Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Purest'in hyaluronik asit serumunu alan bir arkadaşıma bugün dedim ki yüzünü temizledikten sonra hyalüron sür, üstüne hemen nemlendiricin ya da kullanacağın diğer serum ne ise onu geç. Dedi ki hayır, ürün açıklamasında tüm serumlardan sonra en son aşama olarak hyaluronik asit sürülecek demişler, ben öyle yapıyorum. Video varmış hatta tanıtım videosu belki de tam anlamadım, orada öyleymiş. Ben çok üstelemek istemiyorum böyle konularda, forumda Nisa söylüyor dedim ama o ona inanmış.
canım arkadaşına istersen şunu gönder doçentden daha iyi bilemez sonuçta
Hyaluronik asit kullanırken nelere dikkat etmeli?

Hyalüronik asidin fayda göstermesi için, üzerine nemlendirici krem uygulamak gerekiyor.

Purest'in hyaluronik asit serumunu alan bir arkadaşıma bugün dedim ki yüzünü temizledikten sonra hyalüron sür, üstüne hemen nemlendiricin ya da kullanacağın diğer serum ne ise onu geç. Dedi ki hayır, ürün açıklamasında tüm serumlardan sonra en son aşama olarak hyaluronik asit sürülecek demişler, ben öyle yapıyorum. Video varmış hatta tanıtım videosu belki de tam anlamadım, orada öyleymiş. Ben çok üstelemek istemiyorum böyle konularda, forumda Nisa söylüyor dedim ama o ona inanmış.

Şunu demek istemis olabilir mi

Mesela ben

Temizledikten sonra önce c vitamini serumunu sürüyorum

Sonra 15 20 dk bekleyip yüzümü fos fiş yapıp hyronolik sürüyorum

Yanı önce ha değil önce c vitamini sonra ha

Ben de bu sıralamayı farklı farklı kaynaklardan teyit ettirdim bu arada

Yanı bu ikinci ürün ne acaba

Son düzenleme:

Dünki bahsettigim missha buydu. Tebesir gibi olan yok. Fakat buda olur herhal?
Romand in buldum birde tebesir gibi olanini

bu fondoten gibi olan ,ihtiyacın olan bu değil ,bence seni daha da yağlandırır gibi ,rossmanda transparan pudra vardır canım oradakilere sorsan kesin gösterirler sana orada rossmaan vardı diye hatırlıyorum

Kızlar bnde fiddy yaptim nasil yaptığımı yazayım yanlışım varsa dersiniz canlar çift aşamalı temizlikten sonra bu toniği sürdüm burun alın ve çene bölgeme sonra disk pamuklari koydum burnumda bir on dk beklettim sonra kil maskesi sürdüm kuruduktan sonra suyla çıkardım yağ bazli temizleyici ve su bazli temizleyici ile temizledim yüzümü yıkayıp nemlendirdim kızlar bukadar N nscckts Kova hatunu Kova hatunu S sepyazeytin C ceycey0406 A Ametistt B bensimo L LinaAsel A Arrietty_ yesa yesa

Eklentiler

• IMG_20221028_163804.jpg
    IMG_20221028_163804.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar bnde fiddy yaptim nasil yaptığımı yazayım yanlışım varsa dersiniz canlar çift aşamalı temizlikten sonra bu toniği sürdüm burun alın ve çene bölgeme sonra disk pamuklari koydum burnumda bir on dk beklettim sonra kil maskesi sürdüm kuruduktan sonra suyla çıkardım yağ bazli temizleyici ve su bazli temizleyici ile temizledim yüzümü yıkayıp nemlendirdim kızlar bukadar N nscckts Kova hatunu Kova hatunu S sepyazeytin C ceycey0406 A Ametistt B bensimo L LinaAsel A Arrietty_ yesa yesa
Son yağ bazlı da masaj yaptın mi iyicene?
Ben yapmadim fiddy uyuya kaldım 😄😄
Sabah da laf aramızda kaynar suynan yikandim ☻ bir kac gün sonra yaparım

Dün maşallah 2 günlük konuşmuşuz,bugün kimsecikler piyasada yok 🤣

Niacinamide sürdüm bugün 15 dk sonra da peptit...haftada 3 gün kullanmak yeterli olur mu ya bu nisamedi
Cok kupkuru yapmadı beklediğim gibi ama uzun dönemde ne olur bilemem
Sevdim ya hatta ...rengine bandığımın 😄😄
Yüzde kaç görl? Yüzdeye bağlı. Cilde bağlı ruitne bağlı. Bir de çok iyi nemlendiren nisamed ürünleri de var. Yazmıştım burada da nasific in tiamın mesela çok nem veriyor.

Evt yağ bazlı temizleyici ile masaj yaptım iyice istersen son halini atarım özelden 🤗 Kova hatunu Kova hatunu

Gelirler bugün geziyorlardir😂 Kova hatunu Kova hatunu

kilden sonra yüzünü yıkayıp iyice kuruladıktan sonra yağ bazlı sürdün ya ...15 dk yağ bazlı yüzünde bekleyip 2-3 dk masaj yapıp ondan sonra su bazlıyla yıkayacaktın .

Yüzde kaç görl? Yüzdeye bağlı. Cilde bağlı ruitne bağlı. Bir de çok iyi nemlendiren nisamed ürünleri de var. Yazmıştım burada da nasific in tiamın mesela çok nem veriyor.
Purestin %5i fiddy icin almıştım ama centella ile devam edicem nolur nolmaz ilk etapta fiddy sonrasi belki t bölgesine sürerim duruma göre ...haftada 3 gun sursem yeterli mi onu merak ettim
Gerci böyle sevmeye devam edersem her gün buluşuruz neden olmasin 😄

Niacinamide sürdüm bugün 15 dk sonra da peptit...haftada 3 gün kullanmak yeterli olur mu ya bu nisamedi
Cok kupkuru yapmadı beklediğim gibi ama uzun dönemde ne olur bilemem
Sevdim ya hatta ...rengine bandığımın 😄😄
yüzde 5 lik kullanıyordun değil mi canım,niacinimadeı hergünde kullanabilirsin istersen niacinimade nem dengesi sağlar yalnız çok kuru ciltler yüksek oranda sabah akşam kullanmamalı günde 1 kere hergün kullanabilirsin, istersen sadece t bölgene kullanabilirsin :KK66:

Purestin %5i fiddy icin almıştım ama centella ile devam edicem nolur nolmaz ilk etapta fiddy sonrasi belki t bölgesine sürerim duruma göre ...haftada 3 gun sursem yeterli mi onu merak ettim
bunları şimdi gördüm sıkıntı yok canım doğru gidiyorsun zaten dediğin gibi gözlemlersin cildini

%5 çok yüksek değil iyi senin cildin de kuru değil her gün olabilir bence.

kilden sonra yüzünü yıkayıp iyice kuruladıktan sonra yağ bazlı sürdün ya ...15 dk yağ bazlı yüzünde bekleyip 2-3 dk masaj yapıp ondan sonra su bazlıyla yıkayacaktın .
Yag bazlıyi baya ovaladim on on beş dk öyle çıkardım ama bir dahakine hiç dokunmadan 15 dk bekletip öyle masaj yapıp çıkarırım tşk cnm❤️@nscckts

Kızlar bnde fiddy yaptim nasil yaptığımı yazayım yanlışım varsa dersiniz canlar çift aşamalı temizlikten sonra bu toniği sürdüm burun alın ve çene bölgeme sonra disk pamuklari koydum burnumda bir on dk beklettim sonra kil maskesi sürdüm kuruduktan sonra suyla çıkardım yağ bazli temizleyici ve su bazli temizleyici ile temizledim yüzümü yıkayıp nemlendirdim kızlar bukadar N nscckts [U SER=407280]@Kova hatunu[/USER] S sepyazeytin C ceycey0406 A Ametistt B bensimo L LinaAsel A Arrietty_ yesa yesa

Yag bazlı temizleyici surup bekleyecektin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X