- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.280
- 31
Oyh anam kadın olmak ne zormesela traşlarkende aynı yerden 2 kere geçilmemeli cildi tahriş eder o bile ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyh anam kadın olmak ne zormesela traşlarkende aynı yerden 2 kere geçilmemeli cildi tahriş eder o bile ...
haklısın vallaOyh anam kadın olmak ne zor
Ben o zaman ağdaya devamkeağda yanında sinek ısırığı kadar kalır ...
Benimkide su altında kullanabilenlerden ama çok acıtıyor.Lazere başladım aleksander .Bendede lazer olayı epilasyon aleti kadar acıtmıyor.Acı olayı kişiden kişiye değişiyor demekki.Ben de Braun'un şu su altında da kullanılabileninden almıştım, seviyorum hızını ama acıtıyor kökten aldığı için. İnan lazere gittim, o da acıtıyor. Lumea da sıcaklaştıkça atışlar can acıtıyormuş.
Bütün acılı işler bizde maalesef.Doğumda epilasyonda. Erkekler ne rahat.Oyh anam kadın olmak ne zor
epilatör aleti değil mi , o terminatör ya paramparça ediyor çok acıtıyor kirpilerin saldırısına uğramışım gibi hissetmiştim ondaBenimkide su altında kullanabilenlerden ama çok acıtıyor.Lazere başladım aleksander .Bendede lazer olayı epilasyon aleti kadar acıtmıyor.Acı olayı kişiden kişiye değişiyor demekki.
Söyle görl Söyle, yağmur çamur değmedi yüreğime. Şimdi, ben neredeyim sen neredeBak ben bunları ciddiye alırım söyler dururum, dalga geçmiyorsun değil mi? Kolajen üretimi sayısı ne ayol?
Evet epilatör aleti .Nisa çok yaşa güldürdün beniepilatör aleti değil mi , o terminatör ya paramparça ediyor çok acıtıyor kirpilerin saldırısına uğramışım gibi hissetmiştim onda
Hadi bişey söyleyim de rahatlayın. Kadınların acıya dayanıklılığı daha yüksekmişBütün acılı işler bizde maalesef.Doğumda epilasyonda. Erkekler ne rahat.
evet östrojen hormonumuz buna neden oluyorHadi bişey söyleyim de rahatlayın. Kadınların acıya dayanıklılığı daha yüksekmiş
alemsin nedeeen peki erkekler neden yukardan aşağıya çıkış yönüne doğru traş oluyorlarOhaaaa ben traş bıçağını tüylerin ters yönüne doğru kullanıyordum
Örgütlenince çok mu görünüüyorlar mı puhahahahhahahahaBen hiç kuaförde aldırmadım, cımbızla çekiyorum. Cımbız maalesef çözüm değil ama öyle alıştırdım.
Benim elmacık kemiği ile çene arasında da var. İnceler fakat bir araya gelince koyu duruyorlar. Örgütlenince çok görünüyorlar. Evde kullanılabilen sir ağdalardan kullanmıştım, mis gibi olmuştum ama sonrasında korktum, lekelenirim diye.
Evet cilt bakımında ürünleri düzenli kullanıyoruz ama tüm yüze uyguluyoruz. Yani sakal bölgesine karınca yağı kullanırsam orayı boş bırakıp diğer yerlere serum sürmem gerekecek, o sabır bende yok. Hele bir bölge var ki evlerden ırak, oradakiler incelse bile yeter bana
Bunu ben de düşündüm şu an epilatörü, ağdayı ters yapıyoruz ya aklım ona gitmiş olabiliralemsin nedeeen peki erkekler neden yukardan aşağıya çıkış yönüne doğru traş oluyorlar
o ağdadan ve cımbızdan daha iyi bir yöntemDr. Ezgi Özkur’un videosundan anladığım kadarıyla her yöntemin yan etkisi olabiliyor. En iyisi kıllı gezmek dermişim
Şeyden hiç bahsedilmiyor: yurtta kalırken bazı kızlar plastik eldiven takıp tüyleri tutup tutup çekiyorlardı. Sanırım bu tüy alma yöntemleri arasında sayılmıyor
Gerçekten mi yuppiiiii yeni favorim olabilir o zamano ağdadan ve cımbızdan daha iyi bir yöntem