- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Bende öyle şeyler yapmıştım,simdiki cüzdanim da mesela yırtık öyle tutmak ne kadar mantıklı bilemedim ama simdilik dursunAy ben çok cüzdan hediye ettim, attım amanın yaaaaa. Ah dur kötü enerjileri kovalım, bundan sonrası güzel olsun. Teşekkürler baby
İvit ivit, özellikle gece 23.00 gibi, hatta yatmadan yarım saat önce. Bende yatma saati olmadığı için 23.00 gibi içiyorum. Bir de fazla sıcak içeceklerle karıştırmamak gerek. Ilık, soğuk olur. Süt, yoğurt, limon sıkılmış su...Ohh yarasin güzelleştirsin de
Saati yok diyorlar kolajen icmenin ama gece içilen kolajen cilde daha bi faydalı oluyormuş diye duydumöyle dene bide
Sadece hasar gören kuruyan bolgeme süreceğim cnm karma ciltliyim bn farkındayım olayın bir dahakine karma ciltler için olanıni alırım özgürce kullanırım oldu bir kere artık anlatmayın biliyorumKuru ciltmiydin sen? Ağır gelmesin
Neyse nisa anlatsın
E sipariş fotoğrafında görüp yazdık, görmedin mi? Önce dedi sivilcelerime süreceğim, sonra dedi yok kuruyan yerlerime süreceğim. Hayırlısı...Kuru ciltmiydin sen? Ağır gelmesin
Neyse nisa anlatsın
Sivilcelerim için ürün ayri sipariş ettim o ayrı bu ayrı cnm dikkatini çekerim bu sivilce için olan S sepyazeytinE sipariş fotoğrafında görüp yazdık, görmedin mi? Önce dedi sivilcelerime süreceğim, sonra dedi yok kuruyan yerlerime süreceğim. Hayırlısı...
Bu aynısı mi ? Niye bida atiyon sebbo kızE sipariş fotoğrafında görüp yazdık, görmedin mi? Önce dedi sivilcelerime süreceğim, sonra dedi yok kuruyan yerlerime süreceğim. Hayırlısı...
Bebeğim iki ürün söyledim biri sivilce için biri onarıcı önce sivilce için olanı geldi bugünde onarıcı geldi ondan attımBu aynısı mi ? Niye bida atiyon sebbo kız
Fiddy e başladım yağ aşamasındayım şu an sürdüm bekliyorum.
Bugün dolapları düzenlerken eski cüzdanlarımı buldum, atacaktım atmayayım bariBende öyle şeyler yapmıştım,simdiki cüzdanim da mesela yırtık öyle tutmak ne kadar mantıklı bilemedim ama simdilik dursun
Hatlar hepten karıştı sebboBebeğim iki ürün söyledim biri sivilce için biri onarıcı önce sivilce için olanı geldi bugünde onarıcı geldi ondan attımKova hatunu
Atma lazım olur. Benim de çantalarıma bakım yapmam lazım. Bebe yağı ile siliyorum tek tek.yoksa kuruyor derileri dökülüyor. Deri ceketler de öyle suni deriler hele. 3 4 ayda bir bakım istiyorlarBugün dolapları düzenlerken eski cüzdanlarımı buldum, atacaktım atmayayım bari
Toplu atıyorum ozaman canım durHatlar hepten karıştı sebbo
Sen bi ara topluca atkendin gibi ürün aldın cozemiyoz
Öyleymiş ben bilmiyordumAtma lazım olur. Benim de çantalarıma bakım yapmam lazım. Bebe yağı ile siliyorum tek tek.yoksa kuruyor derileri dökülüyor. Deri ceketler de öyle suni deriler hele. 3 4 ayda bir bakım istiyorlar
Aaa ben öyle kaç çanta attım biliyor musun, malesef kuruyup döküldüler dolapta durmaktan. İyiymiş bebe yağı teşekkürlerAtma lazım olur. Benim de çantalarıma bakım yapmam lazım. Bebe yağı ile siliyorum tek tek.yoksa kuruyor derileri dökülüyor. Deri ceketler de öyle suni deriler hele. 3 4 ayda bir bakım istiyorlar
O zaman yoldaydı, şimdi gelmiş ya ondan atıyor. KavuşmaşovBu aynısı mi ? Niye bida atiyon sebbo kız
Ben farkındayım ürünlerin, ne dediğini de anladım da sana kendimi bir türlü anlatamıyorum Sebbo'cuğum, sorun bu.Sivilcelerim için ürün ayri sipariş ettim o ayrı bu ayrı cnm dikkatini çekerim bu sivilce için olan S sepyazeytin