Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsn ahsenkuşa hepsi çok güzel güle güle kullansn özellikle ruja bayıldımmm
çok teşekkür ederim nemlendiriciye bende bayıldım , hep benim niveanın nemlendiricisinden tırtıklıyordu bu sefer ben onun nemlendiricisini tırtıklarım gibi görünüyor nemi gerçekten çok güzel kendime de favoriledim ahahha belki büyük indirimde fiyatı düşer biraz daha

En sevdiğim şey olarak aydınlık paril paril parlayan bir sürat:)

grupta hasta olanlar parmak kaldırsın , sepya ceycey sizler nasılsınız kızlar
Selamlar beybiler. Dün hiç girmedim buraya, PC'yi bile açmadım. Özel tasarım işleri almıştım, yapmadım dinlendim. Bugün daha iyiyim ama bu defa da regl dönemi karın ağrım başladı. Turp gibiyim diyemiyorum. Umarım benim dışımdakiler iyidir.
S Skinkeyrlover şifa diliyorum canım

Herkes mi hasta oldu? Geçmiş olsun. Kız sabaha karşı uyudu. Regl ağrısından dört döndü evde. Benim de boğazım yanıyor asit dökmüş gibi.

Herkes mi hasta oldu? Geçmiş olsun. Kız sabaha karşı uyudu. Regl ağrısından dört döndü evde. Benim de boğazım yanıyor asit dökmüş gibi.
Geçmiş olsun hepimize kuzum ya. Bu vücut kırgınlığının üstüne bir de sabah uyanır uyanmaz kâğıtlarıma baktım, geçen hafta kârdayken bugün eksiye düşmüşüm. Bir de onun hastalığı tuttu şimdi beni

N nscckts Ahsen nasıl? O morluklar ve ağrılarla ilgili de mi bugün 9'da doktora gidecektiniz? Çok merak ettim ya, Ahsoş iyidir umarım.

yarın randevusu canım mutlaka yarın sonucu yazarım buraya

yarın randevusu canım mutlaka yarın sonucu yazarım buraya
Güzel haberler bekliyoruz. Mesaj tarihine dikkat etmedim, bayağı sayfa birikmişti. Bu sabah 09.00 sandım canım.

Bu arada Effectha ile 4. günüm. Uzun vadede kendisinden güzel sonuçlar bekliyorum ama şimdilik aramız çok iyi. Sabahları yüz yıkama sonrası centella tonik sürüyorum, tam kurumadan da yarım pompa Effectha yetiyor. Elimde kalanları çene altı, boyun Allah ne verdiyse sürüyorum. Rutinime Effectha dışında yeni eklenen ürün yok. Aynı ürünlerle devam.

Senin Ceycey'e yazdığın gibi bir hafta fiddy, bir hafta enzim ile devam edeceğim.

şimdi bir haber gördüm . ilçemizde okula roket atılmış çok uzun süredir senelerdir pyd pkk zıkkımı antebin ilçesine (karkamışa) saldırıyor -ingiliz ve yunan askerleri de ellerinde silahlarla destekliyor teroristleri. halk sürekli videolar çekip sosyal medyaya yüklüyor . artık bugünkü haber bardağı taşırdı. pyd okula roket atmış ,artık açık açık çocukları da hedef alıyorlar ,ben anlamadım beklenen ne? ,karkamış resmen kendi başına terörle mücadele ediyor ,roketler atıyorlar insanlar evde oturdukları okulda okudukları yerde roketle vurularak öldürülüyor .

ne yapalım evde kendimiz top havan tüfek hazırlayıp savaş tarihimizi tekrar hatırlatıp kendimiz nasıl savaşılır herkese onu mu öğretelim ? biz şehir olarak ayrı bir devletiz de benim mi haberim yok ? ne bekleniyor ne isteniyor bizden daha anlamadım. yeter artık ya . kafamdan roketle vurularak öldürülmeyi beklemek istemiyorum . suriye bombalanır yürüme mesafesi ,burada biz evde oturduğumuz yerde duyarız tepemizde habire askeri helikopterler bilmemneler , oraya atılan roketler kazayla bize düşer kimseden ses çıkmaz , zaten ne kadar iti kopuğu varsa geldiler buraya, ilçemiz roketlenir okullar roketlenir çocuklar insanlar ölür kimseden çıt çıkmaz antep haritadan sillinsin falan mı isteniyor ?

yunanlılara bir gece ansızın gelebiliriz diyorlar da yunanlılar çoktan karkamışa girdi
Kuzum benim abim bayağı üst düzeylerde görevli, mesleğini burada yazmayacağım (siyasî bir mevki değil). Ben de senin gibi anlamaya çalıştıkça kendimi üzdüğüm bu tip konularda bana sadece şunu der: "Devletin iç ilişkilerinde sizlerin hakim olamayacağı bazı konular var. Kafanı yorma, kafana takma çünkü işin iç yüzünü sana bile anlatamam."
Ne demek ister, onu bile anlamam açıkçası fakat ne olur kötü düşünme ve kendini yıpratma. Hükümet bazı şeylere de müsaade etmez diye düşünüyorum.

böyle yaşamak gerçekten çok zor dün gecede 4 tane araziye roket atmışlar dalga geçer gibi göz dağı veriyorlar sürekli bomba roket tepemize yağıyor. topun ucunda yaşıyor gibiyiz. kilis karkamış o kadar kötü durumda ki

İnsanın bir yerden sonra psikolojisi kaldırmıyor bazı şeyleri, çok haklısın. Bu tür bombalı olaylarda hayatını kaybeden hayvanlara bile üzülen ben, insanlar için neler hissediyorumdur tahmin edersin.

Alma bekle demiştim dinlemedin.ben de çok zarardayım. Azıcık deneme lotlarınla bekleyecektin.

Çok üzücü ve endişe verici bir durum. Ne sosyal medyada haber sitelerinde ne de haberlerle görmüyoruz bunları. İnsan üzülmeden ve nereye gidiyoruz diye sorgulamadan edemiyor.

neutrogena retinol boost gündüz ve gece kremlerini geçen haftalarda rutinime ekledim. Gece kreminde hiç bi sorun yaşamazken, gündüz kreminde tam emilmeme sorunu oldu,dahada önemlisi gözümün altında soyulma ve kırışıklık yaptı. Müşteri hizmetlerini arayıp iade ettim. Fakat sol gözümün altındaki kırışıklık geçicek gibi durmuyor. Garip bi ürün ve olay

bir ürün anında karışıklık yapmaz, onda başka bir alerjen durum vardır, soyulma ciltle uyum sağlayamama, iritasyon her üründe hatta severek yıllarca kullandığımız üründe bile bir anda olabilir . yeni kullanılan üründe bunun yaşanması da normal kabul edilir. iade ederek iyi yapmışsınız ama bence başka bir durum var . dermatoloğa gitmenizi tavsiye ederim

Gece kremini kullanıp memnun kalınca,sonradan gündüz kreminide alıp denedim.ve gündüz kreminde bu sorunu yaşadım. Cildim alışkındı önceden yani gece kremini kullandığım için

Gece kremini kullanıp memnun kalınca,sonradan gündüz kreminide alıp denedim.ve gündüz kreminde bu sorunu yaşadım. Cildim alışkındı önceden yani gece kremini kullandığım için
içerikleri birbirinden farklı , yüksek ihtimal kremdeki bir içerik alerji yaptı deriyi büzüştürdü hassasiyet sebebiyle. onarıcı krem doktor verecektir öyle kendi kendine düzelmez o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…