Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her seferinde başka markayı almak ve ilk etapda en düşükden başlamak mantıkloı diyor yaş 50-55 den sonra dozu yüksekler daha mantıklı diyor bencede en mantıklı şekilde böyle sonuçta şuan 50 -60 yaş eksiklikleri mevcut değilki bizde, o yüzden yüksek oranlıya gerek yok fazladan yüklemiş oluruz
Bende tam tersini duydum hep doktorlardan...10.000 mg dan düşüğü boşuna alıyormusuz gibi...ben konuyu bir daha araştırayım bakim

Bende tam tersini duydum hep doktorlardan...10.000 mg dan düşüğü boşuna alıyormusuz gibi...ben konuyu bir daha araştırayım bakim
Evet ben de öyle biliyorum fakat mesela Voonka'nın tablet şeklinde olanları var, daha gençler için kullanıma uygunmuş. Onlar 10.000 mg değil. Doktor bana 30 yaş sonrası 10.000 mg demişti de Nisa boşa konuşmaz yani. Araştıralım.

Evet ben de öyle biliyorum fakat mesela Voonka'nın tablet şeklinde olanları var, daha gençler için kullanıma uygunmuş. Onlar 10.000 mg değil. Doktor bana 30 yaş sonrası 10.000 mg demişti de Nisa boşa konuşmaz yani. Araştıralım.
O tableti bende kullandim kolajenden cok q10 vardı onda ya sanki öyle hatırlıyorum
Ha etkisi vardı ama 2 ayın sonunda anca belli belirsiz etkisi olmaya başlıyordu ama oncesinde bir kolajen depolamadim vucuda,öncesinde bi 10.000 mg depolasaydim olanı korurdu belkide
Zaten bu kolajen mevzusu hep bi tartışmalı hep bi ortalikta kaldı...
Bi kolajen depomu fulleyeyim de bakim 😆😆

kolojenlerde bildiğin vitamin takviye, klasik vitaminlerde bile gereksiz yere almak zararlı ,fazlası zarar bunlarda da aynı mantık aslında, acaba onu diyen doktorlar bazı içeriği yetersiz olanlar markalar için demiş olabilir mi bu videoda kadının saydığı markalar en iyiler gerisi çöp açıkcası ...

O tableti bende kullandim kolajenden cok q10 vardı onda ya sanki öyle hatırlıyorum
Ha etkisi vardı ama 2 ayın sonunda anca belli belirsiz etkisi olmaya başlıyordu ama oncesinde bir kolajen depolamadim vucuda,öncesinde bi 10.000 mg depolasaydim olanı korurdu belkide
Zaten bu kolajen mevzusu hep bi tartışmalı hep bi ortalikta kaldı...
Bi kolajen depomu fulleyeyim de bakim 😆😆
aramızda taze çiğ kuruyemişinden hakiki bal pekmezine tüketen suyunu alkali içen ilikli kemik kaynatıp bol bol iliğini kemiğinden hüpleterek yiyen bol balık yiyen varsa ızgara şeklinde ve somon gibi yağdan zengin balıkları bu kolajenlere gerek yok :KK70: arada bir vitamin hap olarak alırsın belki . hangimiz ilikli kemik suyu kaynatıp hüpletiyor... doktorlar önce sağlıklı beslenmeyi yerine getirdiğimizi kabul ediyor :KK70: arada spor yaptığımızı falan düşünüyor olması gerekeni yapanlar için gereksiz diyorlar aslında. ya da bilinçsiz kullanan çok ondan korkuyorlar vitamin kullanırken + kolajen içip kendilerini zehirliyorlar

kolojenlerde bildiğin vitamin takviye, klasik vitaminlerde bile gereksiz yere almak zararlı ,fazlası zarar bunlarda da aynı mantık aslında, acaba onu diyen doktorlar bazı içeriği yetersiz olanlar markalar için demiş olabilir mi bu videoda kadının saydığı markalar en iyiler gerisi çöp açıkcası ...
Ismi ne ? Ara verme suresi nasıl kadinın acaba?

Ismi ne ? Ara verme suresi nasıl kadinın acaba?
burtegram kanal sahibinin ismi ,değerlerin ihtiyacına göre en az senede 1 olmak üzere 2 kür olarak uygulanması gerektiğini biliyorum biz yaşlar için, yaş arttıkça ihtiyaç arttığından oran ve uygulama artmalı

aramızda taze çiğ kuruyemişinden hakiki bal pekmezine tüketen suyunu alkali içen ilikli kemik kaynatıp bol bol iliğini kemiğinden hüpleterek yiyen bol balık yiyen varsa ızgara şeklinde ve somon gibi yağdan zengin balıkları bu kolajenlere gerek yok :KK70: arada bir vitamin hap olarak alırsın belki . hangimiz ilikli kemik suyu kaynatıp hüpletiyor... doktorlar önce sağlıklı beslenmeyi yerine getirdiğimizi kabul ediyor :KK70: arada spor yaptığımızı falan düşünüyor olması gerekeni yapanlar için gereksiz diyorlar aslında. ya da bilinçsiz kullanan çok ondan korkuyorlar vitamin kullanırken + kolajen içip kendilerini zehirliyorlar
Çok güzel yazmışsın kız :KK68:
Bana şey demişti doktor, Voonka kullanabilirsin fakat mesela senin yaşın için 3 ay kullanıp 6 ay ara vermek gerekirken 60 yaşındaki biri için 3 ay kullanıp 2 ay ara verip tekrar 3 ay kullanmak gerekir. Fiyatı uygun geliyor bana Voonka'nın. Tadı berbat ama seviyorum. Bir de doktor senin gibi demişti, her gün kelle paça ya da ilikli kemik suyu içebileceksen zaten oradan alırsın fakat hangimiz bunu yapabiliyoruz ki demişti. :KK45:

Arada spor hariç bu profil hiç tanıdık gelmiyor...her gun cekirdek yiyorum o saylanir mi kuruyemiş 😆😆😆😆

Arada spor hariç bu profil hiç tanıdık gelmiyor...her gun cekirdek yiyorum o saylanir mi kuruyemiş 😆😆😆😆
yazdıklarımı tek uygulayan benim sanırım burada :KK70: cildimde ve saçımda tırnaklarımda anormal bir değişim oldu çok güçlü parlak canlı oldular, sanırım cildimin bu kadar yağlı olmasının sebebi de bu hergün 2 avuç kuruyemişim mutlaka var hatta yağı uçucu olduğundan onu bile hesaplayıp maksimum faydayı sağlasın diye yerken anlık kabuğunu kırıp yiyorum düşün :KK70: öyle hesaplı kitaplı besleniyorum,ilik çıkartıp dondurup neredeyse hergün ilikle yapılmış çorba içiyoruz o yüzden açıkcası ihtiyaç duymuyorum. tüm değerlerimde çok iyi her sene mutlaka kan tahlili yaptırırım, doktor her seferinde görmek istediğimiz sonuçlar der. ben yaşlılığımı merak ediyorum şimdi bu kadar dikkat edipde buruş buruş yaşlanırsam :KK70: kendimi paralarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X