Yesili kullandim zaten daha once. Pore minimizer di dogru. Heycanlandimpembeden kesin al birde yeşilli gözenek temizleyendi ondan da al derim mavide arındırıcıher renginden 1 tane al sarı alma o kuru ciltler için ya
vücuda kullanacaksın ya bebeytom onları duşta . duştan çıkacağın sırada kullanmadığın yağ bazlıları bacaklara süreceksin kendini şımartcaksın en çok kuruyan yerlerimiz biz kadınların, sonra sadece suyla ovala durula çık bildiğin duş nemlendiriicisi oluyorYesili kullandim zaten daha once. Pore minimizer di dogru. Heycanlandim
Lazimdi ama ya. Clinique cok kotu ya. Birikti kullanmadiklarimi. Ne yapcam onlari
Sonra nemlendirici krem de surulecek mi ?vücuda kullanacaksın ya bebeytom onları duşta . duştan çıkacağın sırada kullanmadığın yağ bazlıları bacaklara süreceksin kendini şımartcaksın en çok kuruyan yerlerimiz biz kadınların, sonra sadece suyla ovala durula çık bildiğin duş nemlendiriicisi oluyor
Ne güzel olurduçisemle yağmurun koreden alışveriş yaptığında kutu kutu banila hediye edilmesi aklıma geldi ayyy keşke kargo uçağından 1 bavul dolusu evimin önüne banilo co yanlışlıkla düşse
ben gerek duymuyorum duysam da sadece ayaklarıma sürsem yetiyor belki sanada yeter epey güzel nem veriyor bu yöntemSonra nemlendirici krem de surulecek mi ?
düşünmen yeter canım benimNe güzel olurdu
Seneye gelecek olsaydim Tr e getirdim ya,cokca alip bu siteden.
o kapanacak mağazada şundan da varmı Missha Siyah Nokta Karşıtı Makyaj Temizleme Yağı 100ml Super Off Cleansing Oil (Blackhead Off) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ikinci yorumu yapan ciddi mi yao kapanacak mağazada şundan da varmı Missha Siyah Nokta Karşıtı Makyaj Temizleme Yağı 100ml Super Off Cleansing Oil (Blackhead Off) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
sen söyleyince gördümIkinci yorumu yapan ciddi mi ya
3 defa okudum dogrumu okuyorum diyesen söyleyince gördüminşallah ciddi değildir ,yoruma beğeni gelince 5 tl kazanmak için yazmıştır inşallah çünkü kimsenin bu kadar salak olduğuna inanmak istemiyorum .
Anaaaaaaaaaatepki vermemek umursamamak altdan almak değil ki balım. bak bu söz bence çok doğru "Asla bir salakla tartışmayın; Çünkü dışarıdan bakanlar, hanginizin salak olduğunu anlamayabilir."
Ay bu gerçek mi ya? Ben şehir efsanesi sanıyordumtabiki kullanıyorumherkese de şiddetle öneriyorum ben lumia prestiji ilk çıktığında alanlardan biriyim hala benimle ilk günkü gibi
önce 2 haftada bir yapıyorsun 2 ay - sonra 3 haftada bir 2 ay-sonra ayda bir 3 ay boyunca sonra 1 buçuk ayda bir 3 ay boyunca derken şuan ben senede 1 ayıp olmasın arada çalışmış olsun diye çalıştırıyorumnasılsa çıkmıyor deyip bırakmamak lazım o ışığı görmezlerse uyanıyorlar sonra. kökleri gerçekten uyutuyor hergün daha yeni epilasyon olmuş gibi pürüzsüz, batık derdi yolma morartma derdi yok o epilatörler terminatör gibi canavar onlar yasaklanmalı ya
Oyyyy burnunu sevdiğim dilberBu kadar çok parladıktan sonra kırışıklığım olmasa ne olurSokağa çıkmak istemem için yetiyor bu parlaklık. Bir saat bile değil yarım saatte böyle oluyor ne kadar pudra sürersem süreyim.
Purest'in hyaluronik asit serumunu alan bir arkadaşıma bugün dedim ki yüzünü temizledikten sonra hyalüron sür, üstüne hemen nemlendiricin ya da kullanacağın diğer serum ne ise onu geç. Dedi ki hayır, ürün açıklamasında tüm serumlardan sonra en son aşama olarak hyaluronik asit sürülecek demişler, ben öyle yapıyorum. Video varmış hatta tanıtım videosu belki de tam anlamadım, orada öyleymiş. Ben çok üstelemek istemiyorum böyle konularda, forumda Nisa söylüyor dedim ama o ona inanmış.süper yapmışsın hyaluronikden hemen sonra da peptit sürünce onu sabitlemiş oluyorsun nem olarak , yoksa hyaluronik uçup gidiyor vüüccdansuuz
Benim en sevdiğim tonlar bunlar işte. Böyle istemiştim, yaktılar saçımı. Şu bile kursağımda kaldıSaçımın rengi hakkında fikir almak istiyorum. Ben kendi halinde kuruturum serum sürüp . Şu an biraz ıslak o yüzden . Ama renk nasıl? Dip boyasını kendim yaptım. Açtırayım mı daha sarıya yoksa bahara kadar dursun mu?
Maşallah sanaaaaaaFotoğrafımı attım bakın. Kesin düşmanlarım da görmüştür.pırıl pırıl cildim var çatlasınlarrrt
Edit: resimlerim çalıntı değildir.bu da bir göndermedir
Çok iyiydi yaIkinci yorumu yapan ciddi mi ya
en son sürsede olur canım burada önemli olan kullandığı ürünler ve formları arkadaşında merak ediyorum mesela cica krem gibi birşey sürdü üstüne hyaluronik sürüp mırcık mı yapmayı düşünüyorPurest'in hyaluronik asit serumunu alan bir arkadaşıma bugün dedim ki yüzünü temizledikten sonra hyalüron sür, üstüne hemen nemlendiricin ya da kullanacağın diğer serum ne ise onu geç. Dedi ki hayır, ürün açıklamasında tüm serumlardan sonra en son aşama olarak hyaluronik asit sürülecek demişler, ben öyle yapıyorum. Video varmış hatta tanıtım videosu belki de tam anlamadım, orada öyleymiş. Ben çok üstelemek istemiyorum böyle konularda, forumda Nisa söylüyor dedim ama o ona inanmış.
kuzum ipl den kanser olana kadar bizi kanser yapacak o kadar şey var ki ışık en masumu şu dünyadaAy bu gerçek mi ya? Ben şehir efsanesi sanıyordumPeki verdiği ışının vücut için zararı var mı sen kesin iyi araştırmış öyle kullanmışsındır. İlk zamanlar çok tehlikeli, ileride Allah korusun kemoterapi alamazsın falan diye laflar dolanıyordu. Nisa ben kıl tüy bakımından orman gibiyim, hayati mesele benim için bacım bu. Braun kullanarak epilasyon yapıyorum ama çok fazla zamanımı alıyor