- 21 Kasım 2022
- 18
- 70
- 35
Ben bi gözükeyim en iyisi. Çok teşekkürleriçerikleri birbirinden farklı , yüksek ihtimal kremdeki bir içerik alerji yaptı deriyi büzüştürdü hassasiyet sebebiyle. onarıcı krem doktor verecektir öyle kendi kendine düzelmez o
evet güzel kremdir ,zaten kremleri de nemli cilde ve az sürmek gerekir , yüzünüzü yıkadıktan sonra tam kurutmadan hafif nemliyken kremi sürüyorsunuz değil mi? içeriğinde hyaluronik var çünkü . bu şekilde kullanılmalıWatsons ta indirimden denk gelip denemek istedim Snp prep kremi. Kore malı olması sebebiyle denemek istedim açıkcası. İnanılmaz iyi bi krem. Bana çok iyi geliyor. Aşırı bereketli. Fındık büyüklüğünde krem fazla geliyor tüm yüze nerdeyse.çok sürmemek gerek. Ben karma ciltliyim. Alın bölgem yağlandı bi kere fazla sürdüm diye
Aa ben bu yöntem sadece saf hyluronik serum kullanırken uygulanıyor düye biliyorum? Bu peptit içeren bi krem diye normal nemlendirici gibi serumdan sonra ,serum üstü uyguluyorumevet güzel kremdir ,zaten kremleri de nemli cilde ve az sürmek gerekir , yüzünüzü yıkadıktan sonra tam kurutmadan hafif nemliyken kremi sürüyorsunuz değil mi? içeriğinde hyaluronik var çünkü . bu şekilde kullanılmalı
kuru ve kuruya dönük karma ciltlere uygun içeriğinde hyaluronikde olan bir krem ,öncesinde kullandığınız serum nem veren bir serum ise uygulamanız doğru olur ,saf hyaluronik şart değil içerikde hyaluronik varsa da dikkat etmek gerekir .Aa ben bu yöntem sadece saf hyluronik serum kullanırken uygulanıyor düye biliyorum? Bu peptit içeren bi krem diye normal nemlendirici gibi serumdan sonra ,serum üstü uyguluyorum
Valla evde eczane dermo eczanem Trendyol vs hepsine baktım en uygun burasi ihtiyaci olan kaçırmasin kızlar söyledim valla oh mis150 tl ye purest yesıl enzım peelıng cok ıyı fıyat gercekten
Hic enzime başlamadın dimi sen?Valla evde eczane dermo eczanem Trendyol vs hepsine baktım en uygun burasi ihtiyaci olan kaçırmasin kızlar söyledim valla oh mis
Yok ilk defa aldım fiddy yaptım iki defa işte tşk ederimHic enzime başlamadın dimi sen?
Hadi hayırlı olsun
Bu mesaj ironi mi çermektedir görl?En sevdiğim şey olarak aydınlık paril paril parlayan bir sürat:)
Ben de aynen ve çocuk falan düşünmüyorum yalandan şey diyorum evde ben masraf yapamam kendi çalışsın alsın ya da sürmesinDaha evli bile değilim ama ilerde kızım olursa diye şu rujdan alıp saklayasım var ama o zamana kadar mahvolur bunun skt’si 2035 falan olanı yok mu
Bnde merak ediyorum kullanırsan yorumunu yazarmisin sivilce lekelerine vs çok iyi geliyormuş azelik asitDermoskin arbutinden sonra bu ürünle devam etsem olur mu. Azelk asit hiç kullanmadım merak ediyorum.
Ben bu ürünü denemedim ama wish listimde.%10 iyi bir oranı var. Etkisini ve içeriğini beğenmişti bir arkadaşım ama yapısı çok konforlu değil demişti isis pharmaya göre.Dermoskin arbutinden sonra bu ürünle devam etsem olur mu. Azelk asit hiç kullanmadım merak ediyorum.
Senin wish list e girebilmiş bir ürün iyidir diye düşünüyorum cankigörlBen bu ürünü denemedim ama wish listimde.%10 iyi bir oranı var. Etkisini ve içeriğini beğenmişti bir arkadaşım ama yapısı çok konforlu değil demişti isis pharmaya göre.
Bu mesaj ironi mi çermektedir görl?Kötü bir parlaklık değil ama mesela ben o farkı görüyorum bazısı kötü oluyor yağlı gibi tuhaf bu öyle değil ama çoğu kişiye bir tık fazla gelir. Gene terledin mi diye bir olay yaşayabilirim Bir de gözümü mahvetti öbür dünyaya gittim geldim Yıkadım geçmedi. Bu zamana kadar en çok yakanlarda bir top 3e girer bebeksu Aşırı yaktı mahvetti. Ama sorun bende dediğim gibi yakmayan yok gibi bir şey. Her şeyim hasas yeto yani
Arkadaşım zor beğenen birisi o da cankiSenin wish list e girebilmiş bir ürün iyidir diye düşünüyorum cankigörl
azeleik asit çok iyidir cildine uygun olanı bulursan neden olmasın ... ama arbutin gibi hergün kullanmaya uygun değil haftada 3 falan olurDermoskin arbutinden sonra bu ürünle devam etsem olur mu. Azelk asit hiç kullanmadım merak ediyorum.
Canım teşekkür ederim. Cildime uygun mu onu bilemedim. Tıkla kazandan 25 tl indirim çıktı boşa gitmesin dedimazeleik asit çok iyidir cildine uygun olanı bulursan neden olmasın ... ama arbutin gibi hergün kullanmaya uygun değil haftada 3 falan olur
yağlı ciltsin ya belki sana nemi fazla kaçar ama ben gece kremi olarak uygularım sorun değil dersen seversin eminim içeriği çok güzel baktım şimdiCanım teşekkür ederim. Cildime uygun mu onu bilemedim. Tıkla kazandan 25 tl indirim çıktı boşa gitmesin dedim