- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
yorum beğenme aslında tamamen hak verdiğinden de olmaz canım ,inan ki ,yani o yorumu beğendiniz deyip kırılma hepimize derim mesela benim her yorumuma gelen beğenilerde de aynı şeyi düşünüyorum ,bazen tamamen goygoy yapıyorum ona da beğeni geliyor halbuki beğenilecek birşeyde yok ,okuduğu yeri takip etmek için ya da yazdığını gördüm demek içinde kullanılıyor bende çoğu zaman o niyetle kullanıyorum ,muhteşem alkış kalp konulsa varol dense anlarımda . burada çoğu insan taraf tutmadan okuyor bence .ben demiştim ceycey duygusal ponçiktir diye :) kimsenin seni insan kullanan emek kullanan kimseye yardım etmeyen biri olarak gördüğünü düşünmüyorum hadi sakinleşelimDaha bu hafta kızın değeri en az 1500 TL olan 4 5 kez kullanılmış bisikletini 4 yaşında bir kıza hediye etttim yanında oyuncaklarla. Kızımın ölüsünü öpeyim hediye ettim. Böyle çok hediye veririm sevdiğim daha dar gelirli çocuklara. Herşeyi mi satıyorum? Ne yapsın ihtiyaç sahibi benim taytımı abiyemi topuklu çizmemi ayakkabı mı kullanmadığım takımı? Ya da ayak numarası uyacak çocuk mu arayayım kapı kapı pes. Uygun olanları sadece bildiğim çocuklara veriyorum gerisini satıyorum. Sattıklarımın bir kısmıyla da tekrar hediye alıyorum . Ama bu görgüsüzlükle eşitmiş pes. Yorumlarını beğenenler de olmuş arkadaşlar arasında buna da şaşkınım. Kişiliğime saldırılmış resmen . Beni bambaşka insan gösterilmeye çalışılmış. Zengin değiliz çocuklara burs veremiyoruz diye de suçlu olduk. Ben kendi çocuğumu zor okutuyorum bu ekonomide. Asgari ücretten çok fazla ödüyorum okuluna. Asgari ücretle geçinenlere de AA siz de okutun demiyorum. Bundan utanırım ar ederim. Heveslenen çocuklara AA sizin okulda çok güzel diyorum . Diyeceklerim bu kadar. Anlayan anladı ne demek istediğimi zaten.
iyiyim-iyisin-iyiyiz