Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ha son da şunu yazayım.bir olay anlattım.ürünlerimizi paylaşabiliriz aldıklarımızı sattıklarımızı ya da gördüklerimiz önerebiliriz dedim.ben paylaşınca eski yıllarda görgüsüzlükle bile suçlandım dedim.beni bu yazdığımdan bile vurmaya çalıştı yahu?bu nasıl arkadaşlık?çocuğum hasta takır takır öksürüyor uyuyamıyor.ben de onu bekliyorum uyumuyorum sitede takılıyorum.huzurla takılmalıydım.saçma ithamlara uğrayarak değil.

Yarına çözülür umarım 😕
yok çözülmesin.böyle saçmalık okumamıştım uzun zamandır.üniversite öğrencileri cafelerde geziyor sevgilileriyle saatlerini geçiriyor sinemaya tiyatroya gidiyorlar.ama benim kızıma ders veren kız haftada 2 saat çalışınca ki evi de benim evime 200 metre bu arada.ders bitince de evine bırakıyorum yağmur soğuk vs varsa.kız okulunu bitiremezmiş benim yüzümden.okulu bırakırmış .böyle bir şeyi 44 yaşındayım ilk defa duydum.ha bir de öğretmenim ben 4 yıl devlet okulunda öğretmenlik yaptım .bir öğrencinin hayatıyla oynayacak son insanım.çok doğru bu kız 7 24 uyumuyor yemek yemiyor tv izlemiyor arkadaşına gitmiyor sevgilisiyle buluşmuyor saçını düzleştirmiyor hep ders çalışıyor.başka türlü okuldan atılır ya.sanki kız evime her gün temizliğe geliyor?tövbe tövbeeee.daha neler duyacağım bu sitede.

yok çözülmesin.böyle saçmalık okumamıştım uzun zamandır.üniversite öğrencileri cafelerde geziyor sevgilileriyle saatlerini geçiriyor sinemaya tiyatroya gidiyorlar.ama benim kızıma ders veren kız haftada 2 saat çalışınca ki evi de benim evime 200 metre bu arada.ders bitince de evine bırakıyorum yağmur soğuk vs varsa.kız okulunu bitiremezmiş benim yüzümden.okulu bırakırmış .böyle bir şeyi 44 yaşındayım ilk defa duydum.ha bir de öğretmenim ben 4 yıl devlet okulunda öğretmenlik yaptım .bir öğrencinin hayatıyla oynayacak son insanım.çok doğru bu kız 7 24 uyumuyor yemek yemiyor tv izlemiyor arkadaşına gitmiyor sevgilisiyle buluşmuyor saçını düzleştirmiyor hep ders çalışıyor.başka türlü okuldan atılır ya.sanki kız evime her gün temizliğe geliyor?tövbe tövbeeee.daha neler duyacağım bu sitede.
Yok işte aranızda yanlış bir anlaşılma yaşandı,senin yüzünden okulda kalır değil de zaten dersleri yoğun oluyorlar yetiştirme yoğunluğu var kızına etkin olamaz anlamında dedi gibi anladım ben..ay nolur yarın sakin kafayla konuşun
Yazık yani

Yok işte aranızda yanlış bir anlaşılma yaşandı,senin yüzünden okulda kalır değil de zaten dersleri yoğun oluyorlar yetiştirme yoğunluğu var kızına etkin olamaz anlamında dedi gibi anladım ben..ay nolur yarın sakin kafayla konuşun
Yazık yani
Görl şimdi aşırı alakasız olacak dur skinkeyr zaten ortalık karışık gibi 😂Kova ile terazi benzer hava hava derler doğruymuş aynı tepkileri veriyoruz. Neyse aşırı saçma oldu köy yanar 😂

Görl şimdi aşırı alakasız olacak dur skinkeyr zaten ortalık karışık gibi 😂Kova ile terazi benzer hava hava derler doğruymuş aynı tepkileri veriyoruz. Neyse aşırı saçma oldu köy yanar 😂
Gökyüzünde barışçı enerjiler hakim olmaya başladı ben umutluyum yangın yeri değil bağ bahçe olacak 🤣🤣 deme şöyle şeyler 😁

Kolajen kullanan var mı, kolajen kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz? :KK70: Şaka şaka, soru bu değil :KK70: Kolajen kullananların uyku ile arası nasıl? Ben ne zaman kolajen kullanmaya başlasam sabah erkenden uyanıyorum ve cin gibi oluyorum. Çok çabuk alıyorum uykumu. Normalde erken kalkamam, uyansam yataktan çıkamam ama kolajen içtiğim dönemlerde aşırı enerjik oluyorum galiba. Sizlerde de durum aynı mı?
Uykuya hiç dikkat etmedim kuzum. benim bağırsakları mı durduruyor

erhan dün gelirken kargoyu getirdi ofise bırakmışlar grubun küpesi neden bir türlü nasip olmuyor rose renk istedim gümüş gelmiş diğer küpedede gümüş gelmişti :KK70: altın renk gelse takarım ama gümüş asla yakışmıyor bana öf habire iade edip diğer renk getirtip duruyorum yıldım gayri :KK70:

