dualarımdasınızBende öyle görülür siyah nokta yok. Ama cildimi temizlesin diye şu fiddyi denemek istedim.
İyiyim canım bekliyoruz daha bir gelişme yok.
Evt bnm üstüme ev cnm C ceycey0406Ev tapusu senin üstüne mi? Umarım öyledir. İyi yapmışsın ev almakla. Çok pahalandılar alamazdın son 2 yılda. Memur kadınsın. Kredini de ödersin eve erzak da alırsın fatura da ödersin ama kartın annen de olması saçma.kendine ait azıcık da olsa birikimin olmalı gelirini giderini sen düzenlemelisin. Bak çalışmıyorum. Kendi kredimi kredi kartlarımı birikimimi neye ne kadar harcayacağımı hep kendim düzenlerim. Eşimi karıştırtmam. O benden çok daha iyi anlar borsadan ama benim hesabım ayrıdır. Kadınların güvencesi olması taraftarıyım . Çünkü zaten Kadın parasını gene annesine gene evladına harcıyor.ekonomik şiddete karşıyım. Eşim de evi geçindirdikten sonra kendine istediğini alabilir ben de. Hatta çocuğunda birikimini özgürce harcama ya da kenara koyma hakkı var. Sen de öyle olmalısın. Anneni kırmadan al karşına konuş sebbom. Sen yetişkinsin. Annen bunu anlamalı artık. Ama üzmeden yap bunları. Anaların hakkı ödenmez çünkü.
Buna çok sevindimEvt bnm üstüme ev cnm C ceycey0406
ayyy ayy ayy çok sevindim yaaa tebrik ederimSpordan sonra,ise alinmam serefine fiddy patlatayim yeni kil maskesi ile
Uzandığım yerden biri de bana fiddy yapsaayyy ayy ayy çok sevindim yaaa tebrik ederimsen fiddyni yap bende bir kahve ile kutlayayım senin işini
Tesekkur ederimayyy ayy ayy çok sevindim yaaa tebrik ederimsen fiddyni yap bende bir kahve ile kutlayayım senin işini
içtim hatta yanında çikolata bile yedimTesekkur ederimictin mi kahve ikinci asamadayim. Yani maskemi surdum oturuyorum
Valla Celenes bitse de kurtulsam diye uğraşıyorum ama amma bereketli çıktı köftehor! Hiç sevemedim, arındırması bana da zor geliyor. Köpürtmesi de zor, durulaması da. Çok yoğun bir kıvamı var, o yüzden de çok bereketli ve kaliteli ama ben iyi anlaşamıyorum. MaruDerm ben de aldım. Merakşovdan dolayı bir kere denedim beğendim. Şimdi dolapta sırasını bekliyor. Celenes bitse de ona geçsemMaruderm’in hassas ciltler için olan yüz yıkama jelini kullandım. Ben normalde celenes’te 1 pompayı tam basınca fazla kullanmış gibi hissediyordum ama maruderm biraz daha ince yapılı 1.5 pompa kullandım. Ama arındırması çok kolay oldu. Yüzümü de yumuşak yaptı beğendim
Hayırlı olsun, tebriklerSpordan sonra,ise alinmam serefine fiddy patlatayim yeni kil maskesi ile
celenesi ben de sevmedim bitince almayacağım.cosmed almıştım jel.onu deneyeceğim.bir de yves rocher var jel evde.isana yağ bazlıyı hele asla almayınnn.su gibi berbattValla Celenes bitse de kurtulsam diye uğraşıyorum ama amma bereketli çıktı köftehor! Hiç sevemedim, arındırması bana da zor geliyor. Köpürtmesi de zor, durulaması da. Çok yoğun bir kıvamı var, o yüzden de çok bereketli ve kaliteli ama ben iyi anlaşamıyorum. MaruDerm ben de aldım. Merakşovdan dolayı bir kere denedim beğendim. Şimdi dolapta sırasını bekliyor. Celenes bitse de ona geçsemSonra da büyük ihtimalle hep SVR kullanacağım, bayağı beğeniyorum onu.
Isana yağ bazlı benim için çöp, Cosmed yağ bazlı için çöp diyemem ama bana uymadı. Cosmed yüz yıkama jeli güzelmiş, kaç defa almak istedim ama stokta yoktu. Elimde bir de Dermoskin var, onu da denedikten sonra SVR ile Dermoskin arasında gidip gelirim sanırım.celenesi ben de sevmedim bitince almayacağım.cosmed almıştım jel.onu deneyeceğim.bir de yves rocher var jel evde.isana yağ bazlıyı hele asla almayınnn.su gibi berbatt
geçen yazdım ya tırnakları da uzatıyor diye.perfectil diye vitamin var o da uzatır tırnakları hızla.her hafta kısaltıyorum ben bu yüzden.3 güne uzuyorlar.Ben neden sadece kolajen takviyesi kullandığımda tırnaklarım uzuyor acaba? Kolajeni bırakınca tırnaklarım hiç uzamıyor, hemen kırılıyor.Kolajen kullanınca saç dökülmem de duruyor.
Ay bu gece neden bu kadar sessiz burası?
Beybisi geçen sene de 3 ay kolajen kullandım, o zaman da tırnaklarım çok hızlı uzamıştı, kırılmamıştı. Perfectil'i hiç bilmiyorum, bi' bakayım. Tırnakla alakalı yazılanları okuduğumu hatırlıyorum da ne okuduğumu hatırlayamıyorumgeçen yazdım ya tırnakları da uzatıyor diye.perfectil diye vitamin var o da uzatır tırnakları hızla.her hafta kısaltıyorum ben bu yüzden.3 güne uzuyorlar.
cüzdan da işe yaramıyor yani.ben de o da yok.ne iş gelirse al valla.mantığa sığmasa da al boşver.saçmasapan kitaplar olsa da testler olsa da al.Beybisi geçen sene de 3 ay kolajen kullandım, o zaman da tırnaklarım çok hızlı uzamıştı, kırılmamıştı. Perfectil'i hiç bilmiyorum, bi' bakayım. Tırnakla alakalı yazılanları okuduğumu hatırlıyorum da ne okuduğumu hatırlayamıyorumSon bir aydır kaç tane özel iş aldığımı, nasıl bir çalışma manyağı olduğumu görmen lazım Gelip geçici işler, bazen üst üste geliyor bazen de aylarca gelmiyor. Mor cüzdanım hep boş şu aralar
Alıyorum, musluk damlarken kovamı doldurmaya bakıyorum, masraf hiç bitmiyorcüzdan da işe yaramıyor yani.ben de o da yok.ne iş gelirse al valla.mantığa sığmasa da al boşver.saçmasapan kitaplar olsa da testler olsa da al.
canım çok normal çünkü kolojen alıyorsun ,çinko içerikli vitamin alınca da hızlı uzarBen neden sadece kolajen takviyesi kullandığımda tırnaklarım uzuyor acaba? Kolajeni bırakınca tırnaklarım hiç uzamıyor, hemen kırılıyor.Kolajen kullanınca saç dökülmem de duruyor.
Ay bu gece neden bu kadar sessiz burası?