- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Boğa başak?Eşim yengeç, zaman zaman çekilmez ve takıntılı olsa da pofuduk bir kalbi var.Yok keşke yengeç olaydım Düşün yani bir aslan ile hangi burç bir araya gelirse berbatlaşır?
Ya işte işe yaramışAh ah ona hiç bir sayı işe yaramaz ama bugün daha sevimli davrandı
Benim de konuşmuştuk ya asıl kardeşimin ama.Adaçayı tütsüsü yapsaydın, sirke ile duvarları falan sil iyice
Senin oğlun benim hayalim, biliyor musun? Sevgi falan değil benimki, aşk resmen.
giysi konteynırlarındakiler geri dönüşüme gidiyor firmalara satılıp giyilmiyor ki.o yüzden ben atmıyorum oralara.ikinci el uygulamalar asıl alım gücü düşük insanların herşeye kolayca ulaşmasını sağlıyor.mesela crocs terliği 16 tl ye sattım.sadece evde 2 ay giyilmişti.orjinal değildi ama satış fiyatı sıfırı 140 150 tl.onu bile alamayanlar var.hele çocuklara ürün satınca içine hediyelerde ekliyorum.arayıp teşekkür edenleri oldu.kar amaçlı satmıyoruz ki çoğu ürünü.İkinci elde bir sefer doktora icin gerekli bir kitap almistim. Kitapta bile sevmem acikcasi. :/ Ama oglumun neredeyse tum esyalari yegenimden kalanlar. Ozellikle 3 yas icinde kullanilacak esyalara verilen paraya uzuluyorum acikcasi.
Ama kendim giymem, bendekini satmak yerine ihtiyaci olanlara vermeyi, hic olmadi giysi konteynerlerine atmayi tercih ediyorum. İkinci el uygulamalari yuzunden insanlar yardimlasmayi unuttu sanki.
Yarın bir göndereyim tütsü sirke hepsini yapacağım.Adaçayı tütsüsü yapsaydın, sirke ile duvarları falan sil iyice
Senin oğlun benim hayalim, biliyor musun? Sevgi falan değil benimki, aşk resmen.
Ay evet sen hediye falan da ekliyordun hatırlıyorum. Süper yagiysi konteynırlarındakiler geri dönüşüme gidiyor firmalara satılıp giyilmiyor ki.o yüzden ben atmıyorum oralara.ikinci el uygulamalar asıl alım gücü düşük insanların herşeye kolayca ulaşmasını sağlıyor.mesela crocs terliği 16 tl ye sattım.sadece evde 2 ay giyilmişti.orjinal değildi ama satış fiyatı sıfırı 140 150 tl.onu bile alamayanlar var.hele çocuklara ürün satınca içine hediyelerde ekliyorum.arayıp teşekkür edenleri oldu.kar amaçlı satmıyoruz ki çoğu ürünü.
Ufff adamin üstünden eze eze geçersin tepen atıncaAy nasıl da bildi bakikincisi
Başak mısın. Çok severim babam başakAy nasıl da bildi bakikincisi
Ömrü uzun olsun (oğluna dedim)Yarın bir göndereyim tütsü sirke hepsini yapacağım.
Oğluma bende aşığım çok başka bir tür golden. Üzgünsen anlar paylaşır. Mutluysa anlar onu da paylaşır seninle. O kadar iyi ifade eder ki beni anladığını her defasında şaşırtmayı başarıyor.
Anlatırsın dinler şaşkın şaşkın bakar
Amin amin. Ağlamana dayanamaz hemen patiyi uzatırÖmrü uzun olsun (oğluna dedim)Bir de aklıyla hareket etme kabiliyeti var. Gözlerime baktığında sevgimden ağlayabildiğim bir dosttur kendileri.
İşte o kötü ya, gerginlik sevmiyorum. Hep mükemmelliyetçi, hep bir titizlik, hep her şey doğru olsun, hep her şeyi ben yapayım. Bıktım kendimden! Hele benim minnoş yengeç kocişim çok çekiyor elimdenUfff adamin üstünden eze eze geçersin tepen atıncaüzülme yani
Tembel yengeçe ilaç gibisin haberin yok tabiİşte o kötü ya, gerginlik sevmiyorum. Hep mükemmelliyetçi, hep bir titizlik, hep her şey doğru olsun, hep her şeyi ben yapayım. Bıktım kendimden! Hele benim minnoş yengeç kocişim çok çekiyor elimdenMesela yatmadan önce yatağı cetvelle çizilmiş gibi düzgün yapan biri ile yaşam çok da güzel olmasa gerek
giysi konteynırlarındakiler geri dönüşüme gidiyor firmalara satılıp giyilmiyor ki.o yüzden ben atmıyorum oralara.ikinci el uygulamalar asıl alım gücü düşük insanların herşeye kolayca ulaşmasını sağlıyor.mesela crocs terliği 16 tl ye sattım.sadece evde 2 ay giyilmişti.orjinal değildi ama satış fiyatı sıfırı 140 150 tl.onu bile alamayanlar var.hele çocuklara ürün satınca içine hediyelerde ekliyorum.arayıp teşekkür edenleri oldu.kar amaçlı satmıyoruz ki çoğu ürünü.
ben onlara artık acımıyorum.kendi bildiğim 2 çocuk var onlar dışında asla vermiyorum.çocuğuma da gene bildiğim bir öğrenci kızdan ders aldırıyorum harçlık yapsın diye.çalışmadan hazıra konmaya alıştırıldık maalesef bu değişmeli yavaş yavaş.Bizim belediye direkt ihtiyac sahipleriyle bulusturuyor. Hos benim belirledigim bir kac kisi var, annemlerin oldugu sehirde; onlara goturuyorum. Eminim yani direkt ihtiyac sahibime ulastigindan.
İste kastim 16 TL bile veremeyecek olanlar. Onlar olayin Crocs ya da Xrocs veya orijinal ya da sahtesine bakamayanlar.
Uygulamaya az once bir bakayim dedim, L’occitane’nin bos kutularini dahi 40-50 TL’den satanlar var millet cildirmis. Hani su karton sari kutular.
Tembelliği beni öldürüyor. Adam hep uzanma modunda, hep yorgun, hep uykuluTembel yengeçe ilaç gibisin haberin yok tabi
Ay buna bayıldