Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yazdığını şimdi gördüm.bir kaç yıl oldu benim kız olalı.iyi bir dr du öncesinde esprilerle sakinleştirdi.1 gün kaldık hastanede.onda da dondurma yedi.tv izledi mutluydu valla.1 haftada da eski haline döndü.katı gıda yiyemedi.evde de dondurma pürüzsüz çorba puding patates püresi falan verdik.hem büyümesini de etkiler demişti dr.ameliyat uzun sürmüyor.horluyordu operasyon öncesi çocuk.

ahsende çok horluyor ,birde uykuda nefesi kesiliyor , en önemlisi bu yüzden sık hastalanıyor habire kulağı iltihaplanıyor anne başım patlayacak gibi dediğinde çok üzülüyorum.

ahsende çok horluyor ,birde uykuda nefesi kesiliyor , en önemlisi bu yüzden sık hastalanıyor habire kulağı iltihaplanıyor anne başım patlayacak gibi dediğinde çok üzülüyorum.
oyyy yavrummm.ağzı açık uyuyor mu peki?çünkü rahatça nefes alamıyorlar.o da vucuda yeterli oksijen gitmesini bile engelliyor demişti dr.çok rahatsız ediyorsa ahsen i bir de dr u tavsiye ediyorsa ara tatilde olabilir operasyon.en doğrusunu dr u bilir.

Son düzenleme:
evet ağzı açık uyuyor uyanınca boğazım ağrıyor diye kalkıyor ,çarşamba kbb bakıcak netleşicek herşey dediğin gibi doktor ne derse ona uyucaz olması gerek derse ara tatilde kesin olur

kedi bu gece sizde mi kalacak?
Yerimmmmm... Yoğuruyorsa anne şefkatini bulmuş gibi bir şey hissettiğindendir Nisa Kıyamam küçük zaten.
o kadar komik ki kedinin tavrı kapı eşiğinde eve girmeden patilerini yaladı temizledi ahahha edeplide kedi
evde kuşumuz var ceyceyim,strese giriyor o,sitenin kediler için yatakhanesi var erhan oraya bıraktı öncesinde karnını doyurdu sevdik mıncıkladık oynadık sonrada erhan indirdi kedi evine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…