- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Dağıtımda benimkisi bugün değilse yarina gelir,yarin sabaha en geç enerci enerci enerciiiiiMor cızdanlar, nakitler hazır mı kızlar?
Aile dayanışması böyle olurbenim cüzdan hala yolda belliki yetişmeyecek ahsenin lilalı peluş bir cüzdanı varonu aldım napaaam ... parada var erhanın cüzdanına el koydum ahahha
Bu sene köşeyi dönecen deseneEki Görüntüle 3161084 geldi züğürtlük savarım,zengoluk kalkanımbir keseye de taşlar defne yaprağı pirinc ve çörekotu taneleri konmuş
Daha bana bisey bırakmamışlar olmuş buS Skinkeyrlover kuzum ses ver,kavuştuk de
Dönmezsem ayıp ederler artık yahuBu sene köşeyi dönecen desenebereketli olsun inşallah
Züğürtlük savar mı?geldi züğürtlük savarım,zengoluk kalkanımbir keseye de taşlar defne yaprağı pirinc ve çörekotu taneleri konmuş
yaaaa süpeergeldi züğürtlük savarım,zengoluk kalkanımbir keseye de taşlar defne yaprağı pirinc ve çörekotu taneleri konmuş
Olur ya aman nasıl kolayına denk gelirse kasmaya da gerek yok neticede,relax olucaz ki zengoluk kuşu bize konsunZüğürtlük savar mı?Oy anam
Kızlar ben bu tütsü işini geceden yapsam olar mı? Yarın o saatte o işi yapmam çok zor. Gece yapsam, iyi enerjileri yüklesem, öğlen söylenen saatte de cüzdanı doldursam? Hı?
He taamrındır, yarin da malvarlığını doldur
Ben cüzdan kullanmıyorum, bir sürü cüzdanım var çantalarımın içinde. Kedili yuvarlak, bezden cüzdanımsı bir şeye koyuyorum kartlarımı, paraları falan. Kullanmayayım mı artık? Yoksa kartlık olarak mı kullanayım?Bu arada asla eski cuzdanlarimizi atmiyoruz hediye etmiyoruz ,bi yerlerde sakliyoruz kaldiriyoruz evin içinde öyle demisti astrolog hanım
Dışarda cüzdan kullanmiyorsan yada başka birşey kullaniyorsan ve degistirmek istemiyorsan aynen öyle devam et ya,önemli olan yarin morluyu berekete niyetlemek gerisi senin alışkanliklarına kalmış...ama hediye etme hicbir cüzdanını veya atma hicHe taam
Ben cüzdan kullanmıyorum, bir sürü cüzdanım var çantalarımın içinde. Kedili yuvarlak, bezden cüzdanımsı bir şeye koyuyorum kartlarımı, paraları falan. Kullanmayayım mı artık? Yoksa kartlık olarak mı kullanayım?
buda olur canım gayetde güzeldirSoğuklar başladı ya, ellerim yine yaşlı eline benzemeye başladı.Ne sürsem ki? Şu işe yarar mı, sizler ne kullanıyorsunuz?
Dermoskin Ato Probiyotik Balm 230ml Vücut Balmı Dermoskin Balm / Balsam
Dermoskin Ato Probiyotik Balm 230ml Vücut Balmı Dermoskin Ato Probiyotik Balm, ciltteki kuruluk, kaşıntı ve tahriş gibi problemleri hafifletmek ve cildin sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olmak için özel olarak formüle edilmiş bir bakım kremidir.Dermoskin Ato Probiyotik Balm Ne İşe Yarar:Derwww.evdeeczane.com
Ben kolajenimi sabah ictigim sutlu kahveme karistiriyorum bayagi guzel oluyor hem de iyi cozunuyor. Onceden de sute karistirip bal katip iciyordum. Suyla karistirip icmeyi de denedim ama tadi kotu oldu oyle. Uzun vadede normal ya da alti kiloda olanlarda selulitleri onemli olcude azalttigi kanitlanmis. Yuzumuze yaramasa da baska yerlere de faydaliKolajenim geldiğiiiii
Akşama kolajenşovvv başlasın
Ohh yarasin güzelleştirsin deBen kolajenimi sabah ictigim sutlu kahveme karistiriyorum bayagi guzel oluyor hem de iyi cozunuyor. Onceden de sute karistirip bal katip iciyordum. Suyla karistirip icmeyi de denedim ama tadi kotu oldu oyle. Uzun vadede normal ya da alti kiloda olanlarda selulitleri onemli olcude azalttigi kanitlanmis. Yuzumuze yaramasa da baska yerlere de faydali
Ay ben çok cüzdan hediye ettim, attım amanın yaaaaa. Ah dur kötü enerjileri kovalım, bundan sonrası güzel olsun. Teşekkürler babyDışarda cüzdan kullanmiyorsan yada başka birşey kullaniyorsan ve degistirmek istemiyorsan aynen öyle devam et ya,önemli olan yarin morluyu berekete niyetlemek gerisi senin alışkanliklarına kalmış...ama hediye etme hicbir cüzdanını veya atma hic
Kuru ciltmiydin sen? Ağır gelmesinGeldi gözümün bebeği resmi çekmeyi unuttum böyle atayım son bir kargom kaldı gelecek oda suprizzzz
Kışın kuruyan, kuruluktan kaşınan bacaklarım için alıp dolaba koymuştum biliyorsun. Ellerimde de kullanayım teşekkürler balımbuda olur canım gayetde güzeldir