Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen üst ön dişler gidince gör bide 😂😂

Sağlıkla yenileri gelsin :21:
aminn :KK200: :KK70: nasıl yakışıyor ama yaaaa bayılıyorum böyle diş değiştirirken çocukların gülüşlerini görünce :KK70: resmen bana çocukluğumu,başlangıçları yeniliği hatırlatıyor ... duygulanıyorumda çok değişik güzel bir his :KK70: su gibi akıyor zaman kendi diş değişim zamanlarımı hatırlıyorum şimdi çocuğumunkine tanık oluyorum acaba onun çocuğununkini de görür müyüm :KK70: nasıl güzel olur 3 nesil diş töreni :KK70:

aminn :KK200: :KK70: nasıl yakışıyor ama yaaaa bayılıyorum böyle diş değiştirirken çocukların gülüşlerini görünce :KK70: resmen bana çocukluğumu,başlangıçları yeniliği hatırlatıyor ... duygulanıyorumda çok değişik güzel bir his :KK70: su gibi akıyor zaman kendi diş değişim zamanlarımı hatırlıyorum şimdi çocuğumunkine tanık oluyorum acaba onun çocuğununkini de görür müyüm :KK70: nasıl güzel olur 3 nesil diş töreni :KK70:
Allahin izni ile görürsün burda da yazar konuşuruz hic belli olmaz,zaman su gibi varya 😄😄

Anti age konuşuruz 😂Ama zamanında yatırmımızı iyi yaptığımız için zaten ihtiyacımız olmayacak 😎
Gülme kız bak 11 yıllık uyeyim sor nasil geçti valla su gibi 😂😂 nefes aldığımız sürece burdayik site de kapanmazsa ohoo
Zaten bakım ana temamız 😄😄 anti age forever yani tabi senin anti ageliğe rahat bi 10 yılın daha var konusmak için yoksa esasen bir ihtiyacın olmaz 😄

Gülme kız bak 11 yıllık uyeyim sor nasil geçti valla su gibi 😂😂 nefes aldığımız sürece burdayik site de kapanmazsa ohoo
Zaten bakım ana temamız 😄😄 anti age forever yani tabi senin anti ageliğe rahat bi 10 yılın daha var konusmak için yoksa esasen bir ihtiyacın olmaz 😄
Saçlarım beyazladı çok ya bu yaşta. Babaanemde benden az beyaz vardır. 😂Yüzüm genç dursun barisu 😂

Karartıyor falan diyenleri okumuştum da zamanında tabi onlar hep yüz bölgesinde kullanmış...bakim nisa ne diycek 🤦🏻‍♀️
Expigment en fazla 3 ay kullanılıp ara verilmesi gerekiyormuş. Mavi-siyah karışımı lekelenme yapıyormuş yoksa. Bazı kişilerde 2 aydan sonra ara verilmesi gerekiyormuş. Dr. Ezgi Özkür bununla ilgili bişeyler söylemişti. O videosunu bulursam paylaşayım

Saçlarım beyazladı çok ya bu yaşta. Babaanemde benden az beyaz vardır. 😂Yüzüm genç dursun barisu 😂
Yaşlılıkla cok ilgisi yok onun biliyorsun 😄
Genetik,stres vs daha büyük rol oynuyor
Benim lisede arkadas vardı beyazların arasına siyah röfle yaptı sanırdın,öylesine beyazlamıştı ...

Yaşlılıkla cok ilgisi yok onun biliyorsun 😄
Genetik,stres vs daha büyük rol oynuyor
Benim lisede arkadas vardı beyazların arasına siyah röfle yaptı sanırdın,öylesine beyazlamıştı ...
İtinayla kötü genleri buluyorum ya nasıl bir şeyse 😂Benim tanıdığım akrabalarımda göz çevresi benim gibi olan biri yok hem kapaklarda hem de gözaltım bayağı bir koyu Hintlilerde çok oluyor ya öyle 😂

Dalba güneş kremini denedim bugün hatta tazeledim de Allahım tam bir limonlu cheesecake gibi kokuyor tam can çektirmelik iştahı açmalık 😂Bayağı kalıyor uçmuyor çabuk rahatsız oldum baş ağrıtmalık tam Bayağı nemli bitişli. Işıl ışıl her yer her yer sanki pavyon 😂Yağlı ciltlilere hapis şoku 😂Soyulmadı ve gözümü yakmadı ki çoğu güneş kremi yakar.Ama bazen de başta yakmayıp böyle saat 3 4 gibi yakmaya başlıyor manyonun yenisini almıştım aydınlatıcı etkili olan o başta yakmadı gibi oldu sonra yaktı mesela.Beğendim gibi bakalım bir tık çok parladım ama bu ışıltılı hayatı da ben seçtim sonuçta 😂😎💥

Son düzenleme:
yarında kendi doktorundan ayrı randevumuz var sabah 9 da
sürekli bacağı ağrıyordu ara ara da morlukları oluyordu doktor içten gelen morluk değil sıraya falan çarpıyor olabilir dedi ... dün kasık kısmını göstererek anne bacağım ağrıyor yürürken oturur kalkarken dedi bu sabah da uyandığında koltuk altım ağrıyor dedi baktım koltuk altı şişmiş. randevu aldık yarın bir görünsün bakalım ayrıca da çocuk hastanesinde bir doktora götürelim iki doktorda görsün bakalım.
Geçmiş olsun Allah şifa versin yavruna. İnşallah basit bişeydir.

Bugün güneş kremi sonrası cildimi pudralarken aklıma geldi özür dilerim kızlar, pudraların örneğini kağıda alıp size resim atıcam demiştim. Şimdi eve gelmişken müsaitken yapayım dedim
2 gün oldu heralde 🤦‍♀️
IMG_20221121_115752.jpg
hafif renkli pudralar ikiside tenime örtüştü ama HD olan daha pudramsı, mineral olan daha mat bitişli
IMG_20221121_115808.jpg
bu da komple şeffaf, hiç renk yok tebeşir gibi beyaz durduğuna bakmayın tamamen bomboo şeffaf, güneş kremi sonrası tüm yüze sürdüm matlaştırmıyor, parlatmıyor ana Gözenek görüntüsünü blurluyor, hepsini geniş allık fırçayla sürdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X