- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
yaz geceleri için Nisa okeylerse tek şu ürünü kullanmayi düşünüyorum hatta geçmiş sayfalarda konuşuldu bu ürün,tabi ben yine detay unuttum da genel olarak sevilen bir ürün oldu burda.Retinol kesinlikle yok, ben peptit de yok diye biliyorum ama mağaza çalışanları peptitin yazın da kullanılabileceğini söylüyor. Yine de Nisa kullanmayın derse benim için bitmiştir, kullanmam. Yazın yine sadece niacinamideşov
Adım adım peşindeyim Kovayaz geceleri için Nisa okeylerse tek şu ürünü kullanmayi düşünüyorum hatta geçmiş sayfalarda konuşuldu bu ürün,tabi ben yine detay unuttum da genel olarak sevilen bir ürün oldu burda.
mary may ürünlerine bakarken anımsadım dün
Mary & May Idebenone + Blackberry Antioksidan Ve Leke Karşıtı Böğürtlen Içeren Canlandırıcı Serum 30 Ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mary & May Idebenone + Blackberry Antioksidan Ve Leke Karşıtı Böğürtlen Içeren Canlandırıcı Serum 30 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İçeirği çok iyi görünüyor gerçketen ama deneyim de çok önemli tabii ki denemedim daha elimdeki traneksamik asit ve niacinamid içeren ürün good molecules bitmek üzere çok sevdiğim bir ürün onun yerine geçer diye düşünüyorum.Gerçi biter bitmez hemen açar mıyım bilmiyorum elimde bayağı ürün var. Centellaya da zaten bir hasas ciltli olarak aşığım.3 0 ethyl ascorbic acid de güzel bir c vitamini türü türev formda. Fermante içerik hastayım o da var. İiy gibi ama denemek gerek.%70'lik centellaya Skingörl bayılmıştı, içeriğini çok başarılı bulmuştu. Güveniyorum onaOnun içinde %4 ya da 5 niacinamide var. Ben Nisa'ya dedim ki gündüz centella kullanayım, okeyledi. Bir de ben geçen gün 200 ml centellayı 103 TL'ye aldım diye seviniyordum, tonikmiş Sabahları kullanıyorum, üstüne güneş kremi sürüyorum çok güzel oturuyor cildime. Bu arada Dermoskin'in Tranexamic Acid içeren güneş kremi ile aşk yaşıyorum.
Yani ben de güya sade bir rutin oluşturacaktım ama dolabımda peptitler, retinoller, centellalar, arbutinler havada uçuşuyor
Ben kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor. Retinol kullanan bile var ben tercih etmem ama çünkü full yaz olan ülkelerde kullanılıyor reitnol de.Ben de öyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorumYazın peptit kullanmayalım mı ya? Akşamları kullansak olmuyor mu? Benim o minnoş peptitlerim yazın öksüz mü kalsın?
Ben olsam sabah sürerim anti oksidan olarak güçlü bir içerik işte c vitamininden bile bilmem kaç kat etkili diye konuşuluyor.yaz geceleri için Nisa okeylerse tek şu ürünü kullanmayi düşünüyorum hatta geçmiş sayfalarda konuşuldu bu ürün,tabi ben yine detay unuttum da genel olarak sevilen bir ürün oldu burda.
Mary & May Idebenone + Blackberry Antioksidan Ve Leke Karşıtı Böğürtlen Içeren Canlandırıcı Serum 30 Ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mary & May Idebenone + Blackberry Antioksidan Ve Leke Karşıtı Böğürtlen Içeren Canlandırıcı Serum 30 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Dimi güneş kremin etkisini fulluyor ama tırsıyorum yinede gündüzleriBen olsam sabah sürerim anti oksidan olarak güçlü bir içerik işte c vitmaininden bile bilmem kaç kat etkili diye konuşuluyor.
