- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Oğlumda da terazi etkili diğer tanıdıklarimda,geçmişte ki arkadaşliklarimdan da....durmaya alerjiniz var kesinOğlunda mıDengesizlik moduna göre Keyifçi yanımız da olduğu için bazen de hareketsiz olabiliyoruz Kardeşim 5 yaş küçük benden geçen şaşırdı arkadaş sandım dedi bir mağaza çalışanı sinir ettim onu Ama yanlış insanı eyyorladı kıyafet alışverişini yapacak olan o asıl Bir de ben umursamam gülerim sinir olacak olan Başak da o
Bir daha size görl falan demiyeyim ya uyandım.Ay burcum yengeç, yükselenim boğa çıktı.
Eşimde boğa ondan mı iyi anlaşıyoruz acaba.
Ama o yemeğe çok düşkündür ve seçicidir. Ben düşkün değilim ve hiç ayırt etmem ne olsa yerim
haftada 3 gün derse gidiyor kız.4 gün boş.sadece pazar günleri geliyor.4.sınıf öğrencisi de ortaokul öğrencisine pekala ders verebilir öğretmen olacak kız zaten.ayrıca kalbini kırmak istemem ama bu grupta herkes zengin değil.ben de kendimden kısarak aldırıyorum o dersleri.bu arada da ing den de araştırıyorum bir öğrenci.severek geliyor o öğrenciler ders vermeye.çalışmanın para kazanmanın ne demek olduğunu da öğreniyorlar.ben de çalıştım üniversitede özel okul da okuduğum halde.ben insanlara balık vermeyi değil balık tutmayı öğretmek gerektiğine inananlardanım.Zaman ne gosterir bilmiyorum, buyuk konusmak da istemem ama ogluma bir ogrenciden ders aldirmak istemem. Alaninda yetkin olmali oncelikle. Orn. Matematik bilmesi; onu ogretebilecegi anlamina gelmiyor. Diger sebebi de o ogrencinin kendi ders ve sinavlarina ayirmasi gereken zamandan almak istememem. Bu iki sebep benim icin esdegerde onemli acikcasi. Onun icin imkanim oldukca burs vermeye devam.
2 gün bekleyin deniliyor evet ama ben beklemiyorum.Ertesi gün enzim yapılmaz yazılmıştı sanki yanlış mı hatırlıyorum
Ay senin yazdıklarını hep farklı okuyorum. Evdekiler bana hasta vakasından sonra bekleyemiyorum yani dayanamıyorum anlamında okudum.2 gün bekleyin deniliyor evet ama ben beklemiyorum.
mor cüzdan araştırdım henüz bulamadım güzel bir şey.almışken kullanayım bari dedimAy senin yazdıklarını hep farklı okuyorum. Evdekiler bana hasta vakasından sonra bekleyemiyorum yani dayanamıyorum anlamında okudum.Komik görl olunca normal yazdıklarını bile beynim otamatik çeviriyor
Görl inanmıyorum diyenden kork sen fenasın başa belasınmor cüzdan araştırdım henüz bulamadım güzel bir şey.almışken kullanayım bari dedim
yok sizden duya duya inanmaya başladım ben bu işe.Görl inanmıyorum diyenden kork sen fenasın başa belasın
haftada 3 gün derse gidiyor kız.4 gün boş.sadece pazar günleri geliyor.4.sınıf öğrencisi de ortaokul öğrencisine pekala ders verebilir öğretmen olacak kız zaten.ayrıca kalbini kırmak istemem ama bu grupta herkes zengin değil.ben de kendimden kısarak aldırıyorum o dersleri.bu arada da ing den de araştırıyorum bir öğrenci.severek geliyor o öğrenciler ders vermeye.çalışmanın para kazanmanın ne demek olduğunu da öğreniyorlar.ben de çalıştım üniversitede özel okul da okuduğum halde.ben insanlara balık vermeyi değil balık tutmayı öğretmek gerektiğine inananlardanım.
ne saçmalıyorsun ya.bir öğrenciden ders aldırmakla görgüsüz denilmesinin ne ilgisi var?binlerce öğrenci ders veriyor bu ülkede .ben de verdim zamanında.hiç de dersimden falan kalmadım.gece gece elim ayağım titredi.nelerle itham ediliyorum.pesss.4. Sinifta okulu biraksa ogretmen olmayacak ama. 3 gunluk derslerin 30 gune sigmayan proje odevleri oluyor. ☺ Neyse; farkli acilardan bakiyoruz konuya.
Diger boyuta yorum yazmayacagim zira yaptiginin komsularinin paylasimlarina istinaden gorgusuz diye itham etmesinden farkli bir sey degil bana gore. Bundan sonra basta Nisa olmak uzere konudaki bir kac kisiyi okur gecerim.
her alınan yeni tshirt için tonlarca su israfı oluyor ben ikinci eli bu yüzden destekliyorum , birde bazı şeyler ihtiyaç sahibine verilmiyor mesela ipek gömlekler abiye elbiseler gibi . onları satıyorum . yani bazı şeyleri satıp bazı şeyleri ihtiyaç sahiplerine veriyorum ceyceyinde böyle yaptığını biliyorum. herşey ihtiyaç sahibine verilmiyor elde kalanlarında bir şekilde çıkması gerek o yüzden satıyorum ihtiyacı olan makul ücrete bulabiliyor en azından .İkinci elde bir sefer doktora icin gerekli bir kitap almistim. Kitapta bile sevmem acikcasi. :/ Ama oglumun neredeyse tum esyalari yegenimden kalanlar. Ozellikle 3 yas icinde kullanilacak esyalara verilen paraya uzuluyorum acikcasi.
