- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
yok çözülmesin.böyle saçmalık okumamıştım uzun zamandır.üniversite öğrencileri cafelerde geziyor sevgilileriyle saatlerini geçiriyor sinemaya tiyatroya gidiyorlar.ama benim kızıma ders veren kız haftada 2 saat çalışınca ki evi de benim evime 200 metre bu arada.ders bitince de evine bırakıyorum yağmur soğuk vs varsa.kız okulunu bitiremezmiş benim yüzümden.okulu bırakırmış .böyle bir şeyi 44 yaşındayım ilk defa duydum.ha bir de öğretmenim ben 4 yıl devlet okulunda öğretmenlik yaptım .bir öğrencinin hayatıyla oynayacak son insanım.çok doğru bu kız 7 24 uyumuyor yemek yemiyor tv izlemiyor arkadaşına gitmiyor sevgilisiyle buluşmuyor saçını düzleştirmiyor hep ders çalışıyor.başka türlü okuldan atılır ya.sanki kız evime her gün temizliğe geliyor?tövbe tövbeeee.daha neler duyacağım bu sitede.Yarına çözülür umarım
Yok işte aranızda yanlış bir anlaşılma yaşandı,senin yüzünden okulda kalır değil de zaten dersleri yoğun oluyorlar yetiştirme yoğunluğu var kızına etkin olamaz anlamında dedi gibi anladım ben..ay nolur yarın sakin kafayla konuşunyok çözülmesin.böyle saçmalık okumamıştım uzun zamandır.üniversite öğrencileri cafelerde geziyor sevgilileriyle saatlerini geçiriyor sinemaya tiyatroya gidiyorlar.ama benim kızıma ders veren kız haftada 2 saat çalışınca ki evi de benim evime 200 metre bu arada.ders bitince de evine bırakıyorum yağmur soğuk vs varsa.kız okulunu bitiremezmiş benim yüzümden.okulu bırakırmış .böyle bir şeyi 44 yaşındayım ilk defa duydum.ha bir de öğretmenim ben 4 yıl devlet okulunda öğretmenlik yaptım .bir öğrencinin hayatıyla oynayacak son insanım.çok doğru bu kız 7 24 uyumuyor yemek yemiyor tv izlemiyor arkadaşına gitmiyor sevgilisiyle buluşmuyor saçını düzleştirmiyor hep ders çalışıyor.başka türlü okuldan atılır ya.sanki kız evime her gün temizliğe geliyor?tövbe tövbeeee.daha neler duyacağım bu sitede.
Görl şimdi aşırı alakasız olacak dur skinkeyr zaten ortalık karışık gibiYok işte aranızda yanlış bir anlaşılma yaşandı,senin yüzünden okulda kalır değil de zaten dersleri yoğun oluyorlar yetiştirme yoğunluğu var kızına etkin olamaz anlamında dedi gibi anladım ben..ay nolur yarın sakin kafayla konuşun
Yazık yani
Gökyüzünde barışçı enerjiler hakim olmaya başladı ben umutluyum yangın yeri değil bağ bahçe olacakGörl şimdi aşırı alakasız olacak dur skinkeyr zaten ortalık karışık gibiKova ile terazi benzer hava hava derler doğruymuş aynı tepkileri veriyoruz. Neyse aşırı saçma oldu köy yanar
Uykuya hiç dikkat etmedim kuzum. benim bağırsakları mı durduruyorKolajen kullanan var mı, kolajen kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?Şaka şaka, soru bu değil Kolajen kullananların uyku ile arası nasıl? Ben ne zaman kolajen kullanmaya başlasam sabah erkenden uyanıyorum ve cin gibi oluyorum. Çok çabuk alıyorum uykumu. Normalde erken kalkamam, uyansam yataktan çıkamam ama kolajen içtiğim dönemlerde aşırı enerjik oluyorum galiba. Sizlerde de durum aynı mı?
Ben senin samimiyetini çok seviyorum ve her zaman enerjimi yükseltiyorsun. Bende herkese samimiyetimize inanarak sen diye hitap ediyorum. Bence böyle çok güzeliz skinygörlBir daha size görl falan demiyeyim ya uyandım.Koskoca akademisyen 2 doktoralı.Çok mütevazı olduğunuz için kankim gibi davranışım ama enerjiniz çok genç diyedir Normalde resmi biriyimdir valla.
