- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Görlll enerji kartı da neeeeEnerji kartı açayım bende bari meraktan catladim hangi ürünmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görlll enerji kartı da neeeeEnerji kartı açayım bende bari meraktan catladim hangi ürünmüş
Görl geniş alın iyidir. Ya paşa soyundan geldiğini gösterir ya da ileride zengo olacağını Aşko sen kesin zengo olacaksın her şey ona delalet ediyor valla eşinsu da senden küçükmüş o da zengoluk belirtisi 520 777 Ayrıca gayet iyi alnın leke falan yok çok güzelsinBenim alnımı CB görse arazi büyüklüğünden dolayı köprü yapmaya karar verir Alnımda bayağı koyu güneş lekeleri vardı, bayağı açıldı şimdi ama geçeceğini sanmam. Zaten tam geçecek gibi oluyor, bir daha yaz geliyor. Güneş ışınlarıyla cebelleşmeşov
Medik8 Oxy-R Peptides ürünü müydü o ürrün?Benim alnım da yüzölçümü bakımından senden geri kalmaz. Bir yaz tatilinde sürekli şapka takmama ve solenta güneş kremini sık sık yenilememe rağmen koskocaman bir leke oluşmuştu. Medik 8 in bir leke ürününü kullandım onunla zaman içerisinde açıldı ve kayboldu. Heliocare in fondöten gibi bir güneş koruyucusu vardı uzun zaman onu kullandım tekrar oluşmadı çok şükür.
Resim yüklenmemis kusura bakmayın kızlar bunu soruyorumKızlar azaleik asit kullanan varmı aramızda the purestte çıkarmış yeni sivilcelere iyi gelen bir icerik biliyorsunuz nisa alsam mı cnm sence çok gerekli mi bana maruderminkini deneyebilirim al dersen
Melek kartları vs işte görlGörlll enerji kartı da neeee
Anladım bebeksu süpersin tam bir enerji görl . Melek kartlarını biliyorum bayadır ama henüz o masalarda yokum. Neyse bir o eksik kalsın yetoMelek kartları vs işte görl
Sen bizim sekansçı başımızsınAnladım bebeksu süpersin tam bir enerji görl . Melek kartlarını biliyorum bayadır ama henüz o masalarda yokum. Neyse bir o eksik kalsın yeto
Allahhh bu işler bana kaldıysa yandık Ben daha a1 seviyedeyim 918 09814 var mesela bu enerji yükseltiyor ve gençleştiriyor Huzur, sakinlik ve dinginlik var o:514319893714. Asıl istediğin olumsuz kişi varlık ve enerjiyi uzaklaştırma ise 6951397
Sayi sekansları en uzak olduğum konu valla o iş sende sıkı çalış,sana müracat edcezAllahhh bu işler bana kaldıysa yandık Ben daha a1 seviyedeyim 918 09814 var mesela bu enerji yükseltiyor ve gençleştiriyor Huzur, sakinlik ve dinginlik var o:514319893714. Asıl istediğin olumsuz kişi varlık ve enerjiyi uzaklaştırma ise 6951397
zaten bu forumun sıkıntısı şu artty yüzüm aşırı yağlı diyor normal çıkıyor, bensimo yüzümde leke var diyor ay parçası çıkıyor, sepya leke var diyor ara ki mikroskopla bul ...insan olduğu için cilt yüzeyinde olan doğal izlere leke diyorlar ,bende kendimde arasam 387336 tane gözenek ,fazla sebum ,alerjiye meyil ,rüzgar değse ,saçım sürtünse sivilceye meyil aslında her halt var ama bence bunlar kusur değil ama kızlar sorun sanıyor . o zaman ben güzel değilim onlara göre ,kendilerinde sorun olarak saydıkları herşey bende var ama bana güzelsin diyorlar o zaman kendileride güzel ama kendilerini kusurlu buluyorlar şimdi gel çık işin içinden hadi bakalımAlnımın resmini çekip baktım bende de yok
İmza, kaşe, mühürzaten bu forumun sıkıntısı şu artty yüzüm aşırı yağlı diyor normal çıkıyor, bensimo yüzümde leke var diyor ay parçası çıkıyor, sepya leke var diyor ara ki mikroskopla bul ...insan olduğu için cilt yüzeyinde olan doğal izlere leke diyorlar ,bende kendimde arasam 387336 tane gözenek ,fazla sebum ,alerjiye meyil ,rüzgar değse ,saçım sürtünse sivilceye meyil aslında her halt var ama bence bunlar kusur değil ama kızlar sorun sanıyor . o zaman ben güzel değilim onlara göre ,kendilerinde sorun olarak saydıkları herşey bende var ama bana güzelsin diyorlar o zaman kendileride güzel ama kendilerini kusurlu buluyorlar şimdi gel çık işin içinden hadi bakalım