Ama kendim giymem, bendekini satmak yerine ihtiyaci olanlara vermeyi, hic olmadi giysi konteynerlerine atmayi tercih ediyorum. İkinci el uygulamalari yuzunden insanlar yardimlasmayi unuttu sanki.
insan karşısındakine saygı duymalı kuzum.ben 3 senedir fazla ürünlerimin çoğunu satıyorum bundan kime ne?ayrıca 7 yıldır maddi manevi destek olduğumuz kendi kızım gibi olan kıza da kızıma matematik dersi verdiriyorum.çünkü eski ekonomim yok karşılıksız para veremem artık.eskiden veriyordum.kız severek geliyor .busene bitince öğretmen olacak zaten.iş de bulacağız ona elbirliğiyle atanana dek.evine tek kuruş girmiyor babası terketti nafaka falan yok.2 kardeşi daha var.ilaç gibi geliyor ona o dersler.ayrıca bir arkadaşıma daha ders veriyor.kötü insan, insan kullanan insan sınıfına düşürüldüm gece gece.yalan dolan yazmayıp olanları yazmak da suç oldu bu sitede artık.Görls ya üzüldüm niye böyle oldu ki
valla çok üzüldüm böyle itham edilmeme.geçen hafta eşim 4 halka sucuk 1 kilo peynir1 kilo zeytin alıp verdi o aileye.illa böyle yazmam mı lazım.onlar ayrı.kızın mesleğini yapıp para kazanmasıysa apayrı.her alınan yeni tshirt için tonlarca su israfı oluyor ben ikinci eli bu yüzden destekliyorum , birde bazı şeyler ihtiyaç sahibine verilmiyor mesela ipek gömlekler abiye elbiseler gibi . onları satıyorum . yani bazı şeyleri satıp bazı şeyleri ihtiyaç sahiplerine veriyorum ceyceyinde böyle yaptığını biliyorum. herşey ihtiyaç sahibine verilmiyor elde kalanlarında bir şekilde çıkması gerek o yüzden satıyorum ihtiyacı olan makul ücrete bulabiliyor en azından .
bizim gibi ikinci el uygulama kullananlar öyle yapıyor en ucuz 16 tl ye satışa koyabiliyorsun kişinin favorilerinden dolabından ihtiyaç sahibi olup olmadığı da anlaşılıyor aldığı ürünün yanına o kadar hediye koyuyoruz kiAy evet sen hediye falan da ekliyordun hatırlıyorum. Süper ya
komşularım bana görgüsüz diyormuş öyle anlamış bir de.yav ne zaman öyle yazdım?bu sitede bazı üyeler dedim.benim komşularım kaliteli insanlardır .tek sorunum olmamıştır bunca yıl.yıllarca ilkokul çocuklarını arabamla okula götürdüm getirdim.annesi vefat etmiş bir kıza derslerinde yardım ettim karşılıksız.ama hırslı kötü insan oldum gece gece.öğrenci kullanan insan oldum.valla çok şaşkınım.bizim gibi ikinci el uygulama kullananlar öyle yapıyor en ucuz 16 tl ye satışa koyabiliyorsun kişinin favorilerinden dolabından ihtiyaç sahibi olup olmadığı da anlaşılıyor aldığı ürünün yanına o kadar hediye koyuyoruz kiamaç hem elden çıksın hemde elden çıkmaya çıkıyor gerçek ihtiyaç sahibine ulaşarak işe yarasın. belediyelerin sokakta ihtiyaç kutusuna çocukları sokup içinden ne varsa çıkartanlar var haberlerde gördüm ... ihtiyaç sahibini bulmakta zor oluyor artık
öğrencilerin paraya çok ihtiyacı oluyor herkesin ailesi giderlerini karşılayamıyor, bende hem okudum hem çalıştım öğrencinin zamanından çalamam diye bana iş vermeselerdi sıkıntı çekerdim açıkcası . hem okuyup hem çalışmak insana çok şey katıyor faydasını da çok gördüm . burada aslında konuşulan herşeyde amaç ortamımıza göre bulunduğumuz şartlara göre iyi niyet göstermek . eğer o öğrenciler ders verecek bir iş bulamazlarsa yanlış işlere de bulaşabilirler . kuzenim mühendislik okurken bir yandan fuarlarda çalıştı bazen özel ders verdi onur belgesiyle de mezun oldu. bu dünyanın heryerinde aslında var . bazılarına yardım edersin bazılarının emeğiyle para kazanmasına vesile olursun o an hangisi karşına çıkarsa onu yaparsın .haftada 3 gün derse gidiyor kız.4 gün boş.sadece pazar günleri geliyor.4.sınıf öğrencisi de ortaokul öğrencisine pekala ders verebilir öğretmen olacak kız zaten.ayrıca kalbini kırmak istemem ama bu grupta herkes zengin değil.ben de kendimden kısarak aldırıyorum o dersleri.bu arada da ing den de araştırıyorum bir öğrenci.severek geliyor o öğrenciler ders vermeye.çalışmanın para kazanmanın ne demek olduğunu da öğreniyorlar.ben de çalıştım üniversitede özel okul da okuduğum halde.ben insanlara balık vermeyi değil balık tutmayı öğretmek gerektiğine inananlardanım.