Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin malzeme zaten sağlam beybi, biraz da bakımla falan bayağı iyisin yani maşallahın var. Hepimiz çok güzeliz dedin de aklıma şimdi bir şey geldi de neyse :KK70: Ay tövbeler olsun ya :KK70:
hemen hemen hepimizzz demek istemiştimm.dur bir daha düşündüm .yok şu an topikteki herkes çok güzellll. :KK45: :KK45:

Ben de cızdan diyom 😂 Adaçayını bir cam kâseye koydum, güzelce tütsüledim cızdanımı, evimin her yerini. Güzel güzel enerjiler gönderdim her yere. Bu bile aşırı rahatlattı beni beybitolar :KK68:
Tü tü maşallah benim gülüm tü tü maşallah 😂💯💥Cızdan mı 😂Cuzdandan iyidir 😂

sebbo bak yılbaşına az kaldı bilet alacağım.dua et de bana çıksın.başta sen olmak üzere kremlerle serumlarla parfümlerle takılarla donatacağım hepinizi.ha tek başıma büyük ikramiye tutarsa birer de araba alacağımmmm sözzz. :KK45: :KK45:
Hocam donattt bizi 💯💥

sebbo bak yılbaşına az kaldı bilet alacağım.dua et de bana çıksın.başta sen olmak üzere kremlerle serumlarla parfümlerle takılarla donatacağım hepinizi.ha tek başıma büyük ikramiye tutarsa birer de araba alacağımmmm sözzz. :KK45: :KK45:
Bana da şu yüksek tutarlı hisselerden alsana kız, hı? Alırsın de mi? Piyango biletleri satışa çıktıysa yarın 13.00 gibi bilet alalım. Hisse alalım hı? Olar mı ki öyle bişiy?

Bana da şu yüksek tutarlı hisselerden alsana kız, hı? Alırsın de mi? Piyango biletleri satışa çıktıysa yarın 13.00 gibi bilet alalım. Hisse alalım hı? Olar mı ki öyle bişiy?
tmm sana 1000 tane hektaş hissesi alacağım hediye.:KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X