Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
genelde güzel değilim diyen yüzünde kusur bulanların mükemmel olduğunu gördüm o yüzden hiç inanmam daha beni yanıltan çıkmadı :KK70:
Yok ya ben güzel değilim demem hiç. Daha beden nötre yakın bir kafam var. Tatlıyım okeyim yani 😂Ama cildim biraz sorunlu eskisi gibi değil.

hay allahım millet iğneler sokturuyor yüzüne vitamin enjekte ettiriyor o kırmızılığı yakalamak için ,heidi gibi allık sürüyor bizim kızda rahatsız oluyor :KK70:
Ay birsey diyecegim.
Rare beauty alligi cok ovunuluyor diye almistim..hic makyajdan anlam rimel disinda birsey kullanmam. Oda ozel gunlerde kullanirim. Neyse aldim allik,az bakimli goruneyim diye.
Esim dalga geciyordu zaten yanaklarin kirmizi ne aælil aldin diye.

Cidden allik kullaninca fark goremiyorum 😂😂
Demek tum sebebi buymus. Alt ton 🤷

Ay birsey diyecegim.
Rare beauty alligi cok ovunuluyor diye almistim..hic makyajdan anlam rimel disinda birsey kullanmam. Oda ozel gunlerde kullanirim. Neyse aldim allik,az bakimli goruneyim diye.
Esim dalga geciyordu zaten yanaklarin kirmizi ne aælil aldin diye.

Cidden allik kullaninca fark goremiyorum 😂😂
Demek tum sebebi buymus. Alt ton 🤷
cildin kendinden makyajlı zaten altında aydınlatıcı baz üzerine mac in fondotenini sürmüş + mac in bir allığı var onu sürmüşsün gibi resmen çok şanslısın maşallah :KK70:

cildin kendinden makyajlı zaten altında aydınlatıcı baz üzerine mac in fondotenini sürmüş + mac in bir allığı var onu sürmüşsün gibi resmen çok şanslısın maşallah :KK70:
neyyyy o kadar yaniiii?oylayalım kızlar arrietty atılsın topikten.:bicak::bicak:

hepsi grubuyla cevap veriyorum sana:yalannnnnn yaalannnnnnnnnnn :KK45:
Hepsi dedin kalbimden vurdun ama şimdi 😂Kırmızı çizgim 😂Bir de alacakaranlık serisi 😂İlkokul anılarım canlandı 😂Ben Cemreyim hayır hayır ben 😂Danslarını yapardık her tenefüs 😂

Hepsi dedin kalbimden vurdun ama şimdi 😂Kırmızı çizgim 😂Bir de alacakaranlık serisi 😂İlkokul anılarım canlandı 😂Ben Cemreyim hayır hayır ben 😂Danslarını yapardık her tenefüs 😂
ben kocaman eşşek kadardım onların dizileri vardı ,çok kısa sürdü ama görüyordum tv de :KK70: l

Aydinlatici baz nedir baktim. Birsey anlamadim 😂
insanlar o ışıltıyı alabilmek için makyaj altına baz uyguluyorlar aydınlatıcı baz . Golden Rose Aydınlık Veren Makyaj Bazı - Make Up Primer Luminous 30 ml 8691190070540 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL senin gib, pürüzsüz görünmek içinde fondoten sürüyorlar . pembelikleri olmadığı için ya da makyajla kapandığı için allık sürüyorlar :KK70: yani senin kendinde rahatsız olduğun herşeyi insanlar para verip kendinde yapmaya çalışıyor :KK70:

ben kocaman eşşek kadardım onların dizileri vardı ,çok kısa sürdü ama görüyordum tv de :KK70: l
Sen kızlarla hemen hemen aynı yaştasındır. Ben ilkokuldaydım ama nasıl aşığız bütün görller 😂Dizisi yapılacak falan denince nasıl heyecanlanmıştık anlatamam 😂Hayranlıkla izlerdik. Üniversiteyi böyle bir yer sanmamız şoku peki. Hapis şoku gibi gerçekler pat pat vurdu yüzüme 😂

Sen kızlarla hemen hemen aynı yaştasındır. Ben ilkokuldaydım ama nasıl aşığız bütün görller 😂Dizisi yapılacak falan denince nasıl heyecanlanmıştık anlatamam 😂Hayranlıkla izlerdik. Üniversiteyi böyle bir yer sanmamız şoku peki. Hapis şoku gibi gerçekler pat pat vurdu yüzüme 😂
evet sanırım aynı yaştayız doğru :KK70: ben cemreciydim ya , şuanda da bence içlerinde en güzeli cemre . edisin klibinde gördüm en son dans ediyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X