Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kötü insan, insan kullanan insan sınıfına düşürüldüm gece gece.yalan dolan yazmayıp olanları yazmak da suç oldu bu sitede artık.
Öyle düşünme, öyle bir şey yok. Biz bu şekilde düşünmedik emin olabilirsin. İyi şeyler yaptığını, insanlara faydan olduğunu biliyoruz. 10 liraya sattığın şeyin yanına 40 liralık hediye koyduğunu da biliyoruz. O ürüne 100 lira verip sahip olamayanlara ilaç gibi oluyor bu yaptığın şeyler.

Sus 240'a aldim ben
Ama mecburen yani...ühüüüü
Dahası 3 ay önce bile 200 den aldım simdi bu neyyin indirimisi olacak sey mi
Ayy üfffffff! Gerçekten çok üzüyor böyle şeyler beni. Bazen indirim diye bir fiyat koyuyorlar, sonra bir bakıyoruz ki meğer indirim değil bindirimmiş. İşte o yüzden Akakçe'de fiyat grafiklerine bakıyorum hep
Şimdi haftaya Trendyol indirimini kaçıranlar için bir indirim daha yapacaklar. Sen asıl o zaman gör şenliği Tam bir hayal kırıklığı şov yaşanacak.

Benimki de geldiiii

Eklentiler

• 16683438073297792624778613977436.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 28
bende de kullanmadıklarım karardı haklısın kullanınca kararmıyor, birde hiç kesesine koymam dolaşır vs diye hepsi takı askısında açıkta ondan da oksitleniyor sanırım
Yes görl kesesine koyman gerekiyor bir de ayrı ayrı mesela farklı ürünlerin temas etmemesi gerekiyor bir de farlı materyallerin özellikle deymemesi gerek. Ben hep kapalı tutarım ayrı ayrı keselerde ya da çıt çıtlı poşetler oluyor ya onlarda.

Baktım ben miyim diye emin olmak için bulamadım ama Ben hatırlıyorum aldım ama açmadım markayı da seviyorum fiyatı da uygun diye dediğimi asıl klairs su gibi falan da demiştim. Yanlışsa sory başkası önerdiyse böyle hatırladım ben Hatta yapısını bilmiyorum açmadığım için demiştim.

Yok sen değildin arada gelip yaziyor buraya ama nick yok bende şu an
Aç aç sürpriz böyükkkk beğendim ben ya

Kova hatunu Mary & may in var peptid serumu

Mary & May – 6 Peptide Complex Serum​

Senin cildin benimki gibi sanki
Ben misin

Kafam bir milyon
Direk sana onerdigimi hatirliyamadim. Ama bahsettigimden emindim

Nasil memnun musun ? Ne zaman aldin ? Ne ara kullaniyorsun ?

Ben misin

Kafam bir milyon

Daha cok yeni birkaç günlük,her gece kullanıyorum ama bende hep böyledir birşey iyise bastan iyidir,purestte mesela yorum bile yapamadim çünkü birseyler yolunda değildi farkinaydim ..
Ilk 2 gün sanki nemlendirici ihtiyaci duydum ama sonra o da geçti gayet seviyoruz birbirimizi anlayacağın

ayyy hayırlı olsun iyi günlerde kullan darısı başımaa
Sana bir mesaj mı var acaba gümüş renk takı takmalısın mesajı bu kadar da olmaz yani hepsi gümüş Sen aslında fotilerde çok sarı durmuyorsun nötr gibisin olur bence sana ben sarıyım net mesela

Ben misin

Kafam bir milyon

Ben hatırladım aynen güneş kremini de çok seviyordunuz hatta. Ben de alacağım bir alamadım sıra gelmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…