Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım şifa diliyorum sana :KK36:

Baktım simdi yarın sabahın körü epey iyiymiş 😂😂 uyanamazsan da değerlendir gün içinde hadi görl...olumsuzlukları yarım saatliğine kov gitsin nolcak ki,daha iyi bile olur :KK73:
🥺Yaa çok tatlısınız. Bizi de üzdüler ama skinkeyrimizi yaptık 😂Çelik yelekler giyilsin ateş ediyorum. Nerede kalmıştık? Daha iyi neler mümkün? 😂😎💯💥

Ben küçükken annem yüz yıkama jeli, tonik monik kullandırıyordu bana. Ergenliğe de erken girmiştim ve sivilcelerim vardı. Sonra üniversite için evden ayrılınca annemden öğrendiğim her şeyi beynim çöpe atmış nedense :KK43: Bir dönem öyle kullandığım her şey doğal olsun, kozmetik ürünler tüketim kültürü kapitalizmin oyunu vs moduna girmiştim. Daha yeni aklım başıma geldi sayılır :KK70:
Aşırı bilinçli bir anneymiş ya maşallah. Normalde kızım yüzüne çok şey sürüyorsun sürme şunları derler 😂Senin dediğin kafaya yakın markalar var aslında the organi pharmacy gibi ama genelde zengo ürünü pahalılar. 😂Güzel bir marka ama.Ben de daha denemedim.

25 yıl önce kullanıyorduk.böyle cilt bakım ürünleri pek yoktu.sabun değil krem var içinde diye alıyorduk.o zamanlar da lüks bir üründü haaaa.herkes de yoktu. :KK45: :KK45: elseve şampuan da öyleydi.çok pahalıydı o zamanlar.

ben ilk 1995 yılında kullandımmm elseve i. :KK45: o zamanlar zengo işi bir şampuandı.
elsevein hala güzel ürünü var ama eskiden gerçekten muhteşemdi özellikle boyalı saçlar serisi için ilk keratinli bilmemne zımbırtısını çıkaranlardandır :KK66:

ben 10-13 yaş arası yüzüme sabun olarak ya sebamed ya da okyanus tuzlu sabun mu ne varya eczanelerde satılan doktorların önerdiği :KK70: onu kullanıyordum sonra annemle 14 yaşımda cilt bakım işine girdim kil maskeleri salisilikler peelingler falan :KK70: komedon aletiyle siyah nokta temizleme :KK70: o zaman başladım

şuan ahseni diş doktoruna götürüyorum ön alt iki dişi çok sallanıyor düşmekte bilmedi yemediği şey kalmadı kendi kendine yediğine takılsın da düşsün diye :KK70: en son anne bu böyle olmayacak edebimizle doktora gidelim dedi :KK70: :KK70: resmen erhanla haykırarak güldük :KK70: düşünsenize havuç kemirirken sakin sakin düşünen bir çocuk ağzından çıkan laf edebimizle doktora gidelim diyor :KK70:

yarında kendi doktorundan ayrı randevumuz var sabah 9 da
sürekli bacağı ağrıyordu ara ara da morlukları oluyordu doktor içten gelen morluk değil sıraya falan çarpıyor olabilir dedi ... dün kasık kısmını göstererek anne bacağım ağrıyor yürürken oturur kalkarken dedi bu sabah da uyandığında koltuk altım ağrıyor dedi baktım koltuk altı şişmiş. randevu aldık yarın bir görünsün bakalım ayrıca da çocuk hastanesinde bir doktora götürelim iki doktorda görsün bakalım.

şuan ahseni diş doktoruna götürüyorum ön alt iki dişi çok sallanıyor düşmekte bilmedi yemediği şey kalmadı kendi kendine yediğine takılsın da düşsün diye :KK70: en son anne bu böyle olmayacak edebimizle doktora gidelim dedi :KK70: :KK70: resmen erhanla haykırarak güldük :KK70: düşünsenize havuç kemirirken sakin sakin düşünen bir çocuk ağzından çıkan laf edebimizle doktora gidelim diyor :KK70:
Ufff yerimmm yerimmmm :KK68::KK68::rolleyes:

Benimki de kırıldığı diye üzüldüğüm rüzgar gülüne dramatik bir sesle 'olan oldu artık biliyorsun dimi' diyor elini omuzuma koyarak büyük bir metanetle 😄😄
Öyle anlarda insan deliriyor 🤩🤩🤩

Cok geçmiş olsun kızına umarım bütün değerleri normal çıkar,geçmiş olsun ❤

Ufff yerimmm yerimmmm :KK68::KK68::rolleyes:

Benimki de kırıldığı diye üzüldüğüm rüzgar gülüne dramatik bir sesle 'olan oldu artık biliyorsun dimi' diyor elini omuzuma koyarak büyük bir metanetle 😄😄
Öyle anlarda insan deliriyor 🤩🤩🤩

Cok geçmiş olsun kızına umarım bütün değerleri normal çıkar,geçmiş olsun ❤
:KK36:çok teşekkür ederim

sürekli bacağı ağrıyordu ara ara da morlukları oluyordu doktor içten gelen morluk değil sıraya falan çarpıyor olabilir dedi ... dün kasık kısmını göstererek anne bacağım ağrıyor yürürken oturur kalkarken dedi bu sabah da uyandığında koltuk altım ağrıyor dedi baktım koltuk altı şişmiş. randevu aldık yarın bir görünsün bakalım ayrıca da çocuk hastanesinde bir doktora götürelim iki doktorda görsün bakalım.
Çok geçmiş olsun inşallah mühim bir şey değildir

Çok geçmiş olsun küçük hanıma 🌺

Değildir, değildir. 🍀Pozitif enerji 🐞
inşallah canım çok teşekkür ederim,stres insana neler yapıyor öyle korktum ki bir an içim bir tuhaf oldu ve 1 hafta zamanı olmasına rağmen regl oldum .tuhaf bir his tuhaf bir endişem var değişik. üst üste gelince şikayetleri ,benim kafada kurma potansiyelim eklenince, herşeyi abartılı da yaşayan ben birleşince :KK70: ortaya stres dolu nisa çıkıyor
Çok geçmiş olsun küçük hanıma 🌺
çok teşekkür ederim canım :KK36:

inşallah canım çok teşekkür ederim,stres insana neler yapıyor öyle korktum ki bir an içim bir tuhaf oldu ve 1 hafta zamanı olmasına rağmen regl oldum .tuhaf bir his tuhaf bir endişem var değişik. üst üste gelince şikayetleri ,benim kafada kurma potansiyelim eklenince, herşeyi abartılı da yaşayan ben birleşince :KK70: ortaya stres dolu nisa çıkıyor

çok teşekkür ederim canım :KK36:
Görl, insanın çocuğu söz konusu olunca korkması, endişe etmesi normal. Kurma demek kolay olan ama kurma iptal iptal iptal.Her şey yolunda. 🍀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X