- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
He kız, haberleşek de komşu olakelbette.yaşlanınca o hisse paralarıyla boğaza nazır bir huzurevinde kalırız.
Yok ya ben güzel değilim demem hiç. Daha beden nötre yakın bir kafam var. Tatlıyım okeyim yanigenelde güzel değilim diyen yüzünde kusur bulanların mükemmel olduğunu gördüm o yüzden hiç inanmam daha beni yanıltan çıkmadı
Ay birsey diyecegim.hay allahım millet iğneler sokturuyor yüzüne vitamin enjekte ettiriyor o kırmızılığı yakalamak için ,heidi gibi allık sürüyor bizim kızda rahatsız oluyor
cildin kendinden makyajlı zaten altında aydınlatıcı baz üzerine mac in fondotenini sürmüş + mac in bir allığı var onu sürmüşsün gibi resmen çok şanslısın maşallahAy birsey diyecegim.
Rare beauty alligi cok ovunuluyor diye almistim..hic makyajdan anlam rimel disinda birsey kullanmam. Oda ozel gunlerde kullanirim. Neyse aldim allik,az bakimli goruneyim diye.
Esim dalga geciyordu zaten yanaklarin kirmizi ne aælil aldin diye.
Cidden allik kullaninca fark goremiyorum
Demek tum sebebi buymus. Alt ton
Tatlılığına laf yok zatenYok ya ben güzel değilim demem hiç. Daha beden nötre yakın bir kafam var. Tatlıyım okeyim yaniAma cildim biraz sorunlu eskisi gibi değil.
hepsi grubuyla cevap veriyorum sana:yalannnnnn yaalannnnnnnnnnnYok ya ben güzel değilim demem hiç. Daha beden nötre yakın bir kafam var. Tatlıyım okeyim yaniAma cildim biraz sorunlu eskisi gibi değil.
neyyyy o kadar yaniiii?oylayalım kızlar arrietty atılsın topikten.cildin kendinden makyajlı zaten altında aydınlatıcı baz üzerine mac in fondotenini sürmüş + mac in bir allığı var onu sürmüşsün gibi resmen çok şanslısın maşallah
O kadar da değildir, üzmeyelim kendimizi. Yokmuş gibi davranalım. Hiç okumamışız gibi.neyyyy o kadar yaniiii?oylayalım kızlar arrietty atılsın topikten.
vallahi kusursuzduO kadar da değildir, üzmeyelim kendimizi. Yokmuş gibi davranalım. Hiç okumamışız gibi.
Hepsi dedin kalbimden vurdun ama şimdihepsi grubuyla cevap veriyorum sana:yalannnnnn yaalannnnnnnnnnn
O senin tatlılığın görlsuTatlılığına laf yok zaten
Aydinlatici baz nedir baktim. Birsey anlamadimcildin kendinden makyajlı zaten altında aydınlatıcı baz üzerine mac in fondotenini sürmüş + mac in bir allığı var onu sürmüşsün gibi resmen çok şanslısın maşallah
ben kocaman eşşek kadardım onların dizileri vardı ,çok kısa sürdü ama görüyordum tv deHepsi dedin kalbimden vurdun ama şimdiKırmızı çizgim Bir de alacakaranlık serisi İlkokul anılarım canlandı Ben Cemreyim hayır hayır ben Danslarını yapardık her tenefüs
Ayyyyyyy ergengörlHepsi dedin kalbimden vurdun ama şimdiKırmızı çizgim Bir de alacakaranlık serisi İlkokul anılarım canlandı Ben Cemreyim hayır hayır ben Danslarını yapardık her tenefüs
insanlar o ışıltıyı alabilmek için makyaj altına baz uyguluyorlar aydınlatıcı baz . Golden Rose Aydınlık Veren Makyaj Bazı - Make Up Primer Luminous 30 ml 8691190070540 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL senin gib, pürüzsüz görünmek içinde fondoten sürüyorlar . pembelikleri olmadığı için ya da makyajla kapandığı için allık sürüyorlarAydinlatici baz nedir baktim. Birsey anlamadim
O kadar da çaktırmayalımben kocaman eşşek kadardım onların dizileri vardı ,çok kısa sürdü ama görüyordum tv del
Sen kızlarla hemen hemen aynı yaştasındır. Ben ilkokuldaydım ama nasıl aşığız bütün görllerben kocaman eşşek kadardım onların dizileri vardı ,çok kısa sürdü ama görüyordum tv del
Amanın da amanın kim gelmişHepsi dedin kalbimden vurdun ama şimdiKırmızı çizgim Bir de alacakaranlık serisi İlkokul anılarım canlandı Ben Cemreyim hayır hayır ben Danslarını yapardık her tenefüs
evet sanırım aynı yaştayız doğruSen kızlarla hemen hemen aynı yaştasındır. Ben ilkokuldaydım ama nasıl aşığız bütün görllerDizisi yapılacak falan denince nasıl heyecanlanmıştık anlatamam Hayranlıkla izlerdik. Üniversiteyi böyle bir yer sanmamız şoku peki. Hapis şoku gibi gerçekler pat pat vurdu yüzüme