yorum beğenme aslında tamamen hak verdiğinden de olmaz canım ,inan ki ,yani o yorumu beğendiniz deyip kırılma hepimize derimDaha bu hafta kızın değeri en az 1500 TL olan 4 5 kez kullanılmış bisikletini 4 yaşında bir kıza hediye etttim yanında oyuncaklarla. Kızımın ölüsünü öpeyim hediye ettim. Böyle çok hediye veririm sevdiğim daha dar gelirli çocuklara. Herşeyi mi satıyorum? Ne yapsın ihtiyaç sahibi benim taytımı abiyemi topuklu çizmemi ayakkabı mı kullanmadığım takımı? Ya da ayak numarası uyacak çocuk mu arayayım kapı kapı pes. Uygun olanları sadece bildiğim çocuklara veriyorum gerisini satıyorum. Sattıklarımın bir kısmıyla da tekrar hediye alıyorum . Ama bu görgüsüzlükle eşitmiş pes. Yorumlarını beğenenler de olmuş arkadaşlar arasında buna da şaşkınım. Kişiliğime saldırılmış resmen . Beni bambaşka insan gösterilmeye çalışılmış. Zengin değiliz çocuklara burs veremiyoruz diye de suçlu olduk. Ben kendi çocuğumu zor okutuyorum bu ekonomide. Asgari ücretten çok fazla ödüyorum okuluna. Asgari ücretle geçinenlere de AA siz de okutun demiyorum. Bundan utanırım ar ederim. Heveslenen çocuklara AA sizin okulda çok güzel diyorum . Diyeceklerim bu kadar. Anlayan anladı ne demek istediğimi zaten.
bende de kullanmadıklarım karardı haklısın kullanınca kararmıyor, birde hiç kesesine koymam dolaşır vs diye hepsi takı askısında açıkta ondan da oksitleniyor sanırımÖğrenciyken hep gümüş kullanırdım kararmazdı. Devamlı taktığım için sanırım. Evdekileri kullanmıyorum kutularda kararmışlar dura dura. Diş macunuyla denedim olmadı. Netten karbonatlı sıcak suya koyun okudum . Yaptım olmadı. Sigara içen yok evde. Olsa onun külüyle bile deneyecektim valla
Bijuteri takılarda kullanmadan bozuluyor. O yüzden artık almıyorum. Ya Çelik ya gümüş ya altın tercih ediyorum.bende de kullanmadıklarım karardı haklısın kullanınca kararmıyor, birde hiç kesesine koymam dolaşır vs diye hepsi takı askısında açıkta ondan da oksitleniyor sanırım
çelik en sevdiğim kararma derdi yok altın renk kullandığımdan gerçek altın gibide duruyorBijuteri takılarda kullanmadan bozuluyor. O yüzden artık almıyorum. Ya Çelik ya gümüş ya altın tercih ediyorum.
Her kelimesine tamamen katılıyorum. Beğeni gördüm demek için bence de.yorum beğenme aslında tamamen hak verdiğinden de olmaz canım ,inan ki ,yani o yorumu beğendiniz deyip kırılma hepimize derimmesela benim her yorumuma gelen beğenilerde de aynı şeyi düşünüyorum ,bazen tamamen goygoy yapıyorum ona da beğeni geliyor halbuki beğenilecek birşeyde yok ,okuduğu yeri takip etmek için ya da yazdığını gördüm demek içinde kullanılıyor bende çoğu zaman o niyetle kullanıyorum ,muhteşem alkış kalp konulsa varol dense anlarımda . burada çoğu insan taraf tutmadan okuyor bence .ben demiştim ceycey duygusal ponçiktir diye :) kimsenin seni insan kullanan emek kullanan kimseye yardım etmeyen biri olarak gördüğünü düşünmüyorum hadi sakinleşelim
iyiyim-iyisin-iyiyiz
İyi gezmeler. Çocuk hasta baba hasta ama evde çok sıkıldı. Hava almaya çıkardım ben de.birazdan yürüyüşe çıkıcaz hava 20 derecegündüzleri böyle ,akşamları 10 gece 7 derece oluyor
Yanlış anlaşılmak istemem yorumlara beğenilerim onaylamak için değil sadece yazılanları takip ediyorum diye beğeniyorumDaha bu hafta kızın değeri en az 1500 TL olan 4 5 kez kullanılmış bisikletini 4 yaşında bir kıza hediye etttim yanında oyuncaklarla. Kızımın ölüsünü öpeyim hediye ettim. Böyle çok hediye veririm sevdiğim daha dar gelirli çocuklara. Herşeyi mi satıyorum? Ne yapsın ihtiyaç sahibi benim taytımı abiyemi topuklu çizmemi ayakkabı mı kullanmadığım takımı? Ya da ayak numarası uyacak çocuk mu arayayım kapı kapı pes. Uygun olanları sadece bildiğim çocuklara veriyorum gerisini satıyorum. Sattıklarımın bir kısmıyla da tekrar hediye alıyorum . Ama bu görgüsüzlükle eşitmiş pes. Yorumlarını beğenenler de olmuş arkadaşlar arasında buna da şaşkınım. Kişiliğime saldırılmış resmen . Beni bambaşka insan gösterilmeye çalışılmış. Zengin değiliz çocuklara burs veremiyoruz diye de suçlu olduk. Ben kendi çocuğumu zor okutuyorum bu ekonomide. Asgari ücretten çok fazla ödüyorum okuluna. Asgari ücretle geçinenlere de AA siz de okutun demiyorum. Bundan utanırım ar ederim. Heveslenen çocuklara AA sizin okulda çok güzel diyorum . Diyeceklerim bu kadar. Anlayan anladı ne demek istediğimi zaten.
