içerde gibi mi ? eline batan birşey hissediyor musun

Kullandığım nemlendirici ve peptit krem baya yoğun. Yağ cildime fazla mı gelir diye tereddüt ettim.
Oooooh, yarasınnn :KK68:
cildi yağlı ya nemlendirici de emilene kadar yeterli geliyordur canım
İvit ivit, anladım. Ah ben bu yüzüme seninle tanışana kadar ne yağlar boca ettim bi' bilsen... Bak, bariyerim onarıldı ve şimdi kışın kupkuru, yazın yağ içinde olmuyor artık. Ah ben hep yanlış ata oynamışım kız :KK70:

Oooooh, yarasınnn :KK68:

İvit ivit, anladım. Ah ben bu yüzüme seninle tanışana kadar ne yağlar boca ettim bi' bilsen... Bak, bariyerim onarıldı ve şimdi kışın kupkuru, yazın yağ içinde olmuyor artık. Ah ben hep yanlış ata oynamışım kız :KK70:
anlatmıştın işlediğin günahları hatırlıyorum biirrr bir :KK70: hepimizin oldu öyle dönemleri yanlışı yapa yapa doğruyu bulduk hep . birgün sende eni sonu keşfedecektin sonuçta bu işlere meraklı birisin :KK200:

Teyit edilmiş bir bilgi vereyim mi, ne zaman B12 kullansam yüzüm gözüm sivilce oluyor. Benim dışımda bunu 3-4 kişiden daha duydum. Sivilce yüzünden B12'yi bırakanlar bile var. N nscckts bu da etki etmiş olabilir mi beybisi?

Teyit edilmiş bir bilgi vereyim mi, ne zaman B12 kullansam yüzüm gözüm sivilce oluyor. Benim dışımda bunu 3-4 kişiden daha duydum. Sivilce yüzünden B12'yi bırakanlar bile var. N nscckts bu da etki etmiş olabilir mi beybisi?
tabiiki olabilir mesela şuan xpecia diye bir takviye alıyorum bu bitince ara verip sonra solgar falan alırım . xpecia ne zaman kullansam yarısına gelene kadar çenemde sivilce çıkar yarısından sonra tertemiz olur bebek saçlar da uzar . takviyeler mutlaka etki ediyor

tamamdır ondan hem regl dönemi hem takviyelerden tetiklenmiş . baş verecek gibi mi ? hiç baş vermeyecek kistiklerden mi dokununca ucu içerde gibi mi ? eline batan birşey hissediyor musun
Dün çıkan baş vermek üzere beyazlaşmaya başladı. Bir tanesi kırmızı sert kızarıklık şeklinde.

Ben bu akşam kocişime Purest'in toniğini gösterdim, bana yılbaşı hediyesi bundan alır mısın dedim :KK70: Masum da bir iki bakış attım :KK70:
sen mütevazi davranmışsın ben epey birşey kitledim :KK70: 21 aralık doğum günüm . kimliğimde 1 ocak yazıyor ahseni de 13 ocakta doğurdum . dedim ki 21 aralık 13 ocak arası tüm gelişmelerin bir bedeli var herifcan :KK70:

Evet B12 nin böyle bir etkisi olduğunu söylüyorlar. Ayda 1 yaptırıyorum daha önce yapmadı sanki hatırlayamadım

sen mütevazi davranmışsın ben epey birşey kitledim :KK70: 21 aralık doğum günüm . kimliğimde 1 ocak yazıyor ahseni de 13 ocakta doğurdum . dedim ki 21 aralık 13 ocak arası tüm gelişmelerin bir bedeli var herifcan :KK70:
Kız, bana bir balon alsan üç ay mutlu oluyorum, öyle bir ponçiğim ben :KK70:

Tamam canım işe yaramasına sevindim. Çok teşekkür ederim🌺🌺
rica ederim :KK36: sen üstüne salisilik sür bence biraz daha ... hatta sürüp bekledikten sonra sadece lokal olarak kil maskesi sür ki daha çabuk kurusun sivilce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X