Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yorum beğenme aslında tamamen hak verdiğinden de olmaz canım ,inan ki ,yani o yorumu beğendiniz deyip kırılma hepimize derim mesela benim her yorumuma gelen beğenilerde de aynı şeyi düşünüyorum ,bazen tamamen goygoy yapıyorum ona da beğeni geliyor halbuki beğenilecek birşeyde yok ,okuduğu yeri takip etmek için ya da yazdığını gördüm demek içinde kullanılıyor bende çoğu zaman o niyetle kullanıyorum ,muhteşem alkış kalp konulsa varol dense anlarımda . burada çoğu insan taraf tutmadan okuyor bence .ben demiştim ceycey duygusal ponçiktir diye :) kimsenin seni insan kullanan emek kullanan kimseye yardım etmeyen biri olarak gördüğünü düşünmüyorum hadi sakinleşelim

iyiyim-iyisin-iyiyiz

bende de kullanmadıklarım karardı haklısın kullanınca kararmıyor, birde hiç kesesine koymam dolaşır vs diye hepsi takı askısında açıkta ondan da oksitleniyor sanırım

bende de kullanmadıklarım karardı haklısın kullanınca kararmıyor, birde hiç kesesine koymam dolaşır vs diye hepsi takı askısında açıkta ondan da oksitleniyor sanırım
Bijuteri takılarda kullanmadan bozuluyor. O yüzden artık almıyorum. Ya Çelik ya gümüş ya altın tercih ediyorum.

Bijuteri takılarda kullanmadan bozuluyor. O yüzden artık almıyorum. Ya Çelik ya gümüş ya altın tercih ediyorum.
çelik en sevdiğim kararma derdi yok altın renk kullandığımdan gerçek altın gibide duruyor

Her kelimesine tamamen katılıyorum. Beğeni gördüm demek için bence de.
Farklı fikirlerin olması ve zaman zaman fikir ayrılıkları da normal. Orta yolu bulabilecek yetkinlikte insanlarız.
Ceycey’inde bunun için üzülmesini istemem. Duyarlı bir insan olduğu zaten çok belli oluyor.
İyiyiz- daha iyi olacağız

Yanlış anlaşılmak istemem yorumlara beğenilerim onaylamak için değil sadece yazılanları takip ediyorum diye beğeniyorum

Ben de o amaçla beğen yapıyorum, yani gördümokudum gibi. Hepimiz farklı insanlarız, fikir ayrılığı yaşamamız çok normal. Önemli olan insanın fikrini karşısındakini kırmadan söylemesi. Sonuçta buraya kafa dağıtmaya, güzel vakit geçirmeye geliyoruz. Saygı ile halledilmeyecek bişe yok. Bence de herkes iyi bu topikte

Ay beni de heves ettirdiniz bak. Hemen çıkıyorum cüzdan aramaya
Hadi bakalım en morundan keşke bende fiziksel alaydım,işimi garantiye alaydım mor cüzdan da zor bulunuyor ya eğer çok merkezi bir yerde değilsen...geçen sefer koca avmde lila bulabilmiştim bi tek sade şekilde

Yorum nasıl waw çok beğendim mi. Beğenemedim mi
Hatirlasam önereni öpücemmm öpücemmm
Keske 5 yıl önce önerseydi
Cildi güçlendiriyor bariz bi şekilde hissediliyor bence cok bebek bir serum bu böyle hani spor yaparsın ve bir süre sonra cildin sıkılaşır ufaktan aynen bu his

Var hatta bana az önce bildirim geldi, Effectha yağlı ve karma ciltler için olan kremi indirime girdi, hemen aldım. Almak isteyeenler için link:

Aşkım tabii ki öğretmenlik okuyan biri ilkokul öğrencisine ders verebilir. Kaldı ki ne öğretmen arkadaşlarım var, mesleğe atandığı halde eksik bildikleri konular çok fazla. Yanlışlarını düzelttiğim çok Türkçe öğretmeni var mesela. Ben senin yaptığında yanlış bir şey göremedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…