Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yağlı ciltsin ya belki sana nemi fazla kaçar ama ben gece kremi olarak uygularım sorun değil dersen seversin eminim içeriği çok güzel baktım şimdi
Çok teşekkür ederim. İyi ki varsın haftada 3 gün gece rutinime ekleyebilirim o zaman.
Seni bulmuşken sorayım the purest C vitamini için ne dersin.

Çok teşekkür ederim. İyi ki varsın haftada 3 gün gece rutinime ekleyebilirim o zaman.
Seni bulmuşken sorayım the purest C vitamini için ne dersin.
başlangıç için güzel genelde ya purest ya luv it ile başlanır zaten

Celenes energizing 3 in 1 detoks serumuna içerikleri ne sayfası 100 puan vermiş.
The purest niacinamide 87 puan vermiş. Oldukça temiz içerikli yani ikisi de. İçerikleri ne sayfasının analizlerini güvenilir buluyorum.
Bu saatte neden bunlarla ilgileniyorum. Çünkü masada 100 kişilik bir sınav zarfı beni bekliyor bir çeşit kaçış Yoksa indirim bataklığına düşmemeye söz vermiştim.

hemen bakayım o sayfaya ilgimi çekti sen güveniyorsan vardır iyi birşey orada

Sebbom nasılsın? Neler aldın gene bakim? Ürünleri bayağı tamamladın sanırım?
Valla bugün psikolojim berbat ölüyorum mutsuzluktan kendimi mutlu etmek için the purest enzim peeling sipariş ettim cnm bunu da verince tek purestin göz serumu kalıyor onuda alacağım bir ara @ceycey0406

Sanki bir bardak kezzap içmişim gibi yanıyor boğazım. Boğaz fısfısı aldım eczaneden ballı karışımlar yaptım c vitamini erittim içtim. I ıhhh daha kötü oldu. Bu gece nasıl uyuyacaksam?
Çok geçmiş olsun cnm domuz gribi salgını varmış herkes hasta Rabb'im şifani versin cnm C ceycey0406

Valla bugün psikolojim berbat ölüyorum mutsuzluktan kendimi mutlu etmek için the purest enzim peeling sipariş ettim cnm bunu da verince tek purestin göz serumu kalıyor onuda alacağım bir ara @ceycey0406
Güle güle kullan beğeneceksin. Ne oldu niye moralin bozuk? İşyeriyle mi ilgili?

Sanki bir bardak kezzap içmişim gibi yanıyor boğazım. Boğaz fısfısı aldım eczaneden ballı karışımlar yaptım c vitamini erittim içtim. I ıhhh daha kötü oldu. Bu gece nasıl uyuyacaksam?
Ihlamur, zencefil, tarçın ve ballı bitki çayı yap. Bbc earth de anlattılar bu karışım hücre çeperinde kaygan bir zemin oluşturuyormuş. Virüs fazla tutunamadan uzaklaşıyormuş.

Çok geçmiş olsun cnm domuz gribi salgını varmış herkes hasta Rabb'im şifani versin cnm C ceycey0406
İnşallah sebbom. Evde tek sağlam bendim sonunda ben de hastalandım.ev işi yapmıyorum ama mecbur yemek içecek vs yapıyorum . O bile yorucu oluyor.

Ihlamur, zencefil, tarçın ve ballı bitki çayı yap. Bbc earth de anlattılar bu karışım hücre çeperinde kaygan bir zemin oluşturuyormuş. Virüs fazla tutunamadan uzaklaşıyormuş.
Hepsini karıştırıp yaptım. Sanırım bir kaç kez içince etki edecek. Taze taze yapacağım her seferinde.

Müdürüm değişti 6 yıllıkti bir kötü oldum ağlıyorum gideceğini duyduğumdan beri yenisi geldi öyle işte alışırım inşallah buna da C ceycey0406
Anladım. Uzun süre çalışılan iş arkadaşının gitmesi zor oluyor. O seni tanıyordu halinden anlıyordu bir paylaşımınız vardı üzülmen normal

Cey elma varsa evde 1 tane elma kabuğu biraz kekik kaynat,sonra limon da ekle...baya toparlıyor insanı C ceycey0406
Elma yok ama sabah aşırım. Teşekkürler tarife. Kemiklerim de ağrıyor. Acaba covid miyimki bilmiyorum. Hiç yakalanmadım bugüne dek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…