Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yağmurdan duymuştum bu nisamed birikmesi gibi bir şey olabiliyormuş diye. Effecthade ne kadar var?
effecthada yüzde 4. svr de de yüzde 4 ben genelde yüzde 4 severim tek yüzde 5 kullandığım purest oldu bence 5 den fazlasına hiç gerek yok aslında

effecthada yüzde 4. svr de de yüzde 4 ben genelde yüzde 4 severim tek yüzde kullandığım purest oldu bence 5 den fazlasına hiç gerek yok aslında
Bunu geçen gün işin içinden biriyle konuştuk o da aynı şeyi dedi.Zaten testler de %5 ile yapılıyor malum. %10 kullandım ben ama daha fazla kullanmadım henüz. Cyrene aldım bayağı yüksek ama açmadım tarihi var daha bakalım maceraşov 😂

Fiddyden sonra bir tek nisamed sürülüyor sanıyordum ben düne kadar da ondan
Eski mesajlar hep bu yöndeydi 🤯 tuhh ona retinol alirdim neyse 😂😂😂
fiddyden sonra sadece niacinimade sürmek şart değil kuzum ,genelde t bölgesinde yağ kusma sorunu hepimizde var ya o yüzden öyle gelişti aslında bu kişiye de özel durumdur mesela kuru ciltler seramit peptit ya da cica sürmeli yağlılar sadece niacinimade sürebilir nem dengesi için çünkü fiddyden 1 gün sonra yağ kusması olur genelde onu minumuma indirsin diye ihtiyaç duyulursa yine nemlendirici sürülür ...

Bunu geçen gün işin içinden biriyle konuştuk o da aynı şeyi dedi.Zaten testler de %5 ile yapılıyor malum. %10 kullandım ben ama daha fazla kullanmadım henüz. Cyrene aldım bayağı yüksek ama açmadım tarihi var daha bakalım maceraşov 😂
revu bana ağır gelmişti 10 luğu onu hatırlıyorum sırf denemek için denediğim günlerden birgün :KK70:

yüksek yüzdeliği günde 2 kere çok uzun süre kullanırsan birikir . herşey için geçerli :)
Benim sabah rutininde %5 niacinamide var. Akşamki tonikte de var ama yüzdesini bilmiyorum. Akşamki arbutinde %4 niacinamide var. Bu kadarı fazla sayılmaz dimi?

Benim sabah rutininde %5 niacinamide var. Akşamki tonikte de var ama yüzdesini bilmiyorum. Akşamki arbutinde %4 niacinamide var. Bu kadarı fazla sayılmaz dimi?
şuan cilt durumun nasıl onu öğrenmem lazım, ne zamandan beri kullanıyordun

Fiddyden sonra bir tek nisamed sürülüyor sanıyordum ben düne kadar da ondan
Eski mesajlar hep bu yöndeydi 🤯 tuhh ona retinol alirdim neyse 😂😂😂
Aşko ya çok tatlısın 😂Asit falan olmaz ama sakinleştirici bariyer onarıcı şeyler olur tabii.Retinolsudan korkuyordun görl almaya mı karar verdin şaşırdım.

Yag bazlıyi baya ovaladim on on beş dk öyle çıkardım ama bir dahakine hiç dokunmadan 15 dk bekletip öyle masaj yapıp çıkarırım tşk cnm❤️@nscckts
seninle ,sadece seninle fiddy konusunu ,asla abartmıyorum bak arar bulurum :KK70: en az 50 kere konuştuk :KK70:

Aşko ya çok tatlısın 😂Asit falan olmaz ama sakinleştirici bariyer onarıcı şeyler olur tabii.Retinolsudan korkuyordun görl almaya mı karar verdin şaşırdım.
Kiz retinol fiddy icin değil yazdan beri bekliyorum ya hani yağmur çamur gelsin de retinol alayım...cyrene alcam 😄😄

fiddyden sonra sadece niacinimade sürmek şart değil kuzum ,genelde t bölgesinde yağ kusma sorunu hepimizde var ya o yüzden öyle gelişti aslında bu kişiye de özel durumdur mesela kuru ciltler seramit peptit ya da cica sürmeli yağlılar sadece niacinimade sürebilir nem dengesi için çünkü fiddyden 1 gün sonra yağ kusması olur genelde onu minumuma indirsin diye ihtiyaç duyulursa yine nemlendirici sürülür ...
Ne etcem ben onu şimdi 😃😃

Ne etcem ben onu şimdi 😃😃
onuda kullanırsın birşeycik olmaz zaten serumlar kreme göre daha çabuk bitiyor haftasonları ve hafta içi 1 gün elindekini kullanır geri kalanlar effectha kullanırsın hem böylelikle effectha da hemen bitmemiş olur :KK70: yani senin dediğin gibi haftada 3 gün kullanır bitirirsin

Kiz retinol fiddy icin değil yazdan beri bekliyorum ya hani yağmur çamur gelsin de retinol alayım...cyrene alcam 😄😄
Fiddy içinse zaten 😂Retinolle Fiddy hapis şoku gibi bir şey olur 😂Ne bileyim görl korkuyorsun gibi geldi ay o sepyoştu pardon beyin sisi var bende 😂

Daha ay bile olmadı, yüzümü yıkadıktan sonra ağız çevremde biraz gerginlik hissediyorm o kadar. Ama krem sürünce hemen gerginliği geçiyo
göz ve dudak çevresine asla sürülmez en hassas yerlerdir ve renk açma özelliği var dudak kenarını irrite eder canım, sen elindeki bitene kadar sabah akşam düzenli kullan bariyerin güçlensin nem dengen sağlansın elindeki bitince yeni pakete geçince günde 1 kez zaten yetmeye başlayacaktır ;:KK66: ondan sonra 1 e düşürürsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X