Öğrenci iken hangi iş olursa olsun çalışan öğrencilerin başarı yüzdesi ve iş bulma oranı diğerlerinden kesinlikle yüksek. Buna benzer konuda istatistikleri hesaplayarak bir bildiri sunmuştum. Hayatın zorluğunu öğrenirken para kazanıyor olmak güzel geliyor. Eğer mesleği ile ilgili bir alanda çalışıyorlarsa deneyim kazanmış oluyorlar. Bir projemde yardım eden yüksek lisans öğrencim projede ki görevini cv sine yazmıştı. O referans işe kabul edilmesini sağladı.öğrencilerin paraya çok ihtiyacı oluyor herkesin ailesi giderlerini karşılayamıyor, bende hem okudum hem çalıştım öğrencinin zamanından çalamam diye bana iş vermeselerdi sıkıntı çekerdim açıkcası . hem okuyup hem çalışmak insana çok şey katıyor faydasını da çok gördüm . burada aslında konuşulan herşeyde amaç ortamımıza göre bulunduğumuz şartlara göre iyi niyet göstermek . eğer o öğrenciler ders verecek bir iş bulamazlarsa yanlış işlere de bulaşabilirler . kuzenim mühendislik okurken bir yandan fuarlarda çalıştı bazen özel ders verdi onur belgesiyle de mezun oldu. bu dünyanın heryerinde aslında var . bazılarına yardım edersin bazılarının emeğiyle para kazanmasına vesile olursun o an hangisi karşına çıkarsa onu yaparsın .
Şimdi uygulama indirdimAy yine Akakçe diyeceğim, bu defa beni vuracaklarAkakçe'de ürünü bul, fiyat alarmını aç, o sana bildirim gönderiyor. Ben hâlâ Effectha indirimi bekliyorum
Günaydın herkese. Dün sizleri gerdiğim için özür dilerim. Ama ben olay kapansın diye güzelce açıklamamı sebeplerimi yazdım. Fakat kendisi durmadı. Yok görgüsüz demeleriyle aynı şeyi yapmışım. Yok Nisa vs ile muhatap olurmuş benle olmazmış. Özür dilerim yanlış anlaşıldım dese kapatırdım olayı orada zaten.tekrar okudum yazdıklarımı. Kendimde hata bulamadım. Ben diyorum kız haftada 3 gün okula gidiyor zaten öğretmen olacak yetkindir. O diyor kızın okumasına engel oluyormuşum okulu bitiremeyebilirmiş vs.kızımın abisi var . Okurken yazılım işleri yapıyor. Şirket bile kurdu. Tanındı yurtdışına iş yapıyor. Maddi ihtiyacı da yok annesi dr babası mühendis. Çalışmak ayıp mı yahu? Avrupa’da lise öğrencileri cafe de çalışır çocuk bakar köpek gezdirir. Cidden bu konuda şaşkınım. Konu nereden nereye geldiÖğrenci iken hangi iş olursa olsun çalışan öğrencilerin başarı yüzdesi ve iş bulma oranı diğerlerinden kesinlikle yüksek. Buna benzer konuda istatistikleri hesaplayarak bir bildiri sunmuştum. Hayatın zorluğunu öğrenirken para kazanıyor olmak güzel geliyor. Eğer mesleği ile ilgili bir alanda çalışıyorlarsa deneyim kazanmış oluyorlar. Bir projemde yardım eden yüksek lisans öğrencim projede ki görevini cv sine yazmıştı. O referans işe kabul edilmesini sağladı.
Ne yazık ki kpss gibi saçma bir ölçme sistemi var o sınavı geçene kadar freelance iş yapan mezun ve öğrencilerim var.
Ben de alacaktım unuttum ya. Sen ulaşınca dene ok dersen hemen alırım.gümüş temizleme solüsyonuda hala teslimat şubesinde diyor, bazı kargolar neden bu kadar uzun sürüyor anlamış değilim ohooo
ne harika bir insansın ,sıfır ego, hiç kompleksin yokBen senin samimiyetini çok seviyorum ve her zaman enerjimi yükseltiyorsun. Bende herkese samimiyetimize inanarak sen diye hitap ediyorum. Bence böyle çok güzeliz skinygörl
tamamdır canım zaten paylaşırım kararan gümüşümün öncesi sonrası diye buradaBen de alacaktım unuttum ya. Sen ulaşınca dene ok dersen hemen alırım.
Öğrenciyken hep gümüş kullanırdım kararmazdı. Devamlı taktığım için sanırım. Evdekileri kullanmıyorum kutularda kararmışlar dura dura. Diş macunuyla denedim olmadı. Netten karbonatlı sıcak suya koyun okudum . Yaptım olmadı. Sigara içen yok evde. Olsa onun külüyle bile deneyecektim vallatamamdır canım zaten paylaşırım kararan gümüşümün öncesi sonrası diye burada