Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay burcum yengeç, yükselenim boğa çıktı.
Eşimde boğa ondan mı iyi anlaşıyoruz acaba.
Ama o yemeğe çok düşkündür ve seçicidir. Ben düşkün değilim ve hiç ayırt etmem ne olsa yerim
Valla uzaktan yakından boğa bağlantısı olan herkesten duyduğum ben yemeğe çok düşkünümdür çok severim. Onların iştahının bahanesi mi bu diye düşündüm şimdi Benim o zaman güneş boğa yükselen boğa ay boğa olamam lazımdı Ama iyi dengelemiş bence iki su içinde.

Calistirdigim kisinin emegini satin alacagim icin -yipranmamis dahi olsa- eskimi vermem. He gelen yardimcimin kizina hem ucretini, hem de atil duran esyayi vereceksem o baska.

Lise 1. Sınıfta iştah şurubu içiriyorlardı üniversiteye başladığım zaman 37 kiloydum. Benim yükselenimde bir sorun var o zaman
Dengelenmişse güzel. Detaylı araştıracağım bu dengeleri.

Kıyafet almayı çok severim alıp alıp giymediğim çok şey oluyor dolabımda. Annemin verdiği aileler var onlara veriyorum. Az kullandıklarımı uygulamadan ucuz satıyorum. Üniversiteden, evleninceye kadar burs verdiğim kız öğrencilerim var. Uygulamadan gelen parayı aktardığım bir hesabım var orada biriken parayı öğrencilerimin zaman zaman olan ekstra harcamaları için kullanıyorum. O ay çıkan kitap parası mezuniyet kıyafeti gibi.
2. Doktoramı 8 senede bitirdim. Artık çok tıkandığım bir zamandı. Endonezyalı bir öğrencim vardı Türkiye ye dini eğitim almak, ülkesinde hoca olarak çalışmak için gelmişti. O dönemde ona ve arkadaşlarına mezuniyet yemeği vermiştim çok mutlu oldular ve çok dua ettiler. O gece çok güzel bir rüya gördüm. Rüyamda ensitütü çalışanlarına yemek yapıyordum ve onlar bana çeşit çeşit çikolatalar ikram ediyorlardı. Sınava daha aylar vardı ve umutsuzda olsa deli gibi çalışıyordum. Eşime ben bu sınavı geçeceğim dedim.
O zamandan bu yana o ay çok uygun olmasam bile kendimden feragat edip bursları eksiksiz gönderiyorum ve karşılığı bir şekilde bana dönüyor. Alma- verme dengesi sanırım.

Calistirdigim kisinin emegini satin alacagim icin -yipranmamis dahi olsa- eskimi vermem. He gelen yardimcimin kizina hem ucretini, hem de atil duran esyayi vereceksem o baska.
ben de vermem.ücretini ödüyorum .ha çocuğu varsa beğendiği bir oyuncağı da veririm.ya da mesela bana gelen kız öğrenci üniversitede.hem özel ders parasını hem de duş jeli krem çorap şampuan deodorant falan fazla alıp ona da veriyorum.

Kolajen kullanan var mı, kolajen kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Şaka şaka, soru bu değil Kolajen kullananların uyku ile arası nasıl? Ben ne zaman kolajen kullanmaya başlasam sabah erkenden uyanıyorum ve cin gibi oluyorum. Çok çabuk alıyorum uykumu. Normalde erken kalkamam, uyansam yataktan çıkamam ama kolajen içtiğim dönemlerde aşırı enerjik oluyorum galiba. Sizlerde de durum aynı mı?

Zaman ne gosterir bilmiyorum, buyuk konusmak da istemem ama ogluma bir ogrenciden ders aldirmak istemem. Alaninda yetkin olmali oncelikle. Orn. Matematik bilmesi; onu ogretebilecegi anlamina gelmiyor. Diger sebebi de o ogrencinin kendi ders ve sinavlarina ayirmasi gereken zamandan almak istememem. Bu iki sebep benim icin esdegerde onemli acikcasi. Onun icin imkanim oldukca burs vermeye devam.

Bende öyleydim anımsadığım kadarı ile
Yeni kolajenim gelmedi bacım şaka gibi dibimde ki yerden gelmedi hahaha

ooo Polyannalığımı geçenler varmış sen olmuşsun ha
Bunu diyeceğini biliyordum Şuan kulaklıkla we dem boyz dinliyorum inanılmaz bir enerji geldi gidip bir yerleri fethedesim falan var gecenin bu saatine hiç uygun değil yaşlanma sebebim uykum düzenim olacak iptal iptal iptal hele bir de filtre kahve patlatsam valla İstanbul'u fethi için sefere gidecek gibiyim

Kullansın kullansın ki hep yaşının en gencosu kalsın. Sen de tam bir sevgi pıtırcığısın ha, hep motiveşov
Ben çok iyi zumba hocası olurdum ya yanlış kararlar Şöyle New Yorkda Sohoda inanılmaz enerjik siyahi bir zumbik hocası üff Kuzenim de benim gibi aynı ikiziz hem tipimiz hem karakterimiz çok benziyor o da terazi. Hatta kardeşimdense onla daha çok benziyoruz. Kardeşim Başak ya gerçekçi dürüstşov bazen onu sinir ediyoruz yeto diyor bize

Oyyy enerjine sağlıkkkkk
O zaman dans

Siz terazilerde var bi hiperaktiflik kesin bu bir tesadüf olamaz

Siz terazilerde var bi hiperaktiflik kesin bu bir tesadüf olamaz
Oğlunda mı Dengesizlik moduna göre Keyifçi yanımız da olduğu için bazen de hareketsiz olabiliyoruz Kardeşim 5 yaş küçük benden geçen şaşırdı arkadaş sandım dedi bir mağaza çalışanı sinir ettim onu Ama yanlış insanı eyyorladı kıyafet alışverişini yapacak olan o asıl Bir de ben umursamam gülerim sinir olacak olan Başak da o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…