çok komik birşey oldu sabah paytağın sesine uyandık samsak döveciyi söylüyordu :KK70: bizim muhabbet kuşu :KK70: çok gevezedir kendisi bildiğiniz sohbet edersiniz karşılıklı papağan gibi :KK70: kaç gündür ahsen samsak döveci şarkısına takmıştı kafayı :KK70: paytak ezberlemiş şoka girdik erhanla uyanıp birbirimize baktık :KK70:

birde tam ses tonumuzla öğreniyor kelimeleri erhan yanıma geliyor efendim diye diyorum ben birşey demedim :KK70: paytak tam benim sesimi taklit ederek caanımmm gel gel gel gel diyor :KK70:

Bir daha size görl falan demiyeyim ya uyandım. 😂🙈Koskoca akademisyen 2 doktoralı.Çok mütevazı olduğunuz için kankim gibi davranışım ama enerjiniz çok genç diyedir 😍Normalde resmi biriyimdir valla.
Ben senin samimiyetini çok seviyorum ve her zaman enerjimi yükseltiyorsun. Bende herkese samimiyetimize inanarak sen diye hitap ediyorum. Bence böyle çok güzeliz skinygörl🥰

Eğer çocuğum üniversiteye hazırlanıyor olsaydı yetkin bir hoca dan ders almasını isteyebilirdim. Ancak ortaöğretim öğrencisine eğitim fakültesi 4. Sınıf öğrencisinin ders verebileceğini düşünüyorum. Ders alan öğrenci ve dersi veren bu durumda daha iyi iletişim kurabiliyor. Benim bölümümde farklı yazılımlar kullanıyoruz. Saatlerce anlattığım konuyu anlamayıp projesinde ilerleyemeyen bir öğrenciye bir üst sınıftan çokta başarılı bile olmayan bir öğrencinin öğle tatilinde anlattığını görüyorum. Bir sonraki derste öğrenci ilerlemiş oluyor. Yakın yaş grupları daha rahat sorduğu için mi aynı dili konuştukları için mi bilmiyorum bazen birbirlerinden bişeyler kapma konusunda iyi oluyorlar.
Konunun ekonomik boyutu ve katkısı da ayrı tabi. Ülkenin ekonomik durumu gerçekten giderek kötüye gidiyor yurt ücretini karşılamakta bile zorlanıyorlar artık. Cafe de garsonluk yapmak zorunda kalmasından iyidir diye düşünüyorum.

öğrencilerin paraya çok ihtiyacı oluyor herkesin ailesi giderlerini karşılayamıyor, bende hem okudum hem çalıştım öğrencinin zamanından çalamam diye bana iş vermeselerdi sıkıntı çekerdim açıkcası . hem okuyup hem çalışmak insana çok şey katıyor faydasını da çok gördüm . burada aslında konuşulan herşeyde amaç ortamımıza göre bulunduğumuz şartlara göre iyi niyet göstermek . eğer o öğrenciler ders verecek bir iş bulamazlarsa yanlış işlere de bulaşabilirler . kuzenim mühendislik okurken bir yandan fuarlarda çalıştı bazen özel ders verdi onur belgesiyle de mezun oldu. bu dünyanın heryerinde aslında var . bazılarına yardım edersin bazılarının emeğiyle para kazanmasına vesile olursun o an hangisi karşına çıkarsa onu yaparsın .
Öğrenci iken hangi iş olursa olsun çalışan öğrencilerin başarı yüzdesi ve iş bulma oranı diğerlerinden kesinlikle yüksek. Buna benzer konuda istatistikleri hesaplayarak bir bildiri sunmuştum. Hayatın zorluğunu öğrenirken para kazanıyor olmak güzel geliyor. Eğer mesleği ile ilgili bir alanda çalışıyorlarsa deneyim kazanmış oluyorlar. Bir projemde yardım eden yüksek lisans öğrencim projede ki görevini cv sine yazmıştı. O referans işe kabul edilmesini sağladı.
Ne yazık ki kpss gibi saçma bir ölçme sistemi var o sınavı geçene kadar freelance iş yapan mezun ve öğrencilerim var.