Bu fotosentive bir içerik değil ki korkmana gerek yok görlDimi güneş kremin etkisini fulluyor ama tırsıyorum yinede gündüzleri
C vitamininden masum yani?Ben olsam sabah sürerim anti oksidan olarak güçlü bir içerik işte c vitamininden bile bilmem kaç kat etkili diye konuşuluyor.
Alzheimer tedavisi için bulunmuş.C vitamininden masum yani?
E ben niye almamışım bunu ki ?
Gündüz rutinine söz sahibi yapayım mi ben bunu? Akşam sürülen peptite retinole cazgirlik etmez dimi
hiç sakınca yok kullanabilirsinEnzimden sonra peptit sürmekte sakınca var mı ? Varsa enzimi bugun de yapmiycam
Bencede sürülmeli
Nisa uğrar inş.bu gece buralara böyle kafama göre iş yapmak da istemiyorum ☺
olur olur sıkıntı yokBen de cok abanmak istemiyorum
Enzim ve fiddy sonrasi niacinamide
Haftanın 2 günü retinol diğer günler pepti kullansam aksamlari,geriye gündüz bir tane serum sokma hakkim kalıyor70'lik centellayi mi eklesem ne etsem uyar mi diğerleri ile veya gündüz kullanım için hassas bir ürün mü? Bilemedim
Ben de öyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorumYazın peptit kullanmayalım mı ya? Akşamları kullansak olmuyor mu? Benim o minnoş peptitlerim yazın öksüz mü kalsın?
peptit kullanın artık zaten cildiniz birçok içeriğe alıştıRetinol kesinlikle yok, ben peptit de yok diye biliyorum ama mağaza çalışanları peptitin yazın da kullanılabileceğini söylüyor. Yine de Nisa kullanmayın derse benim için bitmiştir, kullanmam. Yazın yine sadece niacinamideşov
kullanabilirsin canım sıkınıtı yokyaz geceleri için Nisa okeylerse tek şu ürünü kullanmayi düşünüyorum hatta geçmiş sayfalarda konuşuldu bu ürün,tabi ben yine detay unuttum da genel olarak sevilen bir ürün oldu burda.
masum masumC vitamininden masum yani?
E ben niye almamışım bunu ki ?
Gündüz rutinine söz sahibi yapayım mi ben bunu? Akşam sürülen peptite retinole cazgirlik etmez dimi
S sepyazeytinniacinamide dan vazgeçme kullan tabiisii
hiç sakınca yok kullanabilirsin
olur olur sıkıntı yok
kullanabilirsin canım çok tatlısınız ya sohbetinize bayıldım
peptit kullanın artık zaten cildiniz birçok içeriğe alıştı
kullanabilirsin canım sıkınıtı yok
masum masumc vitamini de yazın kullanılır ama yeni geçenlere önermedim ben hem yeni ürün deneniyor hem yazın zaten sivilceye meyil oluyor c vitaminide sivilce yapabilen içerik ondan kullanmayın dedim ama hepinizin cildi herşeye alıştı artık c vitaminide kullansanız birşeycik olmaz
S sepyazeytin
Duydun mu kız bize artik herşey serbestevde eczane sepeti,trendyol sepeti ne bulursak bundan sonra donatşov
DangersS sepyazeytin
Duydun mu kız bize artik herşey serbestevde eczane sepeti,trendyol sepeti ne bulursak bundan sonra donatşov
Oyyyyyy, yetkili merciden onay çıktı yaşasınnnnpeptit kullanın artık zaten cildiniz birçok içeriğe alıştı
YuppiiiiiiiiiS sepyazeytin
Bebeksinnnnkullanabilirsin canım çok tatlısınız ya sohbetinize bayıldım
Nisamed mühimBebeksinnnn
Yaz kış niacinamideşov, peptitşovnisamedşov
benim cüzdan hala yolda belliki yetişmeyecek ahsenin lilalı peluş bir cüzdanı varMor cızdanlar, nakitler hazır mı kızlar?