- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
lanettt olsun içimdeki kozmetik sevgisine.tmmm be alacağımm.kaç para bu ürün?
Influencer olayim miyüzüm kızarık dediği sağlık kızarıklığı kızlaralem bu kız bir tane kusur, bir tane siyah nokta yok yüzünde, yakın çekim halini gördüm direkt ışık altı üstelik, kusur varsa gösterir. pırıl pırıl cam cilde sahip.
200 tl yani kargoyla.20 tane onluk 40 tane 5 lik 200 tane 1 lik 400 tane 50 kuruş.nasıl kıyacağımmmmmmm?Kendi sitesinde 183, Trendyol'da 199
Ne aliyoz genelanettt olsun içimdeki kozmetik sevgisine.tmmm be alacağımm.kaç para bu ürün?
Sağlık pembeliğidir o, kızarık diyor biz kendimizi kötü hissetmeyelim diyeyüzüm kızarık dediği sağlık kızarıklığı kızlaralem bu kız bir tane kusur, bir tane siyah nokta yok yüzünde, yakın çekim halini gördüm direkt ışık altı üstelik, kusur varsa gösterir. pırıl pırıl cam cilde sahip.
sende tam pembe alt tonlusun hatta kırmızıInfluencer olayim mi
Hala kizartiyorum. Utaninca aninda kizarip belli Eden kesimdenim. Nalet sey
Para miktarının açılımını yapınca benim de bi' gözüm korktu. Bu yöntemi deneyeceğim Cey200 tl yani kargoyla.20 tane onluk 40 tane 5 lik 200 tane 1 lik 400 tane 50 kuruş.nasıl kıyacağımmmmmmm?
diyene bakSağlık pembeliğidir o, kızarık diyor biz kendimizi kötü hissetmeyelim diyeHepimiz onun gibi pırıl pırıl olalım diye uğraşıyoruz, ayıptır yav
dene valla.bir pantolon alacaktım tastamam 700 tl.parayı böyle bölünce bir servet ettiğini anladım.hemen vazgeçtim.Para miktarının açılımını yapınca benim de bi' gözüm korktu. Bu yöntemi deneyeceğim Cey
O alt tona ne yapabilirimsende tam pembe alt tonlusun hatta kırmızıteninin altından gelen ışık o pigmentin öyle . birde gelmiş yüzüm neden kızarık diyor bebeytom 13 yaş cildine sahip olduğun için olabilir mi acaba
nisa patron.bu güzel ciltlileri at topikten.yerine berbat ciltlileri al.böylece en güzel ciltli sen ve ben olalımmdiyene baksanki senin cildinde sorun var yemin ederim bu topicdeki herkes kendi yüzüne bakınca balçık görüyor ben size bakınca güneş gerçekten kötü cilt görmemişsiniz hiçbiriniz arrtiye dedim bu ciltle sorunum var diye doktora git seni kovar dedim
Dur hemen eve gidince salisik asiti kullanayim da ,kalabileyim burdanisa patron.bu güzel ciltlileri at topikten.yerine berbat ciltlileri al.böylece en güzel ciltli sen ve ben olalımm
diyene baksanki senin cildinde sorun var yemin ederim bu topicdeki herkes kendi yüzüne bakınca balçık görüyor ben size bakınca güneş
nisa patron.bu güzel ciltlileri at topikten.yerine berbat ciltlileri al.böylece en güzel ciltli sen ve ben olalımm
hay allahım millet iğneler sokturuyor yüzüne vitamin enjekte ettiriyor o kırmızılığı yakalamak için ,heidi gibi allık sürüyor bizim kızda rahatsız oluyorO alt tona ne yapabilirimrahatsiz ediyorda
Ben asla atılmam benim de güzel değil o kadarnisa patron.bu güzel ciltlileri at topikten.yerine berbat ciltlileri al.böylece en güzel ciltli sen ve ben olalımm
Ya şaka yapmıyorum, gerçekten bu yöntem harika. Hep aklımda olacakdene valla.bir pantolon alacaktım tastamam 700 tl.parayı böyle bölünce bir servet ettiğini anladım.hemen vazgeçtim.
genelde güzel değilim diyen yüzünde kusur bulanların mükemmel olduğunu gördüm o yüzden hiç inanmam daha beni yanıltan çıkmadıBen asla atılmam benim de güzel değil o kadar
elbette.yaşlanınca o hisse paralarıyla boğaza nazır bir huzurevinde kalırız.Ya şaka yapmıyorum, gerçekten bu yöntem harika. Hep aklımda olacakHisse alırım ayol, parayı yolda mı bulduk di mi?
Yüzünü çimdikleyen bile var ayol!hay allahım millet iğneler sokturuyor yüzüne vitamin enjekte ettiriyor o kırmızılığı yakalamak için ,heidi gibi allık sürüyor bizim kızda rahatsız oluyor