- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Valla uzaktan yakından boğa bağlantısı olan herkesten duyduğum ben yemeğe çok düşkünümdür çok severim. Onların iştahının bahanesi mi bu diye düşündüm şimdiAy burcum yengeç, yükselenim boğa çıktı.
Eşimde boğa ondan mı iyi anlaşıyoruz acaba.
Ama o yemeğe çok düşkündür ve seçicidir. Ben düşkün değilim ve hiç ayırt etmem ne olsa yerim
Calistirdigim kisinin emegini satin alacagim icin -yipranmamis dahi olsa- eskimi vermem. He gelen yardimcimin kizina hem ucretini, hem de atil duran esyayi vereceksem o baska.ben onlara artık acımıyorum.kendi bildiğim 2 çocuk var onlar dışında asla vermiyorum.çocuğuma da gene bildiğim bir öğrenci kızdan ders aldırıyorum harçlık yapsın diye.çalışmadan hazıra konmaya alıştırıldık maalesef bu değişmeli yavaş yavaş.
Lise 1. Sınıfta iştah şurubu içiriyorlardı üniversiteye başladığım zaman 37 kiloydum. Benim yükselenimde bir sorun var o zamanValla uzaktan yakından boğa bağlantısı olan herkesten duyduğum ben yemeğe çok düşkünümdür çok severim. Onların iştahının bahanesi mi bu diye düşündüm şimdiBenim o zaman güneş boğa yükselen boğa ay boğa olamam lazımdı Ama iyi dengelemiş bence iki su içinde.
ben de vermem.ücretini ödüyorum .ha çocuğu varsa beğendiği bir oyuncağı da veririm.ya da mesela bana gelen kız öğrenci üniversitede.hem özel ders parasını hem de duş jeli krem çorap şampuan deodorant falan fazla alıp ona da veriyorum.Calistirdigim kisinin emegini satin alacagim icin -yipranmamis dahi olsa- eskimi vermem. He gelen yardimcimin kizina hem ucretini, hem de atil duran esyayi vereceksem o baska.
Ertesi gün enzim yapılmaz yazılmıştı sanki yanlış mı hatırlıyorumben ertesi gün yapıyorum enzimi.aynı anda yapınca sıkıntı diye biliyorum.
Üst üste yapılmasa iyi olur. 2-3 gün boşluk bırakılarak yapmak daha iyi.Ertesi gün enzim yapılmaz yazılmıştı sanki yanlış mı hatırlıyorum
ben de vermem.ücretini ödüyorum .ha çocuğu varsa beğendiği bir oyuncağı da veririm.ya da mesela bana gelen kız öğrenci üniversitede.hem özel ders parasını hem de duş jeli krem çorap şampuan deodorant falan fazla alıp ona da veriyorum.
Bende öyleydim anımsadığım kadarı ileKolajen kullanan var mı, kolajen kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?Şaka şaka, soru bu değil Kolajen kullananların uyku ile arası nasıl? Ben ne zaman kolajen kullanmaya başlasam sabah erkenden uyanıyorum ve cin gibi oluyorum. Çok çabuk alıyorum uykumu. Normalde erken kalkamam, uyansam yataktan çıkamam ama kolajen içtiğim dönemlerde aşırı enerjik oluyorum galiba. Sizlerde de durum aynı mı?
Aşko işaret o kadar gencosunki ihtiyacın yok hiçBende öyleydim anımsadığım kadarı ile
Yeni kolajenim gelmedi bacım şaka gibi dibimde ki yerden gelmedi hahaha
Yakın bir ilçedeydi di mi, öyle okumuştumBende öyleydim anımsadığım kadarı ile
Yeni kolajenim gelmedi bacım şaka gibi dibimde ki yerden gelmedi hahaha
Aşko işaret o kadar gencosunki ihtiyacın yok hiç
Kullansın kullansın ki hep yaşının en gencosu kalsın. Sen de tam bir sevgi pıtırcığısın ha, hep motiveşovAşko işaret o kadar gencosunki ihtiyacın yok hiç
Hic duzenli kullanamak nasip olmadıYakın bir ilçedeydi di mi, öyle okumuştumSen 3 ay kullanıp 3 ay ara mı veriyorsun?
Bunu diyeceğini biliyordumooo Polyannalığımı geçenler varmış sen olmuşsun ha
Ben çok iyi zumba hocası olurdum ya yanlış kararlarKullansın kullansın ki hep yaşının en gencosu kalsın. Sen de tam bir sevgi pıtırcığısın ha, hep motiveşov
Oyyy enerjine sağlıkkkkkBunu diyeceğini biliyordumŞuan kulaklıkla we dem boyz dinliyorum inanılmaz bir enerji geldi gidip bir yerleri fethedesim falan var gecenin bu saatine hiç uygun değil yaşlanma sebebim uykum düzenim olacak iptal iptal iptal hele bir de filtre kahve patlatsam valla İstanbul'u fethi için sefere gidecek gibiyim
Siz terazilerde var bi hiperaktiflik kesin bu bir tesadüf olamazBen çok iyi zumba hocası olurdum ya yanlış kararlarŞöyle New Yorkda Sohoda inanılmaz enerjik siyahi bir zumbik hocası üff Kuzenim de benim gibi aynı ikiziz hem tipimiz hem karakterimiz çok benziyor o da terazi. Hatta kardeşimdense onla daha çok benziyoruz. Kardeşim Başak ya gerçekçi dürüstşov bazen onu sinir ediyoruz yeto diyor bize
Oğlunda mıSiz terazilerde var bi hiperaktiflik kesin bu bir tesadüf olamaz