Ay yine Akakçe diyeceğim, bu defa beni vuracaklar :KK70: Akakçe'de ürünü bul, fiyat alarmını aç, o sana bildirim gönderiyor. Ben hâlâ Effectha indirimi bekliyorum :işsiz:
Şimdi uygulama indirdim
Bu effectha nin karma ciltler için Olanı vat mi uygulamada çıkmadı
Ya da cerave bakayım.dedim onda da sanki hep kuru ya da extra kuru yazıyor
Bi nemlendirivi alayım diyorum kullanmıyordum normalde ama

Öğrenci iken hangi iş olursa olsun çalışan öğrencilerin başarı yüzdesi ve iş bulma oranı diğerlerinden kesinlikle yüksek. Buna benzer konuda istatistikleri hesaplayarak bir bildiri sunmuştum. Hayatın zorluğunu öğrenirken para kazanıyor olmak güzel geliyor. Eğer mesleği ile ilgili bir alanda çalışıyorlarsa deneyim kazanmış oluyorlar. Bir projemde yardım eden yüksek lisans öğrencim projede ki görevini cv sine yazmıştı. O referans işe kabul edilmesini sağladı.
Ne yazık ki kpss gibi saçma bir ölçme sistemi var o sınavı geçene kadar freelance iş yapan mezun ve öğrencilerim var.
Günaydın herkese. Dün sizleri gerdiğim için özür dilerim. Ama ben olay kapansın diye güzelce açıklamamı sebeplerimi yazdım. Fakat kendisi durmadı. Yok görgüsüz demeleriyle aynı şeyi yapmışım. Yok Nisa vs ile muhatap olurmuş benle olmazmış. Özür dilerim yanlış anlaşıldım dese kapatırdım olayı orada zaten.tekrar okudum yazdıklarımı. Kendimde hata bulamadım. Ben diyorum kız haftada 3 gün okula gidiyor zaten öğretmen olacak yetkindir. O diyor kızın okumasına engel oluyormuşum okulu bitiremeyebilirmiş vs.kızımın abisi var . Okurken yazılım işleri yapıyor. Şirket bile kurdu. Tanındı yurtdışına iş yapıyor. Maddi ihtiyacı da yok annesi dr babası mühendis. Çalışmak ayıp mı yahu? Avrupa’da lise öğrencileri cafe de çalışır çocuk bakar köpek gezdirir. Cidden bu konuda şaşkınım. Konu nereden nereye geldi🙁

Daha bu hafta kızın değeri en az 1500 TL olan 4 5 kez kullanılmış bisikletini 4 yaşında bir kıza hediye etttim yanında oyuncaklarla. Kızımın ölüsünü öpeyim hediye ettim. Böyle çok hediye veririm sevdiğim daha dar gelirli çocuklara. Herşeyi mi satıyorum? Ne yapsın ihtiyaç sahibi benim taytımı abiyemi topuklu çizmemi ayakkabı mı kullanmadığım takımı? Ya da ayak numarası uyacak çocuk mu arayayım kapı kapı pes. Uygun olanları sadece bildiğim çocuklara veriyorum gerisini satıyorum. Sattıklarımın bir kısmıyla da tekrar hediye alıyorum . Ama bu görgüsüzlükle eşitmiş pes. Yorumlarını beğenenler de olmuş arkadaşlar arasında buna da şaşkınım. Kişiliğime saldırılmış resmen . Beni bambaşka insan gösterilmeye çalışılmış. Zengin değiliz çocuklara burs veremiyoruz diye de suçlu olduk. Ben kendi çocuğumu zor okutuyorum bu ekonomide. Asgari ücretten çok fazla ödüyorum okuluna. Asgari ücretle geçinenlere de AA siz de okutun demiyorum. Bundan utanırım ar ederim. Heveslenen çocuklara AA sizin okulda çok güzel diyorum . Diyeceklerim bu kadar. Anlayan anladı ne demek istediğimi zaten.

Ben senin samimiyetini çok seviyorum ve her zaman enerjimi yükseltiyorsun. Bende herkese samimiyetimize inanarak sen diye hitap ediyorum. Bence böyle çok güzeliz skinygörl🥰
ne harika bir insansın ,sıfır ego, hiç kompleksin yok :KK200: burada bazen konularda okuyorum bazılarını. sen benim kim olduğumu biliyor musun seni aklımla eğitimimle döverim minvalinde yaklaşan .gerçek eğitimli dolu insan senin gibi olur işte :KK200:

tamamdır canım zaten paylaşırım kararan gümüşümün öncesi sonrası diye burada :KK66:
Öğrenciyken hep gümüş kullanırdım kararmazdı. Devamlı taktığım için sanırım. Evdekileri kullanmıyorum kutularda kararmışlar dura dura. Diş macunuyla denedim olmadı. Netten karbonatlı sıcak suya koyun okudum . Yaptım olmadı. Sigara içen yok evde. Olsa onun külüyle bile deneyecektim valla 😅😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X