Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Watsons ta indirimden denk gelip denemek istedim Snp prep kremi. Kore malı olması sebebiyle denemek istedim açıkcası. İnanılmaz iyi bi krem. Bana çok iyi geliyor. Aşırı bereketli. Fındık büyüklüğünde krem fazla geliyor tüm yüze nerdeyse.çok sürmemek gerek. Ben karma ciltliyim. Alın bölgem yağlandı bi kere fazla sürdüm diye

evet güzel kremdir ,zaten kremleri de nemli cilde ve az sürmek gerekir , yüzünüzü yıkadıktan sonra tam kurutmadan hafif nemliyken kremi sürüyorsunuz değil mi? içeriğinde hyaluronik var çünkü . bu şekilde kullanılmalı

Aa ben bu yöntem sadece saf hyluronik serum kullanırken uygulanıyor düye biliyorum? Bu peptit içeren bi krem diye normal nemlendirici gibi serumdan sonra ,serum üstü uyguluyorum

2 hafta önce gratis indiriminden tüm celenes kremleri topladım. Başta güneş kreminden 2 tane olmak üzere tabi. Hiç sorun yaşamadığım, ve gerçekten her kremi ayrı ayrı güzel ve etkili tek marka benim için.turuncu ambalajlı yatıştırıcı kremini peelinglerimden sonra kullanıyorum,mavi ambalajlıyı makyajlardan önce.. çok iyiler

Aa ben bu yöntem sadece saf hyluronik serum kullanırken uygulanıyor düye biliyorum? Bu peptit içeren bi krem diye normal nemlendirici gibi serumdan sonra ,serum üstü uyguluyorum
kuru ve kuruya dönük karma ciltlere uygun içeriğinde hyaluronikde olan bir krem ,öncesinde kullandığınız serum nem veren bir serum ise uygulamanız doğru olur ,saf hyaluronik şart değil içerikde hyaluronik varsa da dikkat etmek gerekir .

En sevdiğim şey olarak aydınlık paril paril parlayan bir sürat:)
Bu mesaj ironi mi çermektedir görl? Kötü bir parlaklık değil ama mesela ben o farkı görüyorum bazısı kötü oluyor yağlı gibi tuhaf bu öyle değil ama çoğu kişiye bir tık fazla gelir. Gene terledin mi diye bir olay yaşayabilirim Bir de gözümü mahvetti öbür dünyaya gittim geldim Yıkadım geçmedi. Bu zamana kadar en çok yakanlarda bir top 3e girer bebeksu Aşırı yaktı mahvetti. Ama sorun bende dediğim gibi yakmayan yok gibi bir şey. Her şeyim hasas yeto yani

Daha evli bile değilim ama ilerde kızım olursa diye şu rujdan alıp saklayasım var ama o zamana kadar mahvolur bunun skt’si 2035 falan olanı yok mu
Ben de aynen ve çocuk falan düşünmüyorum yalandan şey diyorum evde ben masraf yapamam kendi çalışsın alsın ya da sürmesin Kardeşimle annem de diyor ki sen 72727 tane ürün alıp mükemmel bir rutin oluşturursun

Dermoskin arbutinden sonra bu ürünle devam etsem olur mu. Azelk asit hiç kullanmadım merak ediyorum.
Ben bu ürünü denemedim ama wish listimde.%10 iyi bir oranı var. Etkisini ve içeriğini beğenmişti bir arkadaşım ama yapısı çok konforlu değil demişti isis pharmaya göre.

Ben bu ürünü denemedim ama wish listimde.%10 iyi bir oranı var. Etkisini ve içeriğini beğenmişti bir arkadaşım ama yapısı çok konforlu değil demişti isis pharmaya göre.
Senin wish list e girebilmiş bir ürün iyidir diye düşünüyorum cankigörl

[/QUOTE]
Yok canım valla ironi değil

Hani kızlar yazıyor ya ay parlama yaptı transparan pudra kullanıyorum vs vs diye içimden diyorum oh mis gibi parlasın işte hahah

Ben highlighter bayılırım mesela

C vitamini de belki o yüzden sevdim

Ama senin o dediğin farklı farklı parlaklıkları anladım evet. güzel olan parlaklık candır mis gibiiiiiii

Dermoskin arbutinden sonra bu ürünle devam etsem olur mu. Azelk asit hiç kullanmadım merak ediyorum.
azeleik asit çok iyidir cildine uygun olanı bulursan neden olmasın ... ama arbutin gibi hergün kullanmaya uygun değil haftada 3 falan olur

azeleik asit çok iyidir cildine uygun olanı bulursan neden olmasın ... ama arbutin gibi hergün kullanmaya uygun değil haftada 3 falan olur
Canım teşekkür ederim. Cildime uygun mu onu bilemedim. Tıkla kazandan 25 tl indirim çıktı boşa gitmesin dedim

Canım teşekkür ederim. Cildime uygun mu onu bilemedim. Tıkla kazandan 25 tl indirim çıktı boşa gitmesin dedim
yağlı ciltsin ya belki sana nemi fazla kaçar ama ben gece kremi olarak uygularım sorun değil dersen seversin eminim içeriği çok güzel baktım şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…