Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bak dediğim gibi yaparsan farkı göreceksin cildinin toparlanmasına izin bile vermiyorsun fiddyde 1 haftada anca kendine gelir zaten... ondan sonra enzim yaparsın ondan 1 hafta sonra yine fiddy . eğer sık yaparsan cilt bariyerin bozulur çok ara verirsen boşa gider bunun ince ayarı var ben değil bilim konuşuyor valla bak güven bana, sık yapınca ard arda yapınca iyi olsa ben yapardım :KK70:
bilime saygılıyızzz :KK45:

fiddy öyle büyük bir değişiklik yapmıyor ki cildimde.benim cildim çok gözenekli kuru da değil.fiddy i hemen toparlıyor.enzim peeling i zaten 1 dakika bile tutmuyorum cildimde.hemen yıkıyorum.
Görl Ankara'da bile öyleyse nemli bir yerde nasıl olur senin 😂Maşallah yaşlanmayacaksın ama kırışmak yok 😂

Kullandigim tek dove,stick dove Nisa duymasın da 😄😄 yüze dove mi kaldı ☺
25 yıl önce kullanıyorduk.böyle cilt bakım ürünleri pek yoktu.sabun değil krem var içinde diye alıyorduk.o zamanlar da lüks bir üründü haaaa.herkes de yoktu. :KK45: :KK45: elseve şampuan da öyleydi.çok pahalıydı o zamanlar.

25 yıl önce kullanıyorduk.böyle cilt bakım ürünleri pek yoktu.sabun değil krem var içinde diye alıyorduk.o zamanlar da lüks bir üründü haaaa.herkes de yoktu. :KK45: :KK45: elseve şampuan da öyleydi.çok pahalıydı o zamanlar.
Bana o zaman da yaramıyordu pek ya..
Ama kokusu güzel yalan yok😄
Ay o elseve ne saçımı döküyordu ya hic bir çeşidi yaramaz mi insana...yok yaramıyordu

Bana o zaman da yaramıyordu pek ya..
Ama kokusu güzel yalan yok😄
Ay o elseve ne saçımı döküyordu ya hic bir çeşidi yaramaz mi insana...yok yaramıyordu
bu elsevelerle eskilerin alakası yok.ilk çıktığında efsaneydi.jojoba yağlısı vardı saç maskesiyle birlikte alırdım.sonra kalite düştü market şampuanı oldular.

Ben dove'la yeterince gıcır gıcır olmuyor diye zeytinyağı sabunu kullanıyordum. Üzerine bir de keseliyordum. Sonrasında nemlendirici de sürmüyordum.
ben 11 12 yaşlarındayken derim soyulana dek keselerlerdi banyoda.banyo günü gelecek diye ödüm kopuyordu.ondan beridir kese falan yapmam.fırçalı pilli bir cihazım var onla yüzümü yıkıyordum.bu enzim peeling ve fiddy i öğreneli onu da bıraktım.otelde ücretsiz kese vs kazandığımda da asla yaptırmam.derimi soyuyor resmen yapan kadınlar.kalsınn.

ben 11 12 yaşlarındayken derim soyulana dek keselerlerdi banyoda.banyo günü gelecek diye ödüm kopuyordu.ondan beridir kese falan yapmam.fırçalı pilli bir cihazım var onla yüzümü yıkıyordum.bu enzim peeling ve fiddy i öğreneli onu da bıraktım.otelde ücretsiz kese vs kazandığımda da asla yaptırmam.derimi soyuyor resmen yapan kadınlar.kalsınn.
Ben küçükken annem yüz yıkama jeli, tonik monik kullandırıyordu bana. Ergenliğe de erken girmiştim ve sivilcelerim vardı. Sonra üniversite için evden ayrılınca annemden öğrendiğim her şeyi beynim çöpe atmış nedense :KK43: Bir dönem öyle kullandığım her şey doğal olsun, kozmetik ürünler tüketim kültürü kapitalizmin oyunu vs moduna girmiştim. Daha yeni aklım başıma geldi sayılır :KK70:

Ay şimdi sır perdesi aralandı. Annemde bir elseve olan güven var eskiden beri alıyorum ben der demek ki önceden daha farklıymış 😂Ama o hala alıyor tek farkla 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X