- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Neyi kızKızlar dolabımda bunu buldum cilt bakımına başlamadan önce ara ara kullanırdım bunlardan son iki kalmış bunları kullaniyim mi nedersiniz
Yok hayret nasıl hissetmedim acabasıKova hatunu deprem oldu hissettiniz mi
ayy bende baktım baktım göremedimNeyi kız
dur bir sihirli küreme bakıp geleyimKızlar dolabımda bunu buldum cilt bakımına başlamadan önce ara ara kullanırdım bunlardan son iki kalmış bunları kullaniyim mi nedersiniz
Ben ayaktaydım ondan herhalde hissettim. Kısa sürdü 3,5 büyüklüğüYok hayret nasıl hissetmedim acabası
Bulunduğum konum gereği dıdısının dıdısında olan depremi bile hissediyorum genellikle
Enerji kartı açayım bende bari meraktan catladim hangi ürünmüşdur bir sihirli küreme bakıp geleyim
Sağol canım Allah korusun çok korkutucu.deprem mi oldugeçmiş olsun ,allah esirgesin
Merkezi bi yerdeysen benim hissetmemem normal,benim hissetiklerimi de merkezdekiler hissetmiyorBen ayaktaydım ondan herhalde hissettim. Kısa sürdü 3,5 büyüklüğü
Merkezde değilim. Merkez üssü bize yakınmış. Sarsıntı kısa sürdü ama ürtücü bir ses oldu.Merkezi bi yerdeysen benim hissetmem normal,benim hissetiklerimi de merkezdekiler hissetmiyor
Merakşov +1 daha oy sebboooooKızlar azaleik asit kullanan varmı aramızda the purestte çıkarmış yeni sivilcelere iyi gelen bir icerik biliyorsunuz nisa alsam mı cnm sence çok gerekli mi bana maruderminkini deneyebilirim al dersen
Ay o ses çok korkunçMerkezde değilim. Merkez üssü bize yakınmış. Sarsıntı kısa sürdü ama ürtücü bir ses oldu.
Ay tövbeler olsun ya. O kadar tırstım ki şu an.kaş burun bölgesi sivilceler ölüm bölgesi diye geçer oradaki sivilcelerle sakın ha sakın oynama canım, hoş senin sivilce patlatmadığını biliyorumda ,bu mesaj vesilesiyle söyleyeyim oradaki sinirler direkt beyine gidiyor menenjitden tut hertürlü hastalığa direkt neden olabilir...
Ay ne kadar saçmaaaaaa, bir tane bile leke olmayan alın mı olurmuş, hıh! Ay saçma ötesi
Alnımın resmini çekip baktım bende de yokAy ne kadar saçmaaaaaa, bir tane bile leke olmayan alın mı olurmuş, hıh! Ay saçma ötesi(Şaka ve kıskançlık içermektedir )
Geçmiş olsunnnKova hatunu deprem oldu hissettiniz mi
Benim alnımı CB görse arazi büyüklüğünden dolayı köprü yapmaya karar verirAlnımın resmini çekip baktım bende de yok
Benim alnım da yüzölçümü bakımından senden geri kalmaz. Bir yaz tatilinde sürekli şapka takmama ve solenta güneş kremini sık sık yenilememe rağmen koskocaman bir leke oluşmuştu. Medik 8 in bir leke ürününü kullandım onunla zaman içerisinde açıldı ve kayboldu. Heliocare in fondöten gibi bir güneş koruyucusu vardı uzun zaman onu kullandım tekrar oluşmadı çok şükür.Benim alnımı CB görse arazi büyüklüğünden dolayı köprü yapmaya karar verirAlnımda bayağı koyu güneş lekeleri vardı, bayağı açıldı şimdi ama geçeceğini sanmam. Zaten tam geçecek gibi oluyor, bir daha yaz geliyor. Güneş ışınlarıyla cebelleşmeşov
Ay sen de mi Solante'cisin? (Umarım solenta diye başka bir marka yoktur, varsa cahilliğime ver)Benim alnım da yüzölçümü bakımından senden geri kalmaz. Bir yaz tatilinde sürekli şapka takmama ve solenta güneş kremini sık sık yenilememe rağmen koskocaman bir leke oluşmuştu. Medik 8 in bir leke ürününü kullandım onunla zaman içerisinde açıldı ve kayboldu. Heliocare in fondöten gibi bir güneş koruyucusu vardı uzun zaman onu kullandım tekrar oluşmadı çok şükür.