Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Watsons daki indirim sadece 1 günlüktü zaten üzülme. Şu an 142.90Bugün Gratis Watsons geziyim dedim purest göz serumu kalmamış ağlamak istiyorum şansımı yarın başka Watsonsda denicem
sen oraya niodermanın pigment serisini kullanmalısınNisa ben simdi sana trajikomik bisey sorcam
Şimdi ben 4 mevsim hep ayak bileği açıkta gezen insanım nerdeyse 2 yıldır ve tahmin edersin ayak ile bacak arasındaki bilek tonu farkı simdi ben akıllandım daha oraya güneş kremi sürmeden cikmam da...bu ton farkına bu niacinamide serum işe yarar mi ....Sabahtan beri bakıp bakıp gülüyorum ya
Allah beni davul etmesin gecen sene aslinda bi hafiften anladim olacaklari ama sonra araya kaynadi N nscckts
Bulamadım henüz hiç birini beklicem gelene kadarWatsons daki indirim sadece 1 günlüktü zaten üzülme. Şu an 142.90
Yeşil enzim peeling almak istersen onu al 162.90 daha da düşmüyor
Seri derken komplesini mi? 15ml serumunu mu ?sen oraya niodermanın pigment serisini kullanmalısın
hem tonik hem krem canımSeri derken komplesini mi? 15ml serumunu mu ?
Ben ayak bileklerime de maşallahhem tonik hem krem canım
çok zengoyuz.ayak bileklerimize kadar kremleniyoruz.ben de ayak peeling i yaptım.kaç gündür derisi soyuluyor valla.Ben ayak bileklerime de maşallah
Sorma zengoluktan kırılıcaz ayolçok zengoyuz.ayak bileklerimize kadar kremleniyoruz.ben de ayak peeling i yaptım.kaç gündür derisi soyuluyor valla.
fiddy sonrası cildi nadasa bırakmalıyız uyarımı dikkate almadığın için ileride çok üzüleceksindün fiddy yapmıştım bugün de enzim peeling yaptım.cildimden sanki bir kilo deri gitti ferahladım.
fiddy öyle büyük bir değişiklik yapmıyor ki cildimde.benim cildim çok gözenekli kuru da değil.fiddy i hemen toparlıyor.enzim peeling i zaten 1 dakika bile tutmuyorum cildimde.hemen yıkıyorum.fiddy sonrası cildi nadasa bırakmalıyız uyarımı dikkate almadığın için ileride çok üzüleceksin
rica ederim canım şimdi baktım toniği satışlarda yok üretimi mi yok acaba artık onun yerine serum var sen olmazsa direkt krem kullanırsın bunu koltuk altı diz dirsek için de kullanabilirsin rengini açar Bioderma Pigmentbio Hassas Bölge Beyazlatıcı Krem 75 ml | Dermoeczanem.com
teşekkürlerrica ederim canım şimdi baktım toniği satışlarda yok üretimi mi yok acaba artık onun yerine serum var sen olmazsa direkt krem kullanırsın bunu koltuk altı diz dirsek için de kullanabilirsin rengini açar Bioderma Pigmentbio Hassas Bölge Beyazlatıcı Krem 75 ml | Dermoeczanem.com
senin gözle göremediğin çalışma yapıyor fiidy ,yüzeysel değil derinlemesine temizlik o yüzden gözle görmüyorsun ,çok ciddi bir işlem fiddy . enzim peelingde öyle ikisi aynı hafta içinde bile assslaaaa olmamalı, micro soyma işlemleri yapan iki derinlemesine temizliği 1 gün arayla yapıyorsun. bu işlemler soyucu exfoliye işlemleri . üstelik üst üste yaptığın için burun üstünde daha fazla yağlanma ve geniş gözenek olacağına yemin ederim. çünkü cilt kendini toparlamak içinn sebum üretmek zorunda yani sen daha kötü yapıyorsun . sen bilirsin canım ben bunu daha önce de sana çok kez söyledim üzüleceğini söylüyorumfiddy öyle büyük bir değişiklik yapmıyor ki cildimde.benim cildim çok gözenekli kuru da değil.fiddy i hemen toparlıyor.enzim peeling i zaten 1 dakika bile tutmuyorum cildimde.hemen yıkıyorum.
alır alırteşekkürler
Bu komik sarartıyı alsın yeter bakıp bakıp gülüyorum ya
tmm hocam 1 hafta beklerim bundan sonra.kızmasenin gözle göremediğin çalışma yapıyor fiidy ,yüzeysel değil derinlemesine temizlik o yüzden gözle görmüyorsun ,çok ciddi bir işlem fiddy . enzim peelingde öyle ikisi aynı hafta içinde bile assslaaaa olmamalı, micro soyma işlemleri yapan iki derinlemesine temizliği 1 gün arayla yapıyorsun. bu işlemler soyucu exfoliye işlemleri . üstelik üst üste yaptığın için burun üstünde daha fazla yağlanma ve geniş gözenek olacağına yemin ederim. çünkü cilt kendini toparlamak içinn sebum üretmek zorunda yani sen daha kötü yapıyorsun . sen bilirsin canım ben bunu daha önce de sana çok kez söyledim üzüleceğini söylüyorum
bak dediğim gibi yaparsan farkı göreceksin cildinin toparlanmasına izin bile vermiyorsun fiddyde 1 haftada anca kendine gelir zaten... ondan sonra enzim yaparsın ondan 1 hafta sonra yine fiddy . eğer sık yaparsan cilt bariyerin bozulur çok ara verirsen boşa gider bunun ince ayarı var ben değil bilim konuşuyor valla bak güven bana, sık yapınca ard arda yapınca iyi olsa ben yapardımtmm hocam 1 hafta beklerim bundan sonra.kızma