- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
He kız, haberleşek de komşu olak pörsümüş ama ışıl ışıl olan cildimizle bahçede salınırız.elbette.yaşlanınca o hisse paralarıyla boğaza nazır bir huzurevinde kalırız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He kız, haberleşek de komşu olak pörsümüş ama ışıl ışıl olan cildimizle bahçede salınırız.elbette.yaşlanınca o hisse paralarıyla boğaza nazır bir huzurevinde kalırız.
Yok ya ben güzel değilim demem hiç. Daha beden nötre yakın bir kafam var. Tatlıyım okeyim yani Ama cildim biraz sorunlu eskisi gibi değil.genelde güzel değilim diyen yüzünde kusur bulanların mükemmel olduğunu gördüm o yüzden hiç inanmam daha beni yanıltan çıkmadı
Ay birsey diyecegim.hay allahım millet iğneler sokturuyor yüzüne vitamin enjekte ettiriyor o kırmızılığı yakalamak için ,heidi gibi allık sürüyor bizim kızda rahatsız oluyor
cildin kendinden makyajlı zaten altında aydınlatıcı baz üzerine mac in fondotenini sürmüş + mac in bir allığı var onu sürmüşsün gibi resmen çok şanslısın maşallahAy birsey diyecegim.
Rare beauty alligi cok ovunuluyor diye almistim..hic makyajdan anlam rimel disinda birsey kullanmam. Oda ozel gunlerde kullanirim. Neyse aldim allik,az bakimli goruneyim diye.
Esim dalga geciyordu zaten yanaklarin kirmizi ne aælil aldin diye.
Cidden allik kullaninca fark goremiyorum
Demek tum sebebi buymus. Alt ton
Tatlılığına laf yok zatenYok ya ben güzel değilim demem hiç. Daha beden nötre yakın bir kafam var. Tatlıyım okeyim yani Ama cildim biraz sorunlu eskisi gibi değil.
hepsi grubuyla cevap veriyorum sana:yalannnnnn yaalannnnnnnnnnnYok ya ben güzel değilim demem hiç. Daha beden nötre yakın bir kafam var. Tatlıyım okeyim yani Ama cildim biraz sorunlu eskisi gibi değil.
neyyyy o kadar yaniiii?oylayalım kızlar arrietty atılsın topikten.cildin kendinden makyajlı zaten altında aydınlatıcı baz üzerine mac in fondotenini sürmüş + mac in bir allığı var onu sürmüşsün gibi resmen çok şanslısın maşallah
O kadar da değildir, üzmeyelim kendimizi. Yokmuş gibi davranalım. Hiç okumamışız gibi.neyyyy o kadar yaniiii?oylayalım kızlar arrietty atılsın topikten.
vallahi kusursuzduO kadar da değildir, üzmeyelim kendimizi. Yokmuş gibi davranalım. Hiç okumamışız gibi.
Hepsi dedin kalbimden vurdun ama şimdi Kırmızı çizgim Bir de alacakaranlık serisi İlkokul anılarım canlandı Ben Cemreyim hayır hayır ben Danslarını yapardık her tenefüshepsi grubuyla cevap veriyorum sana:yalannnnnn yaalannnnnnnnnnn
O senin tatlılığın görlsu Seksi görl çıkmaz benden zaten cute olur ancakTatlılığına laf yok zaten
Ney? Harfleri okuyamıyorumvallahi kusursuzdu
Aydinlatici baz nedir baktim. Birsey anlamadimcildin kendinden makyajlı zaten altında aydınlatıcı baz üzerine mac in fondotenini sürmüş + mac in bir allığı var onu sürmüşsün gibi resmen çok şanslısın maşallah
ben kocaman eşşek kadardım onların dizileri vardı ,çok kısa sürdü ama görüyordum tv de lHepsi dedin kalbimden vurdun ama şimdi Kırmızı çizgim Bir de alacakaranlık serisi İlkokul anılarım canlandı Ben Cemreyim hayır hayır ben Danslarını yapardık her tenefüs
Ayyyyyyy ergengörlHepsi dedin kalbimden vurdun ama şimdi Kırmızı çizgim Bir de alacakaranlık serisi İlkokul anılarım canlandı Ben Cemreyim hayır hayır ben Danslarını yapardık her tenefüs
insanlar o ışıltıyı alabilmek için makyaj altına baz uyguluyorlar aydınlatıcı baz . Golden Rose Aydınlık Veren Makyaj Bazı - Make Up Primer Luminous 30 ml 8691190070540 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL senin gib, pürüzsüz görünmek içinde fondoten sürüyorlar . pembelikleri olmadığı için ya da makyajla kapandığı için allık sürüyorlar yani senin kendinde rahatsız olduğun herşeyi insanlar para verip kendinde yapmaya çalışıyorAydinlatici baz nedir baktim. Birsey anlamadim
O kadar da çaktırmayalım biz de anaokulundaymışız meselaben kocaman eşşek kadardım onların dizileri vardı ,çok kısa sürdü ama görüyordum tv de l
Sen kızlarla hemen hemen aynı yaştasındır. Ben ilkokuldaydım ama nasıl aşığız bütün görller Dizisi yapılacak falan denince nasıl heyecanlanmıştık anlatamam Hayranlıkla izlerdik. Üniversiteyi böyle bir yer sanmamız şoku peki. Hapis şoku gibi gerçekler pat pat vurdu yüzümeben kocaman eşşek kadardım onların dizileri vardı ,çok kısa sürdü ama görüyordum tv de l
Amanın da amanın kim gelmişHepsi dedin kalbimden vurdun ama şimdi Kırmızı çizgim Bir de alacakaranlık serisi İlkokul anılarım canlandı Ben Cemreyim hayır hayır ben Danslarını yapardık her tenefüs
evet sanırım aynı yaştayız doğru ben cemreciydim ya , şuanda da bence içlerinde en güzeli cemre . edisin klibinde gördüm en son dans ediyorduSen kızlarla hemen hemen aynı yaştasındır. Ben ilkokuldaydım ama nasıl aşığız bütün görller Dizisi yapılacak falan denince nasıl heyecanlanmıştık anlatamam Hayranlıkla izlerdik. Üniversiteyi böyle bir yer sanmamız şoku peki. Hapis şoku gibi gerçekler pat pat vurdu yüzüme