yani sen de bu hataları yaparsan sepyaaaKafama s*yım kafamaaaa! Nedenini açıklamaya gerek duymuyorum, anlayan anlamıştır hatalarımı!
Benim şu an kullandığım güneş kremine bir şans verme imkanın olur mu ki? ŞunaHayırcildime ekstra bir şey sürmek istemiyorum, hele de makyaj malzemesi. Bir de evde de cildim güneş kreminden yapış yapış olunca rahatsız oluyorum.
Evet bu mantıklıBenim şu an kullandığım güneş kremine bir şans verme imkanın olur mu ki? Şuna
Dermoskin Be Bright Pigmentyl Sun Protection Spf 50+ Cream 75 Ml İkili Paket Yüz İçin Güneş Koruyucu Dermoskin Krem
Dermoskin Be Bright Pigmentyl Sun Protection Spf 50+ Cream 75 Ml İkili Paket Yüz İçin Güneş Koruyucu Dermoskin Be Bright Pigmentyl Sun Protection Spf 50+ Cream 75 Ml İkili Paket Ürün Açıklaması: Lekeli veya lekeye yatkın ciltler için özel olarak formüle edilmiş yüksek UVA-UVB korumalı güneş kremiwww.evdeeczane.com
Ay eveeeeeeet bu da olur kız, doğru söylüyor yineheliocare jel olan var çok mat da değil parlak da değil yağlı ve hassas ciltlere özel acaba o işine yarar mı ki
İşte bu ikincisi, la roche posay olana baktım ben de, şu linkte içindekilerde salicylate yazıyor. Yanlış mı yazmışlar ki?Eki Görüntüle 3163454 Eki Görüntüle 3163455 bunlarda Salisilik yok
Hiç hassasiyet yaratmıyor yumuş yumuş oluyorum onu sürünce,dermoskin yerine onu almaya devem ederimrimu çok alerjik ciltlere özel bir serum o yüzden iyi anlaşmışsınızdır
bence burada trendyolun hatası var ben arkasına baktım içindekilere içerikde yazmıyor o yüzden aldım kullanıyorum eczaneden almıştım . istersen sende eczaneden bak emin ol derim .birde retinolü sandiviç metodu ile kullanıyorsun inşallah?İşte bu ikincisi, la roche posay olana baktım ben de, şu linkte içindekilerde salicylate yazıyor. Yanlış mı yazmışlar ki?
La Roche Posay Anthelios Oil Control Gel Cream Spf50+ Yağlı ve Karma Ciltler İçin Yüz Güneş Kremi 50 ml | Dermoeczanem.com
La Roche Posay Anthelios Oil Control Gel Cream Spf50+ Yağlı ve Karma Ciltler İçin Yüz Güneş Kremi 50 ml ve tüm La Roche Posay çeşitleri ve tüm seçkin dermokozmetik markalar vitaminler, bebek ürünleri Dermoeczanem'de.www.dermoeczanem.com
Sen öyle düşünmeye devam etduşta herkesin ılık suyla yıkandığını düşünüyorum ben saçımızı yıkarken şampuanı yüzümüze de getirmediğinizi çünkü normalde olması gereken o ya
zamanla töleransı gelişir cildinin ,hala bariyerinin zayıf olduğuna işaret bu ... emin ol bariyerin güçlensin bu iritasyonlar en aza düşecekHiç hassasiyet yaratmıyor yumuş yumuş oluyorum onu sürünce,dermoskin yerine onu almaya devem ederim
Kışın kaynar suyu olmayan duşa duş demiyorum ki benduşta herkesin ılık suyla yıkandığını düşünüyorum ben saçımızı yıkarken şampuanı yüzümüze de getirmediğinizi çünkü normalde olması gereken o ya
lavaboda haşır huşur daha çok yıkamak zorunda kalıyoruz kil ve yağ bazlı temizlik için duşta direkt duşu tutuyorumdaha az ovalamayla çözülüyor ama yok ben sıcak suyla yıkanırım diyorsan duşta temizlenme hiç duş sonrası yap gözenek açıkken
fiddy günü bile dedim ama sıcak su no noooo diyeSen öyle düşünmeye devam et
başkası yapsa aynı hatayı tövbeler olsun bunu Nisa kaç defa söylemişti der.yani sen de bu hataları yaparsan sepyaaafiddy ve enzim peeling öncesi hopörler alıp tek tek madde madde demek ki çığırtkanlık yapmam gerekecek
Kışın kaynar suyu olmayan duşa duş demiyorum ki benduşcuk diyorum
bundan sonra eminim yazdıklarımı hatim edecekbaşkası yapsa aynı hatayı tövbeler olsun bunu Nisa kaç defa söylemişti der.
Sıcak su seviyomyani sen de bu hataları yaparsan sepyaaafiddy ve enzim peeling öncesi hopörler alıp tek tek madde madde demek ki çığırtkanlık yapmam gerekecek
Aratınca homosalate ethylhexyl salicylate'ın sunscreen maddesi olduğunu fark ettim. Belki de alakası yoktur yani sebum azaltmaylabence burada trendyolun hatası var ben arkasına baktım içindekilere içerikde yazmıyor o yüzden aldım kullanıyorum eczaneden almıştım . istersen sende eczaneden bak emin ol derim .birde retinolü sandiviç metodu ile kullanıyorsun inşallah?
şaka de şaka şaka değil mi lütfen şaka deSıcak su seviyomBir de normalde 10 dk bekletiyordum ya bu defa 20 dk yaptım Ceycey'den görüp özenmiş olabilirim ama hep sıcak su seviyom çok üşüyom ben
bence kuru ve kuruya dönük karmalar da sorunlar oldu. Niasinamide bir süre sonra hafif kuruluk yapabiliyor ondan olabilir ya da bu cilt tiplerine haftada bir fiddy çok geliyor. Yüzü de kaynar suyla yıkayınca alev aldı ortalık. fiddy günlerinde rutin direk etkili bir nemlendirici ile bitirilebilir.bundan sonra eminim yazdıklarımı hatim edecek
temiz cilde önce nemlendirici 10 dk bekliyorsun 1 bezelye kadar retinolü sürüp 10 dk bekleyip tekrar nemlemdirici sürüyorsun bu retinolün yan etkilerini en aza indiren metoddurAratınca homosalate ethylhexyl salicylate'ın sunscreen maddesi olduğunu fark ettim. Belki de alakası yoktur yani sebum azaltmaylaKimyager filan olmak lazım bunları anlayabilmek için
Sandviç metodu nedir tam bilmiyorum ama ben çift aşamalı temizlik yaptıktan sonra retinolü sürüp bazen arkasından hyaluronic acid serumu sürüp sonrasında da nemlendirici sürüyorum.