Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaz geceleri için Nisa okeylerse tek şu ürünü kullanmayi düşünüyorum hatta geçmiş sayfalarda konuşuldu bu ürün,tabi ben yine detay unuttum da genel olarak sevilen bir ürün oldu burda.
mary may ürünlerine bakarken anımsadım dün

Adım adım peşindeyim Kova

İçeirği çok iyi görünüyor gerçketen ama deneyim de çok önemli tabii ki denemedim daha elimdeki traneksamik asit ve niacinamid içeren ürün good molecules bitmek üzere çok sevdiğim bir ürün onun yerine geçer diye düşünüyorum.Gerçi biter bitmez hemen açar mıyım bilmiyorum elimde bayağı ürün var. Centellaya da zaten bir hasas ciltli olarak aşığım.3 0 ethyl ascorbic acid de güzel bir c vitamini türü türev formda. Fermante içerik hastayım o da var. İiy gibi ama denemek gerek.

Ben de öyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum Yazın peptit kullanmayalım mı ya? Akşamları kullansak olmuyor mu? Benim o minnoş peptitlerim yazın öksüz mü kalsın?
Ben kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor. Retinol kullanan bile var ben tercih etmem ama çünkü full yaz olan ülkelerde kullanılıyor reitnol de.

Ben olsam sabah sürerim anti oksidan olarak güçlü bir içerik işte c vitamininden bile bilmem kaç kat etkili diye konuşuluyor.

Ben olsam sabah sürerim anti oksidan olarak güçlü bir içerik işte c vitamininden bile bilmem kaç kat etkili diye konuşuluyor.
C vitamininden masum yani?
E ben niye almamışım bunu ki ?
Gündüz rutinine söz sahibi yapayım mi ben bunu? Akşam sürülen peptite retinole cazgirlik etmez dimi

Gündüz rutinine söz sahibi yapayım mi ben bunu? Akşam sürülen peptite retinole cazgirlik etmez dimi
Alzheimer tedavisi için bulunmuş.
Bir berry türü. C vitamininden 4 q10den ise 10 kat güçlü. C vitte de aslında bir sıkıntı yok. Fotosentive olması eşittir kötü değil ama evet çok dikkat edemiyorsan sıkıntı.Bir de L ascorbik asidi formüle etmek zor çabuk bozulabiliyor kalitelisi de çok pahalı. Antioksidan olarak iyi ama centella da antioksidan onu da sütebilrisin niacinamid de antioksidan p da olur. Yeşil çay da çok iyi biri antioksidan o da olur mesela Benton Green tea serum gibi isntreenin var Green tea serisi. Caudali vinoperdect serum da viniferin içeriyor o da değil fotosentive. Skin and lab Red serum var o da berry içeren fotosentive olmayan antioksidan serumu.Sabah bunu sürüp akşam normal rutinini yaparsın tabii bir sorun olmaz.

Nisaaa ben bu niacinamide serumu renk olsun diye ara ara kullanayim mi
Canım cekti nasil yapayim sence N nscckts
niacinamide dan vazgeçme kullan tabiisii
Enzimden sonra peptit sürmekte sakınca var mı ? Varsa enzimi bugun de yapmiycam
hiç sakınca yok kullanabilirsin
Bencede sürülmeli
Nisa uğrar inş.bu gece buralara böyle kafama göre iş yapmak da istemiyorum ☺

olur olur sıkıntı yok
Ben de öyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum Yazın peptit kullanmayalım mı ya? Akşamları kullansak olmuyor mu? Benim o minnoş peptitlerim yazın öksüz mü kalsın?
kullanabilirsin canım çok tatlısınız ya sohbetinize bayıldım
peptit kullanın artık zaten cildiniz birçok içeriğe alıştı
kullanabilirsin canım sıkınıtı yok
masum masum c vitamini de yazın kullanılır ama yeni geçenlere önermedim ben hem yeni ürün deneniyor hem yazın zaten sivilceye meyil oluyor c vitaminide sivilce yapabilen içerik ondan kullanmayın dedim ama hepinizin cildi herşeye alıştı artık c vitaminide kullansanız birşeycik olmaz

S sepyazeytin
Duydun mu kız bize artik herşey serbest evde eczane sepeti,trendyol sepeti ne bulursak bundan sonra donatşov

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…