Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Influencer olayim mi

Hala kizariyorum. Utaninca aninda kizarip belli Eden kesimdenim. Nalet sey

Sağlık pembeliğidir o, kızarık diyor biz kendimizi kötü hissetmeyelim diye Hepimiz onun gibi pırıl pırıl olalım diye uğraşıyoruz, ayıptır yav

Influencer olayim mi

Hala kizartiyorum. Utaninca aninda kizarip belli Eden kesimdenim. Nalet sey
sende tam pembe alt tonlusun hatta kırmızı teninin altından gelen ışık o pigmentin öyle . birde gelmiş yüzüm neden kızarık diyor bebeytom 13 yaş cildine sahip olduğun için olabilir mi acaba

Sağlık pembeliğidir o, kızarık diyor biz kendimizi kötü hissetmeyelim diye Hepimiz onun gibi pırıl pırıl olalım diye uğraşıyoruz, ayıptır yav
diyene bak sanki senin cildinde sorun var yemin ederim bu topicdeki herkes kendi yüzüne bakınca balçık görüyor ben size bakınca güneş gerçekten kötü cilt görmemişsiniz hiçbiriniz arrtiye dedim bu ciltle sorunum var diye doktora git seni kovar dedim

sende tam pembe alt tonlusun hatta kırmızı teninin altından gelen ışık o pigmentin öyle . birde gelmiş yüzüm neden kızarık diyor bebeytom 13 yaş cildine sahip olduğun için olabilir mi acaba
O alt tona ne yapabilirim rahatsiz ediyorda

nisa patron.bu güzel ciltlileri at topikten.yerine berbat ciltlileri al.böylece en güzel ciltli sen ve ben olalımm

dene valla.bir pantolon alacaktım tastamam 700 tl.parayı böyle bölünce bir servet ettiğini anladım.hemen vazgeçtim.
Ya şaka yapmıyorum, gerçekten bu yöntem harika. Hep aklımda olacak Hisse alırım ayol, parayı yolda mı bulduk di mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…