- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
mahallenin muhtarına kadar da etiketleyecek her yorumunda dur bekle ayy sebo ayŞimdi gelip hepimize ayrı ayrı cevap yazacak. Toplu yazsa da tek seferde kurtulsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mahallenin muhtarına kadar da etiketleyecek her yorumunda dur bekle ayy sebo ayŞimdi gelip hepimize ayrı ayrı cevap yazacak. Toplu yazsa da tek seferde kurtulsak
Hiç üşenmiyor ha Ne yazmıştı, "üç fit" mi? Sevimli ya, sevimli olmasa kızılır da sevimli işte keratamahallenin muhtarına kadar da etiketleyecek her yorumunda dur bekle ayy sebo ay
krem o kadar bereketli ki jelimsi olduğu için kolay ve eşit de yayılıyor ya yarım pompa gerçekten yüzüme ve boynuma yetiyor geçen sefer kullandığımda son kullanması geçmek üzere ürün bitmedi asla ... elime falan kullandım bitsin diye aslında eşle kullanılabilir ya da sabah akşam kullanmalısın bitirebilmek için . azıcık yetiyorPıt desek olmaz, pıt ne yani, hem krem bu.
Gün desek harflerle alakalı değil ama en azından mantıklı.
3 pompa zaten Allah muhafaza, evlerden ırak.
Beyin fırtınasına gel!
Ay benim eş kullanmasa da olurkrem o kadar bereketli ki jelimsi olduğu için kolay ve eşit de yayılıyor ya yarım pompa gerçekten yüzüme ve boynuma yetiyor geçen sefer kullandığımda son kullanması geçmek üzere ürün bitmedi asla ... elime falan kullandım bitsin diye aslında eşle kullanılabilir ya da sabah akşam kullanmalısın bitirebilmek için . azıcık yetiyor
önce elindekileri bitir derim çok var elinde ürün ... son kullanma tarihi seçme şansımız olsa keşke alışveriş yaparsan 2028 falan seçerdik ama belki 1 sene sonraki tarihliyi gönderirlerse ? o yüzden elindekileri kullan bitir önce derim zaten en çok hanginden memnun kalırsan ona göre sade rutin yapıcaz yaAy benim eş kullanmasa da olur
Evet 50 ml zaten ve kıvamlı. Kuru cilde bir pompa olabilir ama kuru cilde sürmediğimiz için yarım pompayı boynuma, dekolteme bile sürüyorum. Kendi sitesinde 183 lirayken alayım diyorum ama fazla stok da iyi değil yani. Alsam mı ki?
valla mevsim geçişlerinde ,kışın . karma ve yağlı ciltler sever . kuru ciltlerde kuru ciltler için olan versiyonu her mevsim sever. yağ kusturmayan sivilce çıkarmayan içeriği zengin olan krem bulmak t bölgesi yağlananlarda çok zor . ihtiyacın varsa al derimEn sonunda ben de alcam şu effectadan galiba
Al al al bacım alEn sonunda ben de alcam şu effectadan galiba
Ay heee, öyle yapacağız da fiyatlar beni çok korkutuyorönce elindekileri bitir derim çok var elinde ürün ... son kullanma tarihi seçme şansımız olsa keşke alışveriş yaparsan 2028 falan seçerdik ama belki 1 sene sonraki tarihliyi gönderirlerse ? o yüzden elindekileri kullan bitir önce derim zaten en çok hanginden memnun kalırsan ona göre sade rutin yapıcaz ya
Evet botoks etkisi gibi etki hissetmedin mi yüzü gerdiriyor cafeinli ürünler gibi hani onuda sürersin gerer ya öyle, hatta svrdeki gibiAl al al bacım al
Nisaaaaaa, bu kremin anti aging özelliği var mıydı kız?
Ay heee, öyle yapacağız da fiyatlar beni çok korkutuyor
Hissetmem miiiiiiiiiiiii, o yüzden sordum. HA etkisindendir diye düşündüm Tek hedefim güzel yaş almakEvet botoks etkisi gibi etki hissetmedin mi yüzü gerdiriyor cafeinli ürünler gibi hani onuda sürersin gerer ya öyle, hatta svrdeki gibi
Ne aldıysa kazıklandığı kesin, sadece marka adına para ödemiştir, çoğu ünlü marka ile uygun markalar aynı fabrikadan çıkıyorNe aldı acaba o kadar? Hangi ara kullanacak? Hadi bizde botoks yok, dolgu yok arayı kapatmaya çalışıyoruz
Tövbeler olsun ya, ben de 1300 TL harcamışım diye karalar bağlıyorum
Şu an nemlendiricim var ama o kadar çok konusu geçti ki merak etmiyor değilimvalla mevsim geçişlerinde ,kışın . karma ve yağlı ciltler sever . kuru ciltlerde kuru ciltler için olan versiyonu her mevsim sever. yağ kusturmayan sivilce çıkarmayan içeriği zengin olan krem bulmak t bölgesi yağlananlarda çok zor . ihtiyacın varsa al derim