- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
bilime saygılıyızzzbak dediğim gibi yaparsan farkı göreceksin cildinin toparlanmasına izin bile vermiyorsun fiddyde 1 haftada anca kendine gelir zaten... ondan sonra enzim yaparsın ondan 1 hafta sonra yine fiddy . eğer sık yaparsan cilt bariyerin bozulur çok ara verirsen boşa gider bunun ince ayarı var ben değil bilim konuşuyor valla bak güven bana, sık yapınca ard arda yapınca iyi olsa ben yapardım
Görl Ankara'da bile öyleyse nemli bir yerde nasıl olur seninfiddy öyle büyük bir değişiklik yapmıyor ki cildimde.benim cildim çok gözenekli kuru da değil.fiddy i hemen toparlıyor.enzim peeling i zaten 1 dakika bile tutmuyorum cildimde.hemen yıkıyorum.
çeyrek yüzümün resmini attım işte.yaş 44 45 olmaya kaldı 4 ay.ona göre değerlendir cildimi.Görl Ankara'da bile öyleyse nemli bir yerde nasıl olur seninMaşallah yaşlanmayacaksın ama kırışmak yok
30sun 30 maşallah görlçeyrek yüzümün resmini attım işte.yaş 44 45 olmaya kaldı 4 ay.ona göre değerlendir cildimi.
yüz sabunla yıkanmaz önce onu bırakmakla başlayın işe.Bende dove ile yüz yıkamadan daha fazlasını yapmak istiyorum.motive olmak için youtube daki bakım videolarını seyredip gaza getiriyorum kendimi,
Görmedim bençeyrek yüzümün resmini attım işte.yaş 44 45 olmaya kaldı 4 ay.ona göre değerlendir cildimi.
saçımın resmini attım ya orda kıyıdan kıyıdan yüzüm de görünüyorduGörmedim ben
Kullandigim tek dove,stick dove Nisa duymasın daBende dove ile yüz yıkamadan daha fazlasını yapmak istiyorum.motive olmak için youtube daki bakım videolarını seyredip gaza getiriyorum kendimi,
Sen beni bi özelle ya böyle olmayacaksaçımın resmini attım ya orda kıyıdan kıyıdan yüzüm de görünüyordu
25 yıl önce kullanıyorduk.böyle cilt bakım ürünleri pek yoktu.sabun değil krem var içinde diye alıyorduk.o zamanlar da lüks bir üründü haaaa.herkes de yoktu.Kullandigim tek dove,stick dove Nisa duymasın dayüze dove mi kaldı ☺
Bana o zaman da yaramıyordu pek ya..25 yıl önce kullanıyorduk.böyle cilt bakım ürünleri pek yoktu.sabun değil krem var içinde diye alıyorduk.o zamanlar da lüks bir üründü haaaa.herkes de yoktu.elseve şampuan da öyleydi.çok pahalıydı o zamanlar.
bu elsevelerle eskilerin alakası yok.ilk çıktığında efsaneydi.jojoba yağlısı vardı saç maskesiyle birlikte alırdım.sonra kalite düştü market şampuanı oldular.Bana o zaman da yaramıyordu pek ya..
Ama kokusu güzel yalan yok
Ay o elseve ne saçımı döküyordu ya hic bir çeşidi yaramaz mi insana...yok yaramıyordu
Benim bahsettiğim 10-12 yıl önce falanbu elsevelerle eskilerin alakası yok.ilk çıktığında efsaneydi.jojoba yağlısı vardı saç maskesiyle birlikte alırdım.sonra kalite düştü market şampuanı oldular.
ben ilk 1995 yılında kullandımmm elseve i.Benim bahsettiğim 10-12 yıl önce falan
Zaten daha da market şampuanı cok zorda kalırsam anca..
Ben dove'la yeterince gıcır gıcır olmuyor diye zeytinyağı sabunu kullanıyordum. Üzerine bir de keseliyordum. Sonrasında nemlendirici de sürmüyordum.yüz sabunla yıkanmaz önce onu bırakmakla başlayın işe.
ben 11 12 yaşlarındayken derim soyulana dek keselerlerdi banyoda.banyo günü gelecek diye ödüm kopuyordu.ondan beridir kese falan yapmam.fırçalı pilli bir cihazım var onla yüzümü yıkıyordum.bu enzim peeling ve fiddy i öğreneli onu da bıraktım.otelde ücretsiz kese vs kazandığımda da asla yaptırmam.derimi soyuyor resmen yapan kadınlar.kalsınn.Ben dove'la yeterince gıcır gıcır olmuyor diye zeytinyağı sabunu kullanıyordum. Üzerine bir de keseliyordum. Sonrasında nemlendirici de sürmüyordum.
Ben küçükken annem yüz yıkama jeli, tonik monik kullandırıyordu bana. Ergenliğe de erken girmiştim ve sivilcelerim vardı. Sonra üniversite için evden ayrılınca annemden öğrendiğim her şeyi beynim çöpe atmış nedenseben 11 12 yaşlarındayken derim soyulana dek keselerlerdi banyoda.banyo günü gelecek diye ödüm kopuyordu.ondan beridir kese falan yapmam.fırçalı pilli bir cihazım var onla yüzümü yıkıyordum.bu enzim peeling ve fiddy i öğreneli onu da bıraktım.otelde ücretsiz kese vs kazandığımda da asla yaptırmam.derimi soyuyor resmen yapan kadınlar.kalsınn.
Ay şimdi sır perdesi aralandı. Annemde bir elseve olan güven var eskiden beri alıyorum ben der demek ki önceden daha farklıymış25 yıl önce kullanıyorduk.böyle cilt bakım ürünleri pek yoktu.sabun değil krem var içinde diye alıyorduk.o zamanlar da lüks bir üründü haaaa.herkes de yoktu.elseve şampuan da öyleydi.çok pahalıydı o zamanlar.