- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
şu şarkıyla eşlik edeyimm.:kaliteeeeee kaliteeee markaaaaa markaaaaaa.para biz deeeee şöhretttt biz deee siz de ne varrrrrrr söyle söyleeeeeeeBu grubun enerjisi ayrı hemde o biçim
Kalite burda daha ne olsun ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu şarkıyla eşlik edeyimm.:kaliteeeeee kaliteeee markaaaaa markaaaaaa.para biz deeeee şöhretttt biz deee siz de ne varrrrrrr söyle söyleeeeeeeBu grubun enerjisi ayrı hemde o biçim
Kalite burda daha ne olsun ❤
Ne camı kız daha dur yeni başlıyorum öncelikle bi benim üstüme yağsınvayyyy.camdan mı saçacaksın bunları?
şu şarkıyla eşlik edeyimm.:kaliteeeeee kaliteeee markaaaaa markaaaaaa.para biz deeeee şöhretttt biz deee siz de ne varrrrrrr söyle söyleeeeeee
Niye böyle şeyler yapıyorsun kuşumBen aldım da ne oldu kenarda duruyor 1 TL bile koymadım içine
Yok herzaman ki halimbir şey alerji mi yaptı?ya da bir ürün mü kullandın bugün yeni denediğin?
alışveriş nooooo noooooooo.alışveriş out yatırım in.Kendime söz verdim, birkaç ay cilt bakım şeysi almayacağım. Elimdekiler bitene kadar belki de yeni ürünler çıkacak, Nisa deneyecek, size de yarar diyecek. Bu nedir ya her beğendiğimi ikilemişim! Tövbeler olsun ya. Hadi beni destekleyin de içim rahat etsin, almamalıyız falan deyin.
NOT: Ben Effectha'yı çok beğendim, bir tane daha yedek alsam mı?
demiştim seversin diye birde svr den daha uzun gidiyor daha nemli bitişi olduğundan dolayı mesela ben yarım pompadan biraz fazla kullanıyorum effecthayı sana 1 pompa yetiyordur diye düşünüyorumKendime söz verdim, birkaç ay cilt bakım şeysi almayacağım. Elimdekiler bitene kadar belki de yeni ürünler çıkacak, Nisa deneyecek, size de yarar diyecek. Bu nedir ya her beğendiğimi ikilemişim! Tövbeler olsun ya. Hadi beni destekleyin de içim rahat etsin, almamalıyız falan deyin.
Yok kuzum ne bir pompası? İlk gün bir pompa kullandım, baktım aşırı krem krem krem oldu Öncesinde yüzüme centella tonik pıstlatıyorum ya, yarım pompa yüzüme, boynuma yetiyor. Hem de 50 ml Yine tam 12'den vurdun Nisa, harika ürün önermişsindemiştim seversin diye birde svr den daha uzun gidiyor daha nemli bitişi olduğundan dolayı mesela ben yarım pompadan biraz fazla kullanıyorum effecthayı sana 1 pompa yetiyordur diye düşünüyorum
Effecthayı stoklamazsan rüyalara giriyo kesin bilgiKendime söz verdim, birkaç ay cilt bakım şeysi almayacağım. Elimdekiler bitene kadar belki de yeni ürünler çıkacak, Nisa deneyecek, size de yarar diyecek. Bu nedir ya her beğendiğimi ikilemişim! Tövbeler olsun ya. Hadi beni destekleyin de içim rahat etsin, almamalıyız falan deyin.
ooo sen centellayla eşleştiriyorsun çok güzel vallaYok kuzum ne bir pompası? İlk gün bir pompa kullandım, baktım aşırı krem krem krem oldu Öncesinde yüzüme centella tonik pıstlatıyorum ya, yarım pompa yüzüme, boynuma yetiyor. Hem de 50 ml Yine tam 12'den vurdun Nisa, harika ürün önermişsin
Ay okudum onu ama bir şey söyleyeceğim şimdi, inanmazsın O gece ben de rüyamda Effectha gördüm. Gece yatmadan önce bakmıştım fiyatına, galiba o yüzden rüyamda 2 tane Effectha alıyordum Yaşasın rüya kardeşliğiEffecthayı stoklamazsan rüyalara giriyo kesin bilgi
Evet, sanırım o yüzden daha az kullanmak bile yetiyor. Centella tonik de nemli olunca ikisini sandviç yapıyorum, misooo sen centellayla eşleştiriyorsun çok güzel valla
kovayı dinleme cey cey.çok da güzelmiş ürün.ama almaaaa almaaaaaaEffecthayı stoklamazsan rüyalara giriyo kesin bilgi
Effectha almak boşa harcanmış para değildir, harika bir yatırım aracıdır. Kova'yı dinle Ceycey, Nisa'yı dinle Ceycey, beni dinle al Ceycey, al al al Neden senin de bir Effectha'n olmasın ki? Neden olmasın, sorarım sanakovayı dinleme cey cey.çok da güzelmiş ürün.ama almaaaa almaaaaaa
Hayat enerjim soldu uyuyamıyorum kaç gündür aşağıdakiler yüzünden. Şuan bile devam ediyor sesler.Niye böyle şeyler yapıyorsun kuşum
Canım onlar ev sahibi mi, kiracı mı? Gerçi ev sahibi de olsalar sürekli gürültü yapıp komşuları rahatsız etme hakları yok. Konuşsanız mı acaba? Böyle olmaz ki sürekli uykusuzsun, rahatsızsınHayat enerjim soldu uyuyamıyorum kaç gündür aşağıdakiler yüzünden. Şuan bile devam ediyor sesler.
lanettt olsun içimdeki kozmetik sevgisine.tmmm be alacağımm.kaç para bu ürün?Effectha almak boşa harcanmış para değildir, harika bir yatırım aracıdır. Kova'yı dinle Ceycey, Nisa'yı dinle Ceycey, beni dinle al Ceycey, al al al Neden senin de bir Effectha'n olmasın ki? Neden olmasın, sorarım sana
yüzüm kızarık dediği sağlık kızarıklığı kızlar alem bu kız bir tane kusur, bir tane siyah nokta yok yüzünde, yakın çekim halini gördüm direkt ışık altı üstelik, kusur varsa gösterir. pırıl pırıl cam cilde sahip.
Şöyle görl sağlık sorunu ile ilgili bir şey olunca tabu oluyor bilirsin ama tek ses o değil ona sığınıp çarpı 72827 ses yapıyorlar. Konuşuldu tabii ki de görl. Bizim alt kat bize bile çok geliyor asıl onların altı çok kötü durumda.Canım onlar ev sahibi mi, kiracı mı? Gerçi ev sahibi de olsalar sürekli gürültü yapıp komşuları rahatsız etme hakları yok. Konuşsanız mı acaba? Böyle olmaz ki sürekli uykusuzsun, rahatsızsın