Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet sanırım aynı yaştayız doğru ben cemreciydim ya , şuanda da bence içlerinde en güzeli cemre . edisin klibinde gördüm en son dans ediyordu
Ben de Cemroşçuydum aynen Edisle kuzenler galiba. Zengo tabii şimdi. Cemre de skinkeyr delisi skinceuticals, bioderma, la roche, heliocare,esthederm falan anlatıp linkliyor.

İşte bunlar hep yokluktandı
e tabi canım o zamanlar anten falan vardı yükseltici ile çalışırdı geceleri istiklal marşıyla tek kanal trt 12 de kapatır uyurduk, radyoda zeki alasya metin akpınar tiyatro yapardı onu dinlerdik tüm kanallar bebeklerimiz hepsinin açıldığı günleri hatırlıyorum

aslında grup güzeldi ama gülçin sürekli ön plana çıkmak istiyordu gibi hissediyordum ben.
Dizide günlüğü ona yazdırıyorlardı ya nasıl deliriyorduk hayır günlüğü neden o yazıyor diye Bir de Jacoba nasıl sinir olurdum hele yeni ayda Edward onu yüzünden Bella öldü zannedip intihara giderken

Ben Rosalinda jenerasyonundanim
Ay Thalia...Hayran olduğum tek hatun ❤
O ne güzellik o ne frekanstı ya o gençliği
topikte dedikodu yaptığımız iddia ediliyor.şimdi bu filmleri şarkıcıları konuştuk ya bu da dedikoduya giriyor mu acep?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…