- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
canım şifa diliyorum sana
Baktım simdi yarın sabahın körü epey iyiymişuyanamazsan da değerlendir gün içinde hadi görl...olumsuzlukları yarım saatliğine kov gitsin nolcak ki,daha iyi bile olur
Aşırı bilinçli bir anneymiş ya maşallah. Normalde kızım yüzüne çok şey sürüyorsun sürme şunları derlerBen küçükken annem yüz yıkama jeli, tonik monik kullandırıyordu bana. Ergenliğe de erken girmiştim ve sivilcelerim vardı. Sonra üniversite için evden ayrılınca annemden öğrendiğim her şeyi beynim çöpe atmış nedenseBir dönem öyle kullandığım her şey doğal olsun, kozmetik ürünler tüketim kültürü kapitalizmin oyunu vs moduna girmiştim. Daha yeni aklım başıma geldi sayılır
Gün senin gününYaa çok tatlısınız. Bizi de üzdüler ama skinkeyrimizi yaptık Çelik yelekler giyilsin ateş ediyorum. Nerede kalmıştık? Daha iyi neler mümkün?
25 yıl önce kullanıyorduk.böyle cilt bakım ürünleri pek yoktu.sabun değil krem var içinde diye alıyorduk.o zamanlar da lüks bir üründü haaaa.herkes de yoktu.elseve şampuan da öyleydi.çok pahalıydı o zamanlar.
elsevein hala güzel ürünü var ama eskiden gerçekten muhteşemdi özellikle boyalı saçlar serisi için ilk keratinli bilmemne zımbırtısını çıkaranlardandırben ilk 1995 yılında kullandımmm elseve i.o zamanlar zengo işi bir şampuandı.
günaaayydıınnnKalkın kız sabah olduhellooo
Ufff yerimmm yerimmmmşuan ahseni diş doktoruna götürüyorum ön alt iki dişi çok sallanıyor düşmekte bilmedi yemediği şey kalmadı kendi kendine yediğine takılsın da düşsün diyeen son anne bu böyle olmayacak edebimizle doktora gidelim dedi resmen erhanla haykırarak güldük düşünsenize havuç kemirirken sakin sakin düşünen bir çocuk ağzından çıkan laf edebimizle doktora gidelim diyor
Ufff yerimmm yerimmmm
Benimki de kırıldığı diye üzüldüğüm rüzgar gülüne dramatik bir sesle 'olan oldu artık biliyorsun dimi' diyor elini omuzuma koyarak büyük bir metanetle
Öyle anlarda insan deliriyor
Cok geçmiş olsun kızına umarım bütün değerleri normal çıkar,geçmiş olsun ❤
Çok geçmiş olsun inşallah mühim bir şey değildiryarında kendi doktorundan ayrı randevumuz var sabah 9 da
sürekli bacağı ağrıyordu ara ara da morlukları oluyordu doktor içten gelen morluk değil sıraya falan çarpıyor olabilir dedi ... dün kasık kısmını göstererek anne bacağım ağrıyor yürürken oturur kalkarken dedi bu sabah da uyandığında koltuk altım ağrıyor dedi baktım koltuk altı şişmiş. randevu aldık yarın bir görünsün bakalım ayrıca da çocuk hastanesinde bir doktora götürelim iki doktorda görsün bakalım.
çok teşekkür ederim ,inşallah değildirÇok geçmiş olsun inşallah mühim bir şey değildir
Değildir, değildir.çok teşekkür ederim ,inşallah değildir
Çok geçmiş olsun küçük hanımayarında kendi doktorundan ayrı randevumuz var sabah 9 da
sürekli bacağı ağrıyordu ara ara da morlukları oluyordu doktor içten gelen morluk değil sıraya falan çarpıyor olabilir dedi ... dün kasık kısmını göstererek anne bacağım ağrıyor yürürken oturur kalkarken dedi bu sabah da uyandığında koltuk altım ağrıyor dedi baktım koltuk altı şişmiş. randevu aldık yarın bir görünsün bakalım ayrıca da çocuk hastanesinde bir doktora götürelim iki doktorda görsün bakalım.
inşallah canım çok teşekkür ederim,stres insana neler yapıyor öyle korktum ki bir an içim bir tuhaf oldu ve 1 hafta zamanı olmasına rağmen regl oldum .tuhaf bir his tuhaf bir endişem var değişik. üst üste gelince şikayetleri ,benim kafada kurma potansiyelim eklenince, herşeyi abartılı da yaşayan ben birleşinceDeğildir, değildir.Pozitif enerji
çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun küçük hanıma
Görl, insanın çocuğu söz konusu olunca korkması, endişe etmesi normal. Kurma demek kolay olan ama kurma iptal iptal iptal.Her şey yolunda.inşallah canım çok teşekkür ederim,stres insana neler yapıyor öyle korktum ki bir an içim bir tuhaf oldu ve 1 hafta zamanı olmasına rağmen regl oldum .tuhaf bir his tuhaf bir endişem var değişik. üst üste gelince şikayetleri ,benim kafada kurma potansiyelim eklenince, herşeyi abartılı da yaşayan ben birleşinceortaya stres dolu nisa çıkıyor
çok teşekkür ederim canım
Görl, insanın çocuğu söz konusu olunca korkması, endişe etmesi normal. Kurma demek kolay olan ama kurma iptal iptal iptal.Her şey yolunda.