Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar günaydınlar

Siz belki biliyorsunuzdur ama yazmak istedim

Cisem çakir instagramda bilgilerini yazdığı kısmın altında bi link paylaşmış

Linke tıklayınca bir excel dosyası açılıyor
Iki sekmesi var

Başlık başlık şu an kullandığı ürünleri ve yorumları yazmis

Diğer sekmede de önceden kullandığı ürünler ve yorumları

Cooook güzel mutlaka göz atın

Dermoeczanem güvenilir bir site bence orjinaldir

Sadece o am pm hiç dikkatimi çekmemişti benim.ya

Peki kullanmaya başladınız mı

Memnun musunuz

Cildiniz kuru mu karma mi
Siparişim henüz gelmedi. Kullanmaya başladıktan sonra yazarım.

Cildim normalde yağlıydı ama 1,5 aydır retinol kullanıyorum, biraz kurumaya başladı. O yüzden aldım.

Gratis den kolajenimi aldım indirimdeydi 167 tl. Bir de makyaj ürünü aldım evde denedim rengi harika oldu. Bir tık daha açık duruyor sürünce. Açık pembeler bana yakışmıyor çok beyaz tenli olduğumdan,

Eklentiler

• F2A08F20-CB89-4A61-BA01-CE9C390B06C1.jpeg
    F2A08F20-CB89-4A61-BA01-CE9C390B06C1.jpeg
    131,6 KB · Görüntüleme: 34
  • DE87C689-BA07-4845-81F4-DD5BDE32DE3A.jpeg
    DE87C689-BA07-4845-81F4-DD5BDE32DE3A.jpeg
    202,1 KB · Görüntüleme: 44
grupta hasta olanlar parmak kaldırsın , sepya ceycey sizler nasılsınız kızlar
Valla bıktık. Ben de dahil tüm ev halkı hasta. Anneme de bulaştırdık maalesef. Dinleniyoruz yapacak bir şey yok. İlaçlarımızı zaten almıştık. Yarın da okul açılıyor sınav da var. Tüm tatilimiz boşa geçti. Artık şubat tatilinde gezeriz napalım? Kaplıca istiyorduk 2 gün kısmet olmadı.

Nisa ben simdi sana trajikomik bisey sorcam 😑😂🤣

Şimdi ben 4 mevsim hep ayak bileği açıkta gezen insanım nerdeyse 2 yıldır ve tahmin edersin ayak ile bacak arasındaki bilek tonu farkı 😂😂😂 simdi ben akıllandım daha oraya güneş kremi sürmeden cikmam da...bu ton farkına bu niacinamide serum işe yarar mi ....Sabahtan beri bakıp bakıp gülüyorum ya
Allah beni davul etmesin gecen sene aslinda bi hafiften anladim olacaklari ama sonra araya kaynadi 🙄 N nscckts

Nisa ben simdi sana trajikomik bisey sorcam 😑😂🤣

Şimdi ben 4 mevsim hep ayak bileği açıkta gezen insanım nerdeyse 2 yıldır ve tahmin edersin ayak ile bacak arasındaki bilek tonu farkı 😂😂😂 simdi ben akıllandım daha oraya güneş kremi sürmeden cikmam da...bu ton farkına bu niacinamide serum işe yarar mi ....Sabahtan beri bakıp bakıp gülüyorum ya
Allah beni davul etmesin gecen sene aslinda bi hafiften anladim olacaklari ama sonra araya kaynadi 🙄 N nscckts
Aa ben de kısalttırırım çoğu pantolonumu. Ayak bileği görününce hoşuma gidiyor daha modern geliyor. Ama renk farkı olmadı. Sen güneşe fazla mı maruz kalıyorsun?

Valla bıktık. Ben de dahil tüm ev halkı hasta. Anneme de bulaştırdık maalesef. Dinleniyoruz yapacak bir şey yok. İlaçlarımızı zaten almıştık. Yarın da okul açılıyor sınav da var. Tüm tatilimiz boşa geçti. Artık şubat tatilinde gezeriz napalım? Kaplıca istiyorduk 2 gün kısmet olmadı.
Off hala mi cok gecmis olsun hepinize

Antalyada hayat cok yakıcı bebeğim 🤣
Ovvvv oradaysan normal. En sevdiğim şehir ama o neme ve sıcağa dayanamadığımdan yerleşmedim. Kaleye her gün gitsem sıkılmam. Niacinamide yerine eczaneden bir ürün alman daha mantıklı. Ben omuzuma koluma expigment adında bir krem alıp kullanmıştım kış boyu.

Ovvvv oradaysan normal. En sevdiğim şehir ama o neme ve sıcağa dayanamadığımdan yerleşmedim. Kaleye her gün gitsem sıkılmam. Niacinamide yerine eczaneden bir ürün alman daha mantıklı. Ben omuzuma koluma expigment adında bir krem alıp kullanmıştım kış boyu.
Oyyy deme expigmente yolum düştü he 🤦🏻‍♀️
Kullanım şekli çok önemliydi onun diye hatırlıyorum,nasıl sürüyordun sen?

Oyyy deme expigmente yolum düştü he 🤦🏻‍♀️
Kullanım şekli çok önemliydi onun diye hatırlıyorum,nasıl sürüyordun sen?
Gece yatmadan yarım saat önce sürüyordum. Ama 3 tüp kullandım kışın anca etki etti. Yüzüme kullanmam.yüzüme ayrı ürünler alıyorum. Bacağımda güneş lekesi vardı onu geçirdi omuzlarımdakini azalttı silikleştirdi .

Gece yatmadan yarım saat önce sürüyordum. Ama 3 tüp kullandım kışın anca etki etti. Yüzüme kullanmam.yüzüme ayrı ürünler alıyorum. Bacağımda güneş lekesi vardı onu geçirdi omuzlarımdakini azalttı silikleştirdi .
Karartıyor falan diyenleri okumuştum da zamanında tabi onlar hep yüz bölgesinde kullanmış...bakim nisa ne diycek 🤦🏻‍♀️

Geçmiş olsun canım Allah Şifa versin. Bütün aile hasta olunca zor oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X