Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
başkası yapsa aynı hatayı tövbeler olsun bunu Nisa kaç defa söylemişti der.:KK70:
Yooo, ben onu ürün bilgilerinde söylüyorum. Çok kızak bir yapım var. :KK70: En azından hakaret etmiyorum kız :KK70: Bi' de kendime kızıyorum yarım saattir baksana, gözümden bir damla yaş pıt! :KK70:

bence kuru ve kuruya dönük karmalar da sorunlar oldu. Niasinamide bir süre sonra hafif kuruluk yapabiliyor ondan olabilir ya da bu cilt tiplerine haftada bir fiddy çok geliyor. Yüzü de kaynar suyla yıkayınca alev aldı ortalık. fiddy günlerinde rutin direk etkili bir nemlendirici ile bitirilebilir.
kesinlikle öyle, ben bile 10 günde bir yapıyorum alışık ve yağlı olmama rağmen diyorum sık sık halbuki :KK43: kışın cilt ekstra kuruyor hassaslaşıyor üstelik .

bu ara sadece centella kullanırsın sabah akşam nem gerekirse nemlendirici o kadar ekstra birşey sürme canım yüzün fırının ocağın sıcağına gelmesin sakın . eğer içine sinmezse istersen o ürünü al doktoruna görün sor belki direkt şunu kullan geçer der birde içindeki hangi maddeye alerjin olduğunu doktorun söyleyebilir :KK66: ben olsam öyle yapardım ürünü alır doktora gider bu mu bana dokundu içindeki ne dokunmuş olabilir diye sorardım bilirsen ürün alırken içeriklerine bakarsın en azından birdaha aynı şeyi yaşamamak için
Öyle memnun kaldığım sorularımı açıklayan bir doktor bulamadım yengemin önerisiyle yazın gittiğim doçent dr yazın ortasında soyucu kremler verdi bana yüzüm daha berbat bir hal aldı.Sen bir doktora görün deyince başka bir doktora gittim cildimde bir problem olmadığını düzenli güneş kremi kullanmamı söyledi.shiseido güneş kremini önermişti.
Yine gitsem de ürünü kullanmayı bırak der en fazla diye düşünüyorum

Öyle memnun kaldığım sorularımı açıklayan bir doktor bulamadım yengemin önerisiyle yazın gittiğim doçent dr yazın ortasında soyucu kremler verdi bana yüzüm daha berbat bir hal aldı.Sen bir doktora görün deyince başka bir doktora gittim cildimde bir problem olmadığını düzenli güneş kremi kullanmamı söyledi.shiseido güneş kremini önermişti.
Yine gitsem de ürünü kullanmayı bırak der en fazla diye düşünüyorum
:KK43:

kesinlikle öyle, ben bile 10 günde bir yapıyorum alışık ve yağlı olmama rağmen diyorum sık sık halbuki :KK43: kışın cilt ekstra kuruyor hassaslaşıyor üstelik .
benim cildim de yağlılık konusunda seninle yarışır. 10-12 günde bir yapıyorum ki benimde cildim her şeye alışkındır. hafta içerisinde enzim peelingde olduğu için cildin toparlanmaya vakti olmuyor.

Aratınca homosalate ethylhexyl salicylate'ın sunscreen maddesi olduğunu fark ettim. Belki de alakası yoktur yani sebum azaltmayla :KK70: Kimyager filan olmak lazım bunları anlayabilmek için :sinirli:

Sandviç metodu nedir tam bilmiyorum ama ben çift aşamalı temizlik yaptıktan sonra retinolü sürüp bazen arkasından hyaluronic acid serumu sürüp sonrasında da nemlendirici sürüyorum.
bunu yazmayı unutmuşum ay
direkt kopyala yapıyorum oktil güneşten gelen UVB ışınlarını emmek için güneş kremlerinde ve kozmetiklerde bir bileşen olarak kullanılan organik bir bileşiktir. içinde salisilik olan üründe bildiğin salisilik yazar . direkt bu yazar . bak sepyanın gönderdiği linkde güzel bir güneş kremi hatta o daha iyi olur

benim cildim de yağlılık konusunda seninle yarışır. 10-12 günde bir yapıyorum ki benimde cildim her şeye alışkındır. hafta içerisinde enzim peelingde olduğu için cildin toparlanmaya vakti olmuyor.
aynen öyle, her peeling ve fiddy sonrası sadece t bölgeme niacinimade sürüp geri kalan heryerime effectha sürüyorum kışın komple efceetha sürüyorum sadece nemlendirici yani

İşte biz topik camiası olarak birden bir şaha kalktık, bir coştuk, bir efelendik. Aha sonuç bu :KK70:

Uzuuun zamandir the ordinary nin AHA 30% + BHA 2% Peeling i kullanmadim..bugun kullanacagim 🫣
2aydir sade rutin ile gidiyorum. Tik yok yuzumde. Hala felaket yagli Birde. Bundan kurtulus yokmu
ben hatırlıyorum senin ilk zamanki rutinini neredeyse hergün asit içerikli ürün kullanıyordun bence senin cilt o kadar nemsiz ki ondan sen sebum üretiyorsun çünkü senin cildin karma-yanaklarında ki kurulukları da hatırlıyorum . senin neme ihtiyacın var bol bol nem ,hyaluronik cicalarla destekle bence cildini hayatda beni kesseler bu oranda ürün kullanmam . gerek yok çok fazla . senin cildinde derin çukurlar skarlar büyük derin lekeler yok ki neden kendine bunu yapasın aarrteycim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X