Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pembeden kesin al birde yeşilli gözenek temizleyendi ondan da al derim mavide arındırıcı her renginden 1 tane al sarı alma o kuru ciltler için ya
Yesili kullandim zaten daha once. Pore minimizer di dogru. Heycanlandim
Lazimdi ama ya. Clinique cok kotu ya. Birikti kullanmadiklarimi. Ne yapcam onlari

çisemle yağmurun koreden alışveriş yaptığında kutu kutu banila hediye edilmesi aklıma geldi ayyy keşke kargo uçağından 1 bavul dolusu evimin önüne banilo co yanlışlıkla düşse

Yesili kullandim zaten daha once. Pore minimizer di dogru. Heycanlandim
Lazimdi ama ya. Clinique cok kotu ya. Birikti kullanmadiklarimi. Ne yapcam onlari
vücuda kullanacaksın ya bebeytom onları duşta . duştan çıkacağın sırada kullanmadığın yağ bazlıları bacaklara süreceksin kendini şımartcaksın en çok kuruyan yerlerimiz biz kadınların, sonra sadece suyla ovala durula çık bildiğin duş nemlendiriicisi oluyor

Sonra nemlendirici krem de surulecek mi ?

çisemle yağmurun koreden alışveriş yaptığında kutu kutu banila hediye edilmesi aklıma geldi ayyy keşke kargo uçağından 1 bavul dolusu evimin önüne banilo co yanlışlıkla düşse
Ne güzel olurdu
Seneye gelecek olsaydim Tr e getirdim ya,cokca alip bu siteden.

Ikinci yorumu yapan ciddi mi ya
sen söyleyince gördüm inşallah ciddi değildir ,yoruma beğeni gelince 5 tl kazanmak için yazmıştır inşallah çünkü kimsenin bu kadar salak olduğuna inanmak istemiyorum .

sen söyleyince gördüm inşallah ciddi değildir ,yoruma beğeni gelince 5 tl kazanmak için yazmıştır inşallah çünkü kimsenin bu kadar salak olduğuna inanmak istemiyorum .
3 defa okudum dogrumu okuyorum diye olamaz ya. Saka bence saka. Veya senin dedigin gibi yorum yapinca 5tl Kazaniliyor ise o yuzden sacmalamistir

Ay bu gerçek mi ya? Ben şehir efsanesi sanıyordum Peki verdiği ışının vücut için zararı var mı sen kesin iyi araştırmış öyle kullanmışsındır. İlk zamanlar çok tehlikeli, ileride Allah korusun kemoterapi alamazsın falan diye laflar dolanıyordu. Nisa ben kıl tüy bakımından orman gibiyim, hayati mesele benim için bacım bu. Braun kullanarak epilasyon yapıyorum ama çok fazla zamanımı alıyor

Bu kadar çok parladıktan sonra kırışıklığım olmasa ne olur Sokağa çıkmak istemem için yetiyor bu parlaklık. Bir saat bile değil yarım saatte böyle oluyor ne kadar pudra sürersem süreyim.
Oyyyy burnunu sevdiğim dilber burun ucunun güzelliğine hastayım üleeeeeyyyynnn

süper yapmışsın hyaluronikden hemen sonra da peptit sürünce onu sabitlemiş oluyorsun nem olarak , yoksa hyaluronik uçup gidiyor vüüccdansuuz
Purest'in hyaluronik asit serumunu alan bir arkadaşıma bugün dedim ki yüzünü temizledikten sonra hyalüron sür, üstüne hemen nemlendiricin ya da kullanacağın diğer serum ne ise onu geç. Dedi ki hayır, ürün açıklamasında tüm serumlardan sonra en son aşama olarak hyaluronik asit sürülecek demişler, ben öyle yapıyorum. Video varmış hatta tanıtım videosu belki de tam anlamadım, orada öyleymiş. Ben çok üstelemek istemiyorum böyle konularda, forumda Nisa söylüyor dedim ama o ona inanmış.

Benim en sevdiğim tonlar bunlar işte. Böyle istemiştim, yaktılar saçımı. Şu bile kursağımda kaldı Bence harika görünüyor beybito.
Fotoğrafımı attım bakın. Kesin düşmanlarım da görmüştür.pırıl pırıl cildim var çatlasınlarrrt
Maşallah sanaaaaaa

en son sürsede olur canım burada önemli olan kullandığı ürünler ve formları arkadaşında merak ediyorum mesela cica krem gibi birşey sürdü üstüne hyaluronik sürüp mırcık mı yapmayı düşünüyor o yüzden her zaman en sonda sürülür diyemeyiz ürününe göre değişir mesela svr serumda hyaluronik var en son sürüyoruz effectha da hyaluronik var en son sürüyoruz

kuzum ipl den kanser olana kadar bizi kanser yapacak o kadar şey var ki ışık en masumu şu dünyada lazer olupda lazerden kanser olanı daha hiç görmedim duymadım , bazı merdiven altı lazer merkezinde sadece doktorun yapması gereken lazeri yetkisiz biri yaparda cildini yakarsa cilt kanseri olma ihtimali var, güneşlenmek kansere daha yakın sana öyle söyleyeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…