- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
evlenene kadar hep çok çalıştım, hep maaşımı annem aldı.stajyerken sadece yol parası kazanıyordum o parayla eve sineklik yaptırdım, halılar aldım yürüyerek işe gittim evden yedim çıktım çünkü cebimde para kalmazdı. annem tüm mutfak eşyalarını değiştirdi ,hep benim paramla... ben evlenirken kendi dayısına teyzelerime nisaya çeyiz alıcam diyerek bana takılacak altınları önden istedi kendine alışveriş yaptı abimin borçlarını ödedim vs. annemin parası vardı üstelik bunları yaparken ,ama hiç hayır diyemediğim ve birkaç kere verdiğim için sanki görevimmiş gibi olmuştu hayır desem dünyayı dar ederdi zaten bana,bu yaptıklarını babama söylesem çok kötü olurdu ,zaten araları iyi değil anneme katlanmaya çalışıyor belkide son damla olurdu ve boşanırlardı, evlendiğimde işi bırakmak zorunda kaldım sağlık sebebiyle onda bile ne yaptı söyleyeyim. babam eve su arıtma cihazı almış, alırken bana da almış getirdi taktı,hediyem dedi . 2 hafta sonra annem bizde yemekteyken sessiz sessiz onun parasını bana versene dedi düşünebiliyor musun? ne babamı o duruma düşürürüm ,ne eşime karşı kendimi mahcup ederim, git birazda oğlundan iste para dedim .benimle tam 6 ay bu sebeple konuşmadı babam dünyada görebileceğin en onurlu gururlu adamdır annemde tam dilenci ruhlu . onun bu huyundan resmen utanıyorum. ama atsan atılmaz satsan satılmaz anne işte . hayır demeyi de bilmek gerek tabiiki evde yaşıyorsun, elin ekmek tutuyor destek olacaksın ,ihtiyaç neyse sende almalısın ama maaş kartını vermen bence yanlış ,kart sende kalsın sen gereken ödemeleri otomatik ödemeye al mesela fatura gibi öde. senin maaşın senin kontrolünde olmalı. sonra kendi paranı isterken bile bu sıkıntıları çekiyorsun işte.Cnm zaten yıllardır kart onda bn ise başladım başlayalı şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadık istediği gibi harcadı ağzımı açmadım bn isteyince veriyordu fazla isteyince yine laf yapıyordu yine takmıyordum dün patladım artık @Ametistt
Son düzenleme: