Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de Braun'un şu su altında da kullanılabileninden almıştım, seviyorum hızını ama acıtıyor kökten aldığı için. İnan lazere gittim, o da acıtıyor. Lumea da sıcaklaştıkça atışlar can acıtıyormuş.
Benimkide su altında kullanabilenlerden ama çok acıtıyor.Lazere başladım aleksander .Bendede lazer olayı epilasyon aleti kadar acıtmıyor.Acı olayı kişiden kişiye değişiyor demekki.

Benimkide su altında kullanabilenlerden ama çok acıtıyor.Lazere başladım aleksander .Bendede lazer olayı epilasyon aleti kadar acıtmıyor.Acı olayı kişiden kişiye değişiyor demekki.
epilatör aleti değil mi , o terminatör ya paramparça ediyor çok acıtıyor kirpilerin saldırısına uğramışım gibi hissetmiştim onda :KK43:

Ben hiç kuaförde aldırmadım, cımbızla çekiyorum. Cımbız maalesef çözüm değil ama öyle alıştırdım.
Benim elmacık kemiği ile çene arasında da var. İnceler fakat bir araya gelince koyu duruyorlar. Örgütlenince çok görünüyorlar. :KK70: Evde kullanılabilen sir ağdalardan kullanmıştım, mis gibi olmuştum ama sonrasında korktum, lekelenirim diye.
Evet cilt bakımında ürünleri düzenli kullanıyoruz ama tüm yüze uyguluyoruz. Yani sakal bölgesine karınca yağı kullanırsam orayı boş bırakıp diğer yerlere serum sürmem gerekecek, o sabır bende yok. :işsiz: Hele bir bölge var ki evlerden ırak, oradakiler incelse bile yeter bana :KK70:
Örgütlenince çok mu görünüüyorlar mı puhahahahhahahaha😆😆😆😆

Dr. Ezgi Özkur’un videosundan anladığım kadarıyla her yöntemin yan etkisi olabiliyor. En iyisi kıllı gezmek dermişim :KK70:
Şeyden hiç bahsedilmiyor: yurtta kalırken bazı kızlar plastik eldiven takıp tüyleri tutup tutup çekiyorlardı. Sanırım bu tüy alma yöntemleri arasında sayılmıyor :KK70:

Dr. Ezgi Özkur’un videosundan anladığım kadarıyla her yöntemin yan etkisi olabiliyor. En iyisi kıllı gezmek dermişim :KK70:
Şeyden hiç bahsedilmiyor: yurtta kalırken bazı kızlar plastik eldiven takıp tüyleri tutup tutup çekiyorlardı. Sanırım bu tüy alma yöntemleri arasında sayılmıyor :KK70:
o ağdadan ve cımbızdan daha iyi bir yöntem :KK66:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X