Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendime söz verdim, birkaç ay cilt bakım şeysi almayacağım. Elimdekiler bitene kadar belki de yeni ürünler çıkacak, Nisa deneyecek, size de yarar diyecek. Bu nedir ya her beğendiğimi ikilemişim! Tövbeler olsun ya. Hadi beni destekleyin de içim rahat etsin, almamalıyız falan deyin. :KK76:

NOT: Ben Effectha'yı çok beğendim, bir tane daha yedek alsam mı?:KK70:

Kendime söz verdim, birkaç ay cilt bakım şeysi almayacağım. Elimdekiler bitene kadar belki de yeni ürünler çıkacak, Nisa deneyecek, size de yarar diyecek. Bu nedir ya her beğendiğimi ikilemişim! Tövbeler olsun ya. Hadi beni destekleyin de içim rahat etsin, almamalıyız falan deyin. :KK76:

alışveriş nooooo noooooooo.alışveriş out yatırım in. :KK45:

demiştim seversin diye :KK70: birde svr den daha uzun gidiyor daha nemli bitişi olduğundan dolayı mesela ben yarım pompadan biraz fazla kullanıyorum effecthayı sana 1 pompa yetiyordur diye düşünüyorum

demiştim seversin diye :KK70: birde svr den daha uzun gidiyor daha nemli bitişi olduğundan dolayı mesela ben yarım pompadan biraz fazla kullanıyorum effecthayı sana 1 pompa yetiyordur diye düşünüyorum
Yok kuzum ne bir pompası? :confused:İlk gün bir pompa kullandım, baktım aşırı krem krem krem oldu :KK76: Öncesinde yüzüme centella tonik pıstlatıyorum ya, yarım pompa yüzüme, boynuma yetiyor. Hem de 50 ml :KK76: Yine tam 12'den vurdun Nisa, harika ürün önermişsin :KK68:

Effecthayı stoklamazsan rüyalara giriyo kesin bilgi 😂😂😂

Yok kuzum ne bir pompası? :confused:İlk gün bir pompa kullandım, baktım aşırı krem krem krem oldu :KK76: Öncesinde yüzüme centella tonik pıstlatıyorum ya, yarım pompa yüzüme, boynuma yetiyor. Hem de 50 ml :KK76: Yine tam 12'den vurdun Nisa, harika ürün önermişsin :KK68:
ooo sen centellayla eşleştiriyorsun çok güzel valla :KK66:

Effecthayı stoklamazsan rüyalara giriyo kesin bilgi 😂😂😂
Ay okudum onu ama bir şey söyleyeceğim şimdi, inanmazsın :KK70: O gece ben de rüyamda Effectha gördüm. :KK70: Gece yatmadan önce bakmıştım fiyatına, galiba o yüzden rüyamda 2 tane Effectha alıyordum Yaşasın rüya kardeşliği :KK70:
ooo sen centellayla eşleştiriyorsun çok güzel valla :KK66:
Evet, sanırım o yüzden daha az kullanmak bile yetiyor. Centella tonik de nemli olunca ikisini sandviç yapıyorum, mis :KK76:

kovayı dinleme cey cey.çok da güzelmiş ürün.ama almaaaa almaaaaaa :işsiz: :işsiz: :mad:
Effectha almak boşa harcanmış para değildir, harika bir yatırım aracıdır. Kova'yı dinle Ceycey, Nisa'yı dinle Ceycey, beni dinle al Ceycey, al al al :KK70: Neden senin de bir Effectha'n olmasın ki? Neden olmasın, sorarım sana :mad:

Hayat enerjim soldu uyuyamıyorum kaç gündür aşağıdakiler yüzünden. Şuan bile devam ediyor sesler.
Canım onlar ev sahibi mi, kiracı mı? Gerçi ev sahibi de olsalar sürekli gürültü yapıp komşuları rahatsız etme hakları yok. Konuşsanız mı acaba? Böyle olmaz ki sürekli uykusuzsun, rahatsızsın :KK43:

Effectha almak boşa harcanmış para değildir, harika bir yatırım aracıdır. Kova'yı dinle Ceycey, Nisa'yı dinle Ceycey, beni dinle al Ceycey, al al al :KK70: Neden senin de bir Effectha'n olmasın ki? Neden olmasın, sorarım sana :mad:
lanettt olsun içimdeki kozmetik sevgisine.tmmm be alacağımm.kaç para bu ürün? :mad:

N nscckts beni mezun etti topicden :KK53:
yüzüm kızarık dediği sağlık kızarıklığı kızlar :KK70: alem bu kız :KK70: bir tane kusur, bir tane siyah nokta yok yüzünde, yakın çekim halini gördüm direkt ışık altı üstelik, kusur varsa gösterir. pırıl pırıl cam cilde sahip.

Canım onlar ev sahibi mi, kiracı mı? Gerçi ev sahibi de olsalar sürekli gürültü yapıp komşuları rahatsız etme hakları yok. Konuşsanız mı acaba? Böyle olmaz ki sürekli uykusuzsun, rahatsızsın :KK43:
Şöyle görl sağlık sorunu ile ilgili bir şey olunca tabu oluyor bilirsin ama tek ses o değil ona sığınıp çarpı 72827 ses yapıyorlar. Konuşuldu tabii ki de görl. Bizim alt kat bize bile çok geliyor asıl onların altı çok kötü durumda. 😓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X