Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada swisoderm şampuandan da çok memnun kaldım, 2 kez kullandım şu ana kadar bu akşam da kullancam
hafif bir mevsimsel dökülmem vardı hemen kesti ilk yıkamada
Sadece icimden acaba yağlı saçlar icin olanı mı alsaydim diye bi gecirmiyorum değil ama bir tık geçiriyorum yani simdilik iyi 😂
Zaten onu da alır denerim bi ara
Verdiği hacim ve sağlıklı saç görüntüsü muhteşem.(ki bu benim için en onemlisi)
Cosmed sac kremisi hakkinda biraz nötr'um açıkçası...wowluk bir durumu yok hafif bir saç kremi o kadar.

geldi züğürtlük savarım,zengoluk kalkanım 😂😂 bir keseye de taşlar defne yaprağı pirinc ve çörekotu taneleri konmuş 😂😂
Daha bana bisey bırakmamışlar olmuş bu 😆 S Skinkeyrlover kuzum ses ver,kavuştuk de 🤣🤣
Züğürtlük savar mı? :KK70::KK70::KK70::KK70: Oy anam :KK70:
Kızlar ben bu tütsü işini geceden yapsam olar mı? Yarın o saatte o işi yapmam çok zor. Gece yapsam, iyi enerjileri yüklesem, öğlen söylenen saatte de cüzdanı doldursam? Hı? :KK33:

geldi züğürtlük savarım,zengoluk kalkanım 😂😂 bir keseye de taşlar defne yaprağı pirinc ve çörekotu taneleri konmuş 😂😂
Daha bana bisey bırakmamışlar olmuş bu 😆 S Skinkeyrlover kuzum ses ver,kavuştuk de 🤣🤣
yaaaa süpeer :KK200: hayırlı olsun bereketli olsun inşallah

Züğürtlük savar mı? :KK70::KK70::KK70::KK70: Oy anam :KK70:
Kızlar ben bu tütsü işini geceden yapsam olar mı? Yarın o saatte o işi yapmam çok zor. Gece yapsam, iyi enerjileri yüklesem, öğlen söylenen saatte de cüzdanı doldursam? Hı? :KK33:
Olur ya aman nasıl kolayına denk gelirse kasmaya da gerek yok neticede,relax olucaz ki zengoluk kuşu bize konsun 😆
Arındır, yarin da malvarlığını doldur 😁
Bu arada asla eski cuzdanlarimizi atmiyoruz hediye etmiyoruz ,bi yerlerde sakliyoruz kaldiriyoruz evin içinde öyle demisti astrolog hanım 😁

Soğuklar başladı ya, ellerim yine yaşlı eline benzemeye başladı. :KK42: Ne sürsem ki? Şu işe yarar mı, sizler ne kullanıyorsunuz?

rındır, yarin da malvarlığını doldur 😁
He taam :KK49:
Bu arada asla eski cuzdanlarimizi atmiyoruz hediye etmiyoruz ,bi yerlerde sakliyoruz kaldiriyoruz evin içinde öyle demisti astrolog hanım 😁
Ben cüzdan kullanmıyorum, bir sürü cüzdanım var çantalarımın içinde. Kedili yuvarlak, bezden cüzdanımsı bir şeye koyuyorum kartlarımı, paraları falan. Kullanmayayım mı artık? Yoksa kartlık olarak mı kullanayım?

He taam :KK49:

Ben cüzdan kullanmıyorum, bir sürü cüzdanım var çantalarımın içinde. Kedili yuvarlak, bezden cüzdanımsı bir şeye koyuyorum kartlarımı, paraları falan. Kullanmayayım mı artık? Yoksa kartlık olarak mı kullanayım?
Dışarda cüzdan kullanmiyorsan yada başka birşey kullaniyorsan ve degistirmek istemiyorsan aynen öyle devam et ya,önemli olan yarin morluyu berekete niyetlemek gerisi senin alışkanliklarına kalmış...ama hediye etme hicbir cüzdanını veya atma hic

Soğuklar başladı ya, ellerim yine yaşlı eline benzemeye başladı. :KK42: Ne sürsem ki? Şu işe yarar mı, sizler ne kullanıyorsunuz?
buda olur canım gayetde güzeldir

Kolajenim geldiğiiiii😛
Akşama kolajenşovvv başlasın 💃💃
Ben kolajenimi sabah ictigim sutlu kahveme karistiriyorum bayagi guzel oluyor hem de iyi cozunuyor. Onceden de sute karistirip bal katip iciyordum. Suyla karistirip icmeyi de denedim ama tadi kotu oldu oyle. Uzun vadede normal ya da alti kiloda olanlarda selulitleri onemli olcude azalttigi kanitlanmis. Yuzumuze yaramasa da baska yerlere de faydali :-)

Geldi gözümün bebeği resmi çekmeyi unuttum böyle atayım son bir kargom kaldı gelecek oda suprizzzz🤣

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-09-21-52-56-271_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-11-09-21-52-56-271_trendyol.com.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 42
Ben kolajenimi sabah ictigim sutlu kahveme karistiriyorum bayagi guzel oluyor hem de iyi cozunuyor. Onceden de sute karistirip bal katip iciyordum. Suyla karistirip icmeyi de denedim ama tadi kotu oldu oyle. Uzun vadede normal ya da alti kiloda olanlarda selulitleri onemli olcude azalttigi kanitlanmis. Yuzumuze yaramasa da baska yerlere de faydali :-)
Ohh yarasin güzelleştirsin de 😂😂
Saati yok diyorlar kolajen icmenin ama gece içilen kolajen cilde daha bi faydalı oluyormuş diye duydum 🤷🏻‍♀️ öyle dene bide 😁

Dışarda cüzdan kullanmiyorsan yada başka birşey kullaniyorsan ve degistirmek istemiyorsan aynen öyle devam et ya,önemli olan yarin morluyu berekete niyetlemek gerisi senin alışkanliklarına kalmış...ama hediye etme hicbir cüzdanını veya atma hic
Ay ben çok cüzdan hediye ettim, attım amanın yaaaaa. Ah dur kötü enerjileri kovalım, bundan sonrası güzel olsun. Teşekkürler baby

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X