Ben de o amaçla beğen yapıyorum, yani gördümokudum gibi. Hepimiz farklı insanlarız, fikir ayrılığı yaşamamız çok normal. Önemli olan insanın fikrini karşısındakini kırmadan söylemesi. Sonuçta buraya kafa dağıtmaya, güzel vakit geçirmeye geliyoruz. Saygı ile halledilmeyecek bişe yok. Bence de herkes iyi bu topikteyorum beğenme aslında tamamen hak verdiğinden de olmaz canım ,inan ki ,yani o yorumu beğendiniz deyip kırılma hepimize derimmesela benim her yorumuma gelen beğenilerde de aynı şeyi düşünüyorum ,bazen tamamen goygoy yapıyorum ona da beğeni geliyor halbuki beğenilecek birşeyde yok ,okuduğu yeri takip etmek için ya da yazdığını gördüm demek içinde kullanılıyor bende çoğu zaman o niyetle kullanıyorum ,muhteşem alkış kalp konulsa varol dense anlarımda . burada çoğu insan taraf tutmadan okuyor bence .ben demiştim ceycey duygusal ponçiktir diye :) kimsenin seni insan kullanan emek kullanan kimseye yardım etmeyen biri olarak gördüğünü düşünmüyorum hadi sakinleşelim
iyiyim-iyisin-iyiyiz
Ay beni de heves ettirdiniz bak. Hemen çıkıyorum cüzdan aramaya
Hadi bakalım en morundanAy beni de heves ettirdiniz bak. Hemen çıkıyorum cüzdan aramaya
Yorum nasıl waw çok beğendim mi. Beğenemedim miBu mary.may peptidini bana kim aldırmıştı?
Hatirlasam önereni öpücemmm öpücemmmYorum nasıl waw çok beğendim mi. Beğenemedim mi
Var hatta bana az önce bildirim geldi, Effectha yağlı ve karma ciltler için olan kremi indirime girdi, hemen aldım. Almak isteyeenler için link:Şimdi uygulama indirdim
Bu effectha nin karma ciltler için Olanı vat mi uygulamada çıkmadı
Ya da cerave bakayım.dedim onda da sanki hep kuru ya da extra kuru yazıyor
Bi nemlendirivi alayım diyorum kullanmıyordum normalde ama
Ağlama emojisi istiyorumVar hatta bana az önce bildirim geldi, Effectha yağlı ve karma ciltler için olan kremi indirime girdi, hemen aldım. Almak isteyeenler için link:
EffectHA Cream Yağlı ve Karma Ciltler Nemlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EffectHA Cream Yağlı & Karma Ciltler Için Nemlendirici Bakım Kremi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aaaa, benim bağırsaklarım doğuştan tembeldir. Kolajen kullandığımda çok iyi çalışıyor.Uykuya hiç dikkat etmedim kuzum. benim bağırsakları mı durduruyor
Aşkım tabii ki öğretmenlik okuyan biri ilkokul öğrencisine ders verebilir. Kaldı ki ne öğretmen arkadaşlarım var, mesleğe atandığı halde eksik bildikleri konular çok fazla. Yanlışlarını düzelttiğim çok Türkçe öğretmeni var mesela. Ben senin yaptığında yanlış bir şey göremedim.haftada 3 gün derse gidiyor kız.4 gün boş.sadece pazar günleri geliyor.4.sınıf öğrencisi de ortaokul öğrencisine pekala ders verebilir öğretmen olacak kız zaten.ayrıca kalbini kırmak istemem ama bu grupta herkes zengin değil.ben de kendimden kısarak aldırıyorum o dersleri.bu arada da ing den de araştırıyorum bir öğrenci.severek geliyor o öğrenciler ders vermeye.çalışmanın para kazanmanın ne demek olduğunu da öğreniyorlar.ben de çalıştım üniversitede özel okul da okuduğum halde.ben insanlara balık vermeyi değil balık tutmayı öğretmek gerektiğine inananlardanım.
Neden ya?Ağlama emojisi istiyorum