- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Sen üst ön dişler gidince gör bideahsenin dişi çekildiya çok komik
aminnSen üst ön dişler gidince gör bide
Sağlıkla yenileri gelsin
Allahin izni ile görürsün burda da yazar konuşuruz hic belli olmaz,zaman su gibi varyaaminnnasıl yakışıyor ama yaaaa bayılıyorum böyle diş değiştirirken çocukların gülüşlerini görünce resmen bana çocukluğumu,başlangıçları yeniliği hatırlatıyor ... duygulanıyorumda çok değişik güzel bir his su gibi akıyor zaman kendi diş değişim zamanlarımı hatırlıyorum şimdi çocuğumunkine tanık oluyorum acaba onun çocuğununkini de görür müyüm nasıl güzel olur 3 nesil diş töreni
Anti age konuşuruzAllahin izni ile görürsün burda da yazar konuşuruz hic belli olmaz,zaman su gibi varya
Gülme kız bak 11 yıllık uyeyim sor nasil geçti valla su gibiAnti age konuşuruzAma zamanında yatırmımızı iyi yaptığımız için zaten ihtiyacımız olmayacak
Saçlarım beyazladı çok ya bu yaşta. Babaanemde benden az beyaz vardır.Gülme kız bak 11 yıllık uyeyim sor nasil geçti valla su gibinefes aldığımız sürece burdayik site de kapanmazsa ohoo
Zaten bakım ana temamızanti age forever yani tabi senin anti ageliğe rahat bi 10 yılın daha var konusmak için yoksa esasen bir ihtiyacın olmaz
Expigment en fazla 3 ay kullanılıp ara verilmesi gerekiyormuş. Mavi-siyah karışımı lekelenme yapıyormuş yoksa. Bazı kişilerde 2 aydan sonra ara verilmesi gerekiyormuş. Dr. Ezgi Özkür bununla ilgili bişeyler söylemişti. O videosunu bulursam paylaşayımKarartıyor falan diyenleri okumuştum da zamanında tabi onlar hep yüz bölgesinde kullanmış...bakim nisa ne diycek
Yaşlılıkla cok ilgisi yok onun biliyorsunSaçlarım beyazladı çok ya bu yaşta. Babaanemde benden az beyaz vardır.Yüzüm genç dursun barisu
İtinayla kötü genleri buluyorum ya nasıl bir şeyseYaşlılıkla cok ilgisi yok onun biliyorsun
Genetik,stres vs daha büyük rol oynuyor
Benim lisede arkadas vardı beyazların arasına siyah röfle yaptı sanırdın,öylesine beyazlamıştı ...
https://www.hepsiburada.com/the-pur...e+Purest+Solutions&url_src=and-product-detail evt indirimler başladı canlar bunu söylüyorum ilk
Geçmiş olsun Allah şifa versin yavruna. İnşallah basit bişeydir.yarında kendi doktorundan ayrı randevumuz var sabah 9 da
sürekli bacağı ağrıyordu ara ara da morlukları oluyordu doktor içten gelen morluk değil sıraya falan çarpıyor olabilir dedi ... dün kasık kısmını göstererek anne bacağım ağrıyor yürürken oturur kalkarken dedi bu sabah da uyandığında koltuk altım ağrıyor dedi baktım koltuk altı şişmiş. randevu aldık yarın bir görünsün bakalım ayrıca da çocuk hastanesinde bir doktora götürelim iki doktorda görsün bakalım.
çok teşekkür ederim. inşallahGeçmiş olsun Allah şifa versin yavruna. İnşallah basit bişeydir.
Teşekkür ederim zahmetin için
Rica ederimTeşekkür ederim zahmetin için
Geçmiş olsn ahsenkuşaEki Görüntüle 3164452 Eki Görüntüle 3164453 Eki Görüntüle 3164454 bunlarda ahsenkuşa aldıklarımçantalar 20*10 ölçüde