Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dermoskin aydınlatıcı toniğin içinde türev formda c vitamini (3-0 ethyl ascorbic asit) varmış. Bu durumda toniği buzdolabında mı saklamam gerekiyor?
eğer üstünde şu sıcaklıkta saklayın diye özellikle belirtilmişse veya buzdolabında saklayın diyorsa saklanmalı yoksa konmamalı.

Ben de çok seviyorum ama zararlı diye azaltmaya çalışıyorum. Duşta yüzümü yıkayacağım zaman ekstra ısıyı azaltıyorum, yüzüme değdirmemeye çalışıyorum.

Kaynar çay ya da bitki çayı içmek o kaynar su ihtiyacını biraz azaltıyor. Dışım yerine içimi haşlıyorum yani :KK70:
Ben mesela içemem çok sıcak bir şeyi yani zorunda olsam bile hiçbir şeyden ifşa olmam bu özelliğimden ifşa olabilirim hatta burada 😂O kadar uzun sürerki bitirmem sıcak bir şeyleri. Tam kahveciye gidip bir kahve alıp saatlerce oturan uyuz müşteri tipi 😂Ama istesem de içemem yani bedava olsa da bitiremem.Starbucks büyük boy kahveyi bayağı 6 saatte falan anca bitiriyorum 😂Sıcak duş da alamam ya onu da hiç sevmem bir Bursalı olarak hamam severlerin yüz karasıyım 😂

Ben mesela içemem çok sıcak bir şeyi yani zorunda olsam bile hatta hiçbir şeyden ifşa olmam bu özelliğimden ifşa olabilirim hatta burada 😂O kadar uzun sürerki bitirmem sıcak bir şeyleri. Tam kahveciye gidip bir kahve alıp saatlerce oturan uyuz müşteri tipi 😂Ama istesem de içemem yani bedava olsa da bitiremem.Starbucks büyük boy kahveyi bayağı 6 saatte falan anca bitiriyorum 😂Sıcak duş da alamam ya onu da hiç sevmem bir Bursalı olarak hamam severlerin yüz karasıyım 😂
Oha ben tam tersi. 6 saatte kahve içmek ne ya :KK70: benim çayım biraz soğusun içemiyorum mesela, bulaşık suyu gibi geliyor. Döküyorum :KK43:

Zor olsa da ayrılmak yüreğime taş basacam ılık suyla yıkanacam yararlı bakterilere ihtiyacım var:KK61:
2 gündür su ayarı yapiyorum kendime hadin hayırlısı 🤣🤣 dunden beri tuvaletten çıkmıyorum,simdi de buz kadin olucam yikanirken 💆‍♀️herşey sağlık guzellik icin 777🤣🤣 S Skinkeyrlover güzellik nosu neydi 😂

Yoksa benim sorunum güneş lekesi değil sıcak su lekesi miiii bir sıcak su uğruna neler etmişim kendime:duduk:
Çok kompleks konular. Doğum kontrol hapı kullanırsın o etki eder ya da mesela kimyasal filtreli ürünler yazın özellikle kullandığında ciltte ısınmaya sebep olup o da tetikleyebiliyor. Çok sıcak iyi değil o ısınmayı istemiyoruz yüzde fırından gelen sıcak bile olur yani.

Svr sayesinde buldum kendilerini
Bak bu da svr'nin güzelliği 😄 nisa da okeyleyince aldım gitti 😂😂

Ya ben zaten retinol c vitamini ve aha bha grubundan tırsıyorum beni korkutma kıazzz 😄😄😄 zira evrenin mesajini yine görmezden gelip kafamin dikine gitmeye niyetim var ....okuduklarim iptal iptal iptal
Sağlık güzellik ve cesaret enerjiisindeyim oldu oldu oldu 🧘🏻‍♀️

C vitamininden korkulur mu ya

Yerim.ben onu yerim

Her şeyden vazgececeksin tek ürün kalacak deseler c vitamini kalsın derim

Ay pardon güneş kremi doğru cevaptı hahahah ama.olsun ben yine de c vitamini diyorum.hahaha

C vitamininden korkulur mu ya

Yerim.ben onu yerim

Her şeyden vazgececeksin tek ürün kalacak deseler c vitamini kalsın derim

Ay pardon güneş kremi doğru cevaptı hahahah ama.olsun ben yine de c vitamini diyorum.hahaha
Ne gülüyorsun hemşerim. Borsadan battık bittik 😅😃ama dur ben de güleyim. Ölümlü dünya. Para el kiri😃

2 gündür su ayarı yapiyorum kendime hadin hayırlısı 🤣🤣 dunden beri tuvaletten çıkmıyorum,simdi de buz kadin olucam yikanirken 💆‍♀️herşey sağlık guzellik icin 777🤣🤣 S Skinkeyrlover güzellik nosu neydi 😂
Ben su ayarını soğutmaya başladığımdan beri daha az duş almaya başladım. Duşa giresim gelmiyor çünkü üşüyorum :KK43: Ama saçım için de iyi bir yandan.

Ben su ayarını soğutmaya başladığımdan beri daha az duş almaya başladım. Duşa giresim gelmiyor çünkü üşüyorum :KK43: Ama saçım için de iyi bir yandan.
Saçıma da ılık su kullanamam sevmem. Deniz bırak soğuk olsun ya da havuz girmem. Sıcak insanıyım ben.

Eşim de soğutur içer kahveyi çayı. Alışkanlık sanırım
Ben de istesem de içemem ama benim dilim çok hassas. Böyle deyince de bir garip oldu ama 😂Öyle gerçekten alerjik biriyim önceki gece fındık yedim bir de fındık ezmesi neden böyle bir kombin yaptım bilmiyorum 😂Kocası için dünyanın en acı biberini yiyen kadının dediği gibi öbür dünyaya gittim geldim 😂Acı da yiyemem dilim hemen fena olur. Ceviz de mesela. 😂Adını unuttum bir adı da vardı. Böyle harita gibi dilim. Kardeşim bakamıyor hatta başak görl 😂Aslında dil bayağı bir mesaj veriyor vücut hakkında fonksiyonel tıpta ortodontide çok konuşulan bir konu bağırsak sağlığı hakkında kandida hakkında çok ip ucu veriyor. Sağlıksız olduğumu gösteriyor aslında. Bir de ben çat hızlıca içmeyi sevmem yudum yudum konuşa konuşa ya da okuya okuya severim. Elimde sürdürürüm. Yeto derler yanımdakiler 😂

Oha ben tam tersi. 6 saatte kahve içmek ne ya :KK70: benim çayım biraz soğusun içemiyorum mesela, bulaşık suyu gibi geliyor. Döküyorum :KK43:
Ben de ziyan etmeme şeyi çok vardır. Her şey seninle başlamadı atalara bakmak lazım belki de 😂Dibini sıyırırım her şeyin 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X