- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
yazdığını şimdi gördüm.bir kaç yıl oldu benim kız olalı.iyi bir dr du öncesinde esprilerle sakinleştirdi.1 gün kaldık hastanede.onda da dondurma yedi.tv izledi mutluydu valla.1 haftada da eski haline döndü.katı gıda yiyemedi.evde de dondurma pürüzsüz çorba puding patates püresi falan verdik.hem büyümesini de etkiler demişti dr.ameliyat uzun sürmüyor.horluyordu operasyon öncesi çocuk.bana detaylarını anlatır mısın canım geniz eti büyüklüğünü ölçsün kbb dedi ahsenin bir huyu var önceden herşeyi en doğrusunu bilirse acıyacaksa bile bilirse çok sakin kalıyor . kendisi ayaklarıyla hemen gidip çözmek istiyor . bilmediği birşeyde aşırı yoğun stres yaşıyor . korkmasını ve doktor hastane fobisi olmasını istemiyorum . mesela ilk diş çekiminden önce video izlettim diş etine nasıl iğne yapılır nasıl çekilir nasıl dolgu yapılır biliyor. bildiği için kendisi doktora gitmek istyor kurtulalım şu dişten diye
bu geniz işlemlerini sordu bilmiyorum öğrenip sana anlatayım dedim . kendisini neyin beklediğini bilirse bende rahatlayacağım o da
ahsende çok horluyor ,birde uykuda nefesi kesiliyor , en önemlisi bu yüzden sık hastalanıyor habire kulağı iltihaplanıyor anne başım patlayacak gibi dediğinde çok üzülüyorum.yazdığını şimdi gördüm.bir kaç yıl oldu benim kız olalı.iyi bir dr du öncesinde esprilerle sakinleştirdi.1 gün kaldık hastanede.onda da dondurma yedi.tv izledi mutluydu valla.1 haftada da eski haline döndü.katı gıda yiyemedi.evde de dondurma pürüzsüz çorba puding patates püresi falan verdik.hem büyümesini de etkiler demişti dr.ameliyat uzun sürmüyor.horluyordu operasyon öncesi çocuk.
oyyy yavrummm.ağzı açık uyuyor mu peki?çünkü rahatça nefes alamıyorlar.o da vucuda yeterli oksijen gitmesini bile engelliyor demişti dr.çok rahatsız ediyorsa ahsen i bir de dr u tavsiye ediyorsa ara tatilde olabilir operasyon.en doğrusunu dr u bilir.ahsende çok horluyor ,birde uykuda nefesi kesiliyor , en önemlisi bu yüzden sık hastalanıyor habire kulağı iltihaplanıyor anne başım patlayacak gibi dediğinde çok üzülüyorum.
Bu ara çoğumuz kırmızı hayır olsunYa benim yuzum niye kirmizii
Tabii ki görlAynen öyle uyuz oldum bi kere
Başlarım parasına nasılsa 777 ler 520 ler bizdedimi kız S Skinkeyrlover
geldi mi paralar?Tabii ki görl777 520 oldu oldu çok güzel oldu 520
evet ağzı açık uyuyor uyanınca boğazım ağrıyor diye kalkıyor ,çarşamba kbb bakıcak netleşicek herşey dediğin gibi doktor ne derse ona uyucaz olması gerek derse ara tatilde kesin oluroyyy yavrummm.ağzı açık uyuyor mu peki?çünkü rahatça nefes alamıyorlar.o da vucuda yeterli oksijen gitmesini bile engelliyor demişti dr.çok rahatsız ediyorsa ahsen i bir de dr u tavsiye ediyorsa ara tatilde olabilir operasyon.en doğrusunu dr u bilir.
Ben aldım da ne oldu kenarda duruyor 1 TL bile koymadım içineBen mor cüzdan alamadım 10300 tl battım borsada 10 gün içinde. Ama geri toparladım çok şükür. Azaldı zararım. Mor cüzdan alaydım paralar akacaktı tühhhh
kedi bu gece sizde mi kalacak?erhan eve yeni geldi peşine kedi takılmışbeni bir bıyıklı kovalıyor dedi telde inanmadım, doğruymuş , o bıyıklı bu bıyıklıymış eve girmekte ısrarcı birde habire yoğuruyor bizi mır mır , bakınız :Eki Görüntüle 3165595 Eki Görüntüle 3165596
Yerimmmmm... Yoğuruyorsa anne şefkatini bulmuş gibi bir şey hissettiğindendir Nisaerhan eve yeni geldi peşine kedi takılmışbeni bir bıyıklı kovalıyor dedi telde inanmadım, doğruymuş , o bıyıklı bu bıyıklıymış eve girmekte ısrarcı birde habire yoğuruyor bizi mır mır , bakınız :Eki Görüntüle 3165595 Eki Görüntüle 3165596
kedi bu gece sizde mi kalacak?
o kadar komik ki kedinin tavrı kapı eşiğinde eve girmeden patilerini yaladı temizledi ahahhaYerimmmmm... Yoğuruyorsa anne şefkatini bulmuş gibi bir şey hissettiğindendir NisaKıyamam küçük zaten.
vayyyy.camdan mı saçacaksın bunları?
bende olsa kesin çıldırır balkondan havalara saçar -saçalardım olala olalaaaavayyyy.camdan mı saçacaksın bunları?
dolar şeklinde wc kağıdım vardı bir zamanlar.zengo hissediyordum kullanırken.bende olsa kesin çıldırır balkondan havalara saçar -saçalardım olala olalaaaa
hep almak istemiştimdolar şeklinde wc kağıdım vardı bir zamanlar.zengo hissediyordum kullanırken.
bende olsa kesin çıldırır balkondan havalara saçar -saçalardım olala olalaaaa
Öncesinde adres bilgilerini paylaşın bizlerlevayyyy.camdan mı saçacaksın bunları?
fatih mahallesi şehitkamil
Bu grubun enerjisi ayrı hemde o biçimcilt bakımı topiğinde lideriz.diğer açılan konular kış uykusunda bizimki hızla rekora koşuyorrrr