- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Ben takıntılıyım kıla tüye karşı. Ellerimin üzerini bile temizliyorum. Bir tane kalsa takıyorum ona, illa çekmem lazım. Vallahi çok güzel anlatmışsın aşırı yükseldimbilgisayar ışığı inan daha zararlı ... bilinçli kullanmak önemli kuzum , mesela öncesi traşlanman lazım, iyi bir traş bıçağı olmalı, gidip en ucuzuyla cildini tahriş edip üstüne keselenip sonra lazerlenirse yanar , öyle yaptıldığında lazer yapmasa jean giyse yine tahriş olur hassasiyet yapacak şeylerden uzak durmak lazım. kullanılan duş jeli bile kurutmamalı cildi , nemledirici vs de asla olmamalı öyle birşey olursa o da yakar , duştan çıkar çıkmaz kuru temiz cilde uygulanmalı . ve inan ağda cilde daha zararlı .
Benim de benim deeeeBenim tüylerim farklı yerlerde farklı özellik gösteriyor
Her şey mümkün her şeyin çözümü var:5197148.para mıknatısı sayısı:318 798.kolajen üretimi sayısı:58964959431.Ben takıntılıyım kıla tüye karşı. Ellerimin üzerini bile temizliyorum. Bir tane kalsa takıyorum ona, illa çekmem lazım. Vallahi çok güzel anlatmışsın aşırı yükseldimGidip bir yerde bulayım, taksitle falan alırım artık ne yapayım ya? Hem istediğim zaman evimde oturur yaparım hem de birilerine sürekli bir yerlerimi göstermek zorunda kalmam. Ay hiç sevmediğim şeyler zaten.
Bu acıtıyor diyenler hep kese yapanlar, kimyasal duş jelleri kullananlar. Demek ki dikkat etmediler. O Lumea buraya gelecek! 520777 ve tüm olumlu sayılar S Skinkeyrlover hele bana oradan bi' sayı üfle bacım
Ersağa bi yükseldim şu anBenim de benim deeeeAy tövbeler olsun ya
Bak duş jeli sormuşsun ya, ben Ersağ'dan alıyorum onları. Bitkisel ürünler hepsi. Benim evime yıllardır kimyasal deterjan da girmez, şampuan ve duş jeli türevleri de girmez. Üye olunca indirimli alıyorum hem hediyeleri de oluyor. 5 yıldır oradan alıyorum hep. Başka şeyler tavsiye edenler de olur burada.
Güya bende de kullandıkları alexandrite'ti de sonuç sıfır. Bir de ben saatli randevulardan çok sıkılıyorum. Aynen dediğin gibi, regl günü denk geliyor, bir şey oluyor illaki. Bir de benim canım çok acıyordu. Hatta diyordum keşke beni bayıltsalar da tüm işlemi yapıp tekrar ayıltsalar.Anladığım kadarıyla beni alexandrite paklar. Ama onun da bir sürü ıvır zıvırı var ya. Regline yakın gitmiyceksin. Regl bittikten hemen sonra gitmiyceksin. Ovülasyon döneminde gitmiyceksin. Ee zaten randevu almak zor. Ben de her an müsait olamayabilirim yani. Bütün bu bileşenleri bir araya getirmek çok zor. Düşünürken bile sıkıldım. Ağdayı bu yüzden seviyorum
Bak ben bunları ciddiye alırım söyler dururum, dalga geçmiyorsun değil mi?Her şey mümkün her şeyin çözümü var:5197148.para mıknatısı sayısı:318 798.kolajen üretimi sayısı:58964959431.
alex acıtır canım o bildiğin lazer... gerçekten acıtıyor oGüya bende de kullandıkları alexandrite'ti de sonuç sıfır. Bir de ben saatli randevulardan çok sıkılıyorum. Aynen dediğin gibi, regl günü denk geliyor, bir şey oluyor illaki. Bir de benim canım çok acıyordu. Hatta diyordum keşke beni bayıltsalar da tüm işlemi yapıp tekrar ayıltsalar.
isananınkileri seviyorum ben rosmanda satılan ... ya da çocuk - bebek duş jelleri var onları kullanıyoruzHangi duş jelini kullanıcaz
Ay şükürler olsun ya. Demek ki sorun bende değilmiş, oh be rahatladımalex acıtır canım o bildiğin lazer... gerçekten acıtıyor oilk üstümde denediklerinde oha bu ne demiştim hatta ilkinde devam edememiştim uyuşturucu krem falan sürmelerine rağmen acıyordu
teyzem kendi kızına alex yaptı , kuzenim ağrı kesici alıyordu uyuşturucu krem sürülüyordu ona rağmen arada es veriyorlardı acıdan kendisini sıkmaktan kilo vermiştiAy şükürler olsun ya. Demek ki sorun bende değilmiş, oh be rahatladım
Ağdadan daha mı çok acıyorGüya bende de kullandıkları alexandrite'ti de sonuç sıfır. Bir de ben saatli randevulardan çok sıkılıyorum. Aynen dediğin gibi, regl günü denk geliyor, bir şey oluyor illaki. Bir de benim canım çok acıyordu. Hatta diyordum keşke beni bayıltsalar da tüm işlemi yapıp tekrar ayıltsalar.
Acısına değse içim yanmaz! Hem o kadar para ver hem canını acıt hem de sonuç yok! Bildiğim tüm küfürler ona gelsinteyzem kendi kızına alex yaptı , kuzenim ağrı kesici alıyordu uyuşturucu krem sürülüyordu ona rağmen arada es veriyorlardı acıdan kendisini sıkmaktan kilo vermiştialex büyük acıtır
ağda yanında sinek ısırığı kadar kalır ...Ağdadan daha mı çok acıyor
Ağda yanında masum bir melek kalır, o derece!Ağdadan daha mı çok acıyor