Bnmde bu ara yanak bölgem sivilcelendi birde boyun stresli günler geçiyorum sanırım ondan cosmedin bitmesine de çok az kaldı diğerine geçicem inşallahcelenesi ben de sevmedim bitince almayacağım.cosmed almıştım jel.onu deneyeceğim.bir de yves rocher var jel evde.isana yağ bazlıyı hele asla almayınnn.su gibi berbatt
Celenes’in temizlemesini ben de beğeniyorum ama dediğin gibi arındırması uzun sürüyor. Ben üşengeç bir insanım zaten zor geliyor banaValla Celenes bitse de kurtulsam diye uğraşıyorum ama amma bereketli çıktı köftehor! Hiç sevemedim, arındırması bana da zor geliyor. Köpürtmesi de zor, durulaması da. Çok yoğun bir kıvamı var, o yüzden de çok bereketli ve kaliteli ama ben iyi anlaşamıyorum. MaruDerm ben de aldım. Merakşovdan dolayı bir kere denedim beğendim. Şimdi dolapta sırasını bekliyor. Celenes bitse de ona geçsemSonra da büyük ihtimalle hep SVR kullanacağım, bayağı beğeniyorum onu.
Tebrik ederimSpordan sonra,ise alinmam serefine fiddy patlatayim yeni kil maskesi ile
Cosmedin yarim pompası bile köpük dağı mübarekcelenesi ben de sevmedim bitince almayacağım.cosmed almıştım jel.onu deneyeceğim.bir de yves rocher var jel evde.isana yağ bazlıyı hele asla almayınnn.su gibi berbatt
Benim surat da alarm verdi geçen çenede altında kulak hizasında alttan bi cıktı ki nasıl acıttı iki gün sonra uç vermeden kaçtı gitti bende çekirdeğe ara verdimIsana yağ bazlı benim için çöp, Cosmed yağ bazlı için çöp diyemem ama bana uymadı. Cosmed yüz yıkama jeli güzelmiş, kaç defa almak istedim ama stokta yoktu. Elimde bir de Dermoskin var, onu da denedikten sonra SVR ile Dermoskin arasında gidip gelirim sanırım.
Bu aralar sıkıntıdan çok fazla çiğdem yedim, yüzüm hep sivilce oldukaşımın arasında bile çıkmış Sivilcesiz günüm yok
Mor cüzdanin ise yaramadığını illa ikna olmaya çalışıyorsun dimiiicüzdan da işe yaramıyor yani.ben de o da yok.ne iş gelirse al valla.mantığa sığmasa da al boşver.saçmasapan kitaplar olsa da testler olsa da al.
Mor cüzdanin ise yaramadığını illa ikna olmaya çalışıyorsun dimiii
Bak kadın diyor ki bazen aylarca iş gelmiyor ama kac tane özel is aldim çalışma manyağı oldum diyor
Yani???? Para harcarken de cüzdan dile gelip harcayamazsın diyemeyecegine göregidene değil,gelene bakacaksın
Giden cuzdan sahibinin sorumluluğu
Üzülme kız başka bir mor cüzdan tarihinde sana haber vericem
Valla o tarih senede 1-2 kez oluyorsa oluyor bende henüz bilmiyorumben de alcam ya su mor cuzdandan
hem tarıh hem lınk hem de bıraz para atsana hsdbhshsdaha ay pardon sondakını kuzenım yazmıs hahaha
aaaa benım oglanın mor kalemlıgı var kumasMor cüzdanin ise yaramadığını illa ikna olmaya çalışıyorsun dimiii
Bak kadın diyor ki bazen aylarca iş gelmiyor ama kac tane özel is aldim çalışma manyağı oldum diyor
Yani???? Para harcarken de cüzdan dile gelip harcayamazsın diyemeyecegine göregidene değil,gelene bakacaksın
Giden cuzdan sahibinin sorumluluğu
Üzülme kız başka bir mor cüzdan tarihinde sana haber vericem
E tabi ne sandın ..hatta mor cüzdana giren para ebediyen orda kalıyor ne sandinaaaa benım oglanın mor kalemlıgı var kumas
onu alayım ben ondan
ay saka gıbı mor cuzdan dedım bedavadan gelmeye basladı urunler cooook ıyı
ben de asama asama yaptim arada kahve falan ictim.Tesekkur ederimictin mi kahve ikinci asamadayim. Yani maskemi surdum oturuyorum
çok normal salisilik asit kullanılıyor çünkü, eğer o şimdi çıkmasaydı haftaya zaten çıkacaktı .altı temizliyorGünaydin
Suratim dun kirmiziydi fiddy sonrasi. Bu sabahdakasimin ortasinda 1 adet sivilce cikmis.
Kim bilir vücudumuzda ne toksinler vardır he, zavallı vücudumürünlerin köpürmesini sağlayan maddeleri tanıyalım :
En yaygın olarak kullanılan ise sodium laureth sulfate (SLS) denilen madde. Şampuanlarda temizleme amaçlı köpüğü yüksek ve ucuz olan bu madde yaygın kullanılıyor. Ancak bir taraftan da saçtan ve deriden vücuda giriyor. SLS, diş macunlarında, sıvı sabunlarda ve birçok temizlik ürününde de bulunuyor.
Cildin en hassas organlardan biri olduğunu belirten Kimya Yüksek Mühendisi Kudret Livaoğlu, deri yolu ile alınan kimyasalların doğrudan kana karıştığına dikkat çekiyor. Livaoğlu, SLS'nin vücuda etkilerini şöyle anlatıyor: "Ambalajların üzerinde sodium laureth sulfate (SLS) veya sodium lauryl ether sulfate (SLES) olarak yazılan bu kimyasal madde, deriden emilip organlarda birikme yapabiliyor. Ciltte alerjik reaksiyonlara sebebiyet verebiliyor. Bir araştırmada ise göz dokusuna zarar verip görme problemlerine neden olduğu görülmüştür. SLS'ye düşük miktarda olsa da dioksan diye adlandırılan kanserojen madde üretim sırasında bulaşabilmektedir. Bu nedenle de ayrıca risk oluşturmaktadır."
Normalde vücuttan atılması beklenen birçok madde sık kullanım sonucu özellikle karaciğer, böbrek ve yağ tabakasında birikebiliyor. Sık kullanılan bazı kozmetiklerin cildin en geçirgen bölgelerine uygulandığını vurgulayan Kudret Livaoğlu'nun verdiği bilgilere göre,
Saç derisi, saç folikülleri; koltukaltı ise ter bezleri vasıtasıyla üzerindeki maddeleri hızlı bir şekilde emer. Saç spreyleri, parfümler ve pudralar solunum yoluyla, rujlar ve nefes kokusunu bertaraf için kullanılan parfümler yutularak, göz çevresi için pazarlanan ürünler o bölgedeki ince deri ve mukoza tarafından emilerek, saç boyaları, kremler, şampuanlar, deodorantlar vb. şekilde cilde uygulanan ürünler deriden vücuda giriyor. Şampuanlar da sentetik temizleyicilerden oluşan deterjanlar aslında. Saçta bekletilmeden yıkandığı için emilimin az olabileceği düşünülse de deterjanların yüzde 1'lik çözeltileri bile katı bir maddenin ciltten geçirgenliğini artırır. Ayrıca kullanılan suyun sıcaklığı arttıkça bu kimyasalların vücuda girmesi kolaylaşıyor.
DOĞAL ÜRÜNLER ÇOK KÖPÜRMÜYOR
Kozmetik ürünlerdeki zararlı kimyasallardan korunmak için doğal maddelerle üretilenleri tercih etmek gerekiyor. Doğal hammaddelere dayalı kozmetik ürünler de hazırlayan Kudret Livaoğlu, doğal ürünlerle ilgili şu bilgileri veriyor:
"Doğal ürünler çok köpürmüyor ve sentetikler gibi bir kez yıkamak temizlik için yetmeyebiliyor. Sentetik şampuanlarda köpüklerin kalıcı olması için ayrıca malzemeler katılıyor. Bunlardan biri Cocoamide DEA. DEA'nın; laboratuvar hayvanlarında yapılan incelemelerde beyin hasarına neden olduğu tespit edilmiş. Çok köpük daha iyi temizlik diyemeyiz.
ilk 1 hafta en zoru canım hatta başında ağrıyabilir toksit maddeleri vücudun atmaya başlayacağı için ... dayan çok kötü olursan yaz biz seni desteklerizKim bilir vücudumuzda ne toksinler vardır he, zavallı vücudumdiyete de bu hafta başlayabildim, şu an halsiz ve açım
Evet ilk hafta hep kötü oluyorum, halsizlik ve başağrısı oluyor. Ama alışınca mis gibi oluyorum, dinç ve enerjik. Açlık da muhtemelen vücut alışkın olmadığı için, yoksa iyi bir kahvaltı yaptım aslında.ilk 1 hafta en zoru canım hatta başında ağrıyabilir toksit maddeleri vücudun atmaya başlayacağı için ... dayan çok kötü olursan yaz biz seni desteklerizsabrın soru çok güzel olacak... yalnız neden açsın ? aç kalarak olmaz ki bu iş ... sağlıklı yeterli ve dengeli beslenmen lazım .diyet bitti kilo verdin sonrası ? en önemli ve en zor kısmı kiloyu korumak bu sebeple aç kalarak olmaz...
leptin hormonun çalışıyor şuan cayır cayır,seni gençleştiren iyileştiren hormonEvet ilk hafta hep kötü oluyorum, halsizlik ve başağrısı oluyor. Ama alışınca mis gibi oluyorum, dinç ve enerjik. Açlık da muhtemelen vücut alışkın olmadığı için, yoksa iyi bir kahvaltı yaptım aslında.