leke varsa ben neden görmedim ayol leke dediğin şey şöyle olurBenim alnımı CB görse arazi büyüklüğünden dolayı köprü yapmaya karar verir Alnımda bayağı koyu güneş lekeleri vardı, bayağı açıldı şimdi ama geçeceğini sanmam. Zaten tam geçecek gibi oluyor, bir daha yaz geliyor. Güneş ışınlarıyla cebelleşmeşov
kemerli burun içinde iyi derler geniş alın içinde ,hatta padişahlara falan bak özellikle resimleri yapılırken buruna çalışırlarmış hepsi nasıl burunlu gargamelin burnu fındık kalır yanlarında. ihtişam karakter görkem güç demekmiş. aslında hala öyle hatta ünlü markalar defilelerde de özellikle kemerli burun seçmeye başladı moda olacak diyordu dün çisemGörl geniş alın iyidir. Ya paşa soyundan geldiğini gösterir ya da ileride zengo olacağını Aşko sen kesin zengo olacaksın her şey ona delalet ediyor valla eşinsu da senden küçükmüş o da zengoluk belirtisi 520 777 Ayrıca gayet iyi alnın leke falan yok çok güzelsin
Bunlar hep aynaya çok bakmaktan oluyor, baktıkça insan kusur buluyorzaten bu forumun sıkıntısı şu artty yüzüm aşırı yağlı diyor normal çıkıyor, bensimo yüzümde leke var diyor ay parçası çıkıyor, sepya leke var diyor ara ki mikroskopla bul ...insan olduğu için cilt yüzeyinde olan doğal izlere leke diyorlar ,bende kendimde arasam 387336 tane gözenek ,fazla sebum ,alerjiye meyil ,rüzgar değse ,saçım sürtünse sivilceye meyil aslında her halt var ama bence bunlar kusur değil ama kızlar sorun sanıyor . o zaman ben güzel değilim onlara göre ,kendilerinde sorun olarak saydıkları herşey bende var ama bana güzelsin diyorlar o zaman kendileride güzel ama kendilerini kusurlu buluyorlar şimdi gel çık işin içinden hadi bakalım
Yaa evet bak ben de minnoş duruyorum dışarıdan alfa durmuyorum cuteum Göz yaşım pıtkemerli burun içinde iyi derler geniş alın içinde ,hatta padişahlara falan bak özellikle resimleri yapılırken buruna çalışırlarmış hepsi nasıl burunlu gargamelin burnu fındık kalır yanlarında. ihtişam karakter görkem güç demekmiş. aslında hala öyle hatta ünlü markalar defilelerde de özellikle kemerli burun seçmeye başladı moda olacak diyordu dün çisem
kimse kusura bakmasın ama kedi burunlu kimseyi ciddiye alamıyorum oy minnoş diye yere yatırıp karnını sıvazlayasım falan geliyor hükümet gibi duran insanlara bak hepsi kemerli burun geniş alınlı . zengin duruyorlar
kesinlikle öyle çok doğru , kendini kurcalamaktan çok aynaya bakmaktan oluyor . özellikle de yeni makyaja veya cilt bakımına başlayanlarda daha fazla hassasiyet oluyor başlarda. sonra işin derinliğine girince aslında lekenin ne olduğunu cilt sıkıntısının ne olduğunu anlamış oluyorlar ve onca zaman boşuna kendimle oynamışım diyorlar ben dedim oradan biliyorumBunlar hep aynaya çok bakmaktan oluyor, baktıkça insan kusur buluyor
Geçen gün şeyi düşündüm bir gün herkes hayatının bir döneminde modaya uygun olacak. Mesela biz küçükken çekik gözlüleri dışlarlardı şimdi para verip badem göz ameliyatı yaptırıyorlar. Ya da yanağı çökük insanlara vitaminsiz diye üzülürlerdi şimdi bişektomi yaptırıyorlar. Benim çillerimle dalga geçerlerdi küçükken şimdi snapchatte çilli filtre kullanıp fotoğraf çekiyorlar. Herkes bir şekilde modaya uymuş oluyor zaten orayla burayla oynamaya gerek yok diye düşünüyorum. İnanıyorum bir gün ince dudaklarım da moda olacak hihohoytkemerli burun içinde iyi derler geniş alın içinde ,hatta padişahlara falan bak özellikle resimleri yapılırken buruna çalışırlarmış hepsi nasıl burunlu gargamelin burnu fındık kalır yanlarında. ihtişam karakter görkem güç demekmiş. aslında hala öyle hatta ünlü markalar defilelerde de özellikle kemerli burun seçmeye başladı moda olacak diyordu dün çisem
kimse kusura bakmasın ama kedi burunlu kimseyi ciddiye alamıyorum oy minnoş diye yere yatırıp karnını sıvazlayasım falan geliyor hükümet gibi duran insanlara bak hepsi kemerli burun geniş alınlı . zengin duruyorlar