ben birşey farkettim trendyol için söylüyorum bunu , birşeyi favoriye ekledikten 1 -2 gün sonra fiyatı artıyor sepete eklediğim an almazsam yüzde 90 bakıyorum ki ( son 2 ürün kalanlarda mesela ) satılmış oluyor o yüzden sekmeleri kaydediyorum favlamaktan veya sepete atmaktan korkar oldum resmen bu ay her seferinde denedim vallahi aynısı olduYaaaaO kedili sıcak su torbasını alacaktım, maaşı beklerken stok bitmiş Neden herkes onu aldı ya, neden neden? ühühh
bunu bende gözlemledim.ben birşey farkettim trendyol için söylüyorum bunu , birşeyi favoriye ekledikten 1 -2 gün sonra fiyatı artıyor sepete eklediğim an almazsam yüzde 90 bakıyorum ki ( son 2 ürün kalanlarda mesela ) satılmış oluyor o yüzden sekmeleri kaydediyorum favlamaktan veya sepete atmaktan korkar oldum resmen bu ay her seferinde denedim vallahi aynısı oldubirşeyi beğendiysem link açık bekliyor ben favorileyince veya sepete atınca uygulamanın logaritması gereği en çok beğenilen veya en çok satılanlarda insanların karşısına çıkıyormuş satış oranı fazlalaşsın diye hemde rekabet sebebiyle alışveriş yaptırmak için erhan öyle dedi
direkt effecsthanın bebeytom türk eczacı ve dermatolog birlikte üretti EffectHA Cream Yağlı ve Karma Ciltler Nemlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol ya eczanede ya ecza deposunda ya kendi sitesinde ya da sadece trendyolda bulabilirsineffecta krem hangi markanin kizlar?
Oy anammmmm bunu ben de düşünmüştüm de söylediğimde bana gülmüşlerdi. Hele kedi maması ve kedi kumları! Ya sepete ekliyorum, fiyat değişiyor aynı gün. Tam alacağım, stok bitiyor. Yazdıkların çok mantıklı. Kedili bittiyse köpeklisini alırım hıh! Uyuzlar!ben birşey farkettim trendyol için söylüyorum bunu , birşeyi favoriye ekledikten 1 -2 gün sonra fiyatı artıyor sepete eklediğim an almazsam yüzde 90 bakıyorum ki ( son 2 ürün kalanlarda mesela ) satılmış oluyor o yüzden sekmeleri kaydediyorum favlamaktan veya sepete atmaktan korkar oldum resmen bu ay her seferinde denedim vallahi aynısı oldubirşeyi beğendiysem link açık bekliyor ben favorileyince veya sepete atınca uygulamanın logaritması gereği en çok beğenilen veya en çok satılanlarda insanların karşısına çıkıyormuş satış oranı fazlalaşsın diye hemde rekabet sebebiyle alışveriş yaptırmak için erhan öyle dedi
baktim netten, kuru benim cildim ama oda varmis.direkt effecsthanın bebeytom türk eczacı ve dermatolog birlikte üretti EffectHA Cream Yağlı ve Karma Ciltler Nemlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol ya eczanede ya ecza deposunda ya kendi sitesinde ya da sadece trendyolda bulabilirsin
evet canım günlük nemlendirici sabah akşam kullanabilirsin . yalnız en iyi sonuç için yüzünü yıkadıktan sonra tam kurutmadan hafif nemliyken sürbaktim netten, kuru benim cildim ama oda varmis.
günlük nemlendirici degil mi?
bu simdi avusturyada yokturevet canım günlük nemlendirici sabah akşam kullanabilirsin . yalnız en iyi sonuç için yüzünü yıkadıktan sonra tam kurutmadan hafif nemliyken süryarım pompadan biraz fazla al sen kuru olduğun için kuru cilt versiyonundan , yeterli gelecektir boynuna bile yeter
bu simdi avusturyada yoktur
böylede bir problem var iste.
sizin kullandiginiz her sey burda yok.
celenesi ordan almistim mesela.
En sonunda ben de alcam şu effectadan galiba
Bana kuru cilt için olanı lazım amaBen satayim ya çok sevmedim ama bugün 3 pit deneyim bi de öyle bakayım belki severim haahahhh
bulamadim avusturya sayfasinda yokŞöyle Amazon’da çıkıyor ama oraya sipariş verebilir misin bilmiyorum Amazon’dan hiç alışveriş yapmadımEffectHA Cream Kuru Ciltler : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
EffectHA Cream Kuru Ciltler : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
Hadi ya tühbulamadim avusturya sayfasinda yok
Ablanız kurbannn olsun size deyip dağıtsa valla gece gündüz onu dinlerimBülent ablam şu gruba birer parfüm dağıtsa keşke ...sevap gibi sevap
Ay evet beni de geriyor, ben bana uymadığı için öyle yapıyor sanıyordumEvetbotoks etkisi gibi etki hissetmedin mi yüzü gerdiriyor cafeinli ürünler gibi hani onuda sürersin gerer ya öyle, hatta svrdeki gibi
Ay evet beni de geriyor, ben bana uymadığı için öyle yapıyor sanıyordumilk sürdüğümde dedim ki eyvah bu yapış yapış bi krem mi, çünkü bilmediğim için 1 koca pompa almıştım elime. Sonradan yarım pompa sürmeye başladım. Şimdi iyi anlaşıyoruz kendileriyle
Hala hafif bi gerginlik veriyor ama yapış yapışlık yok.biraz daha kullanayım bakalım, çok olmadı başlayalı. Zaten bu aralar çok keyfim yok, çok detaylı bakım yapamıyorum bu aralarBensimo beni de geriyor ve ben de bana uymadı sandim hatta netten araştırdım nemlendirici neden gerer diye size uygun değil ihtiyacınızı karşılamıyor falan dedi
Yarım pompa deneyeceğim bakalım kova hatun da sen de öyle dediniz bi bakalım.bakalim
hadi keyfini yerine getirelimHala hafif bi gerginlik veriyor ama yapış yapışlık yok.biraz daha kullanayım bakalım, çok olmadı başlayalı. Zaten bu aralar çok keyfim yok, çok detaylı bakım yapamıyorum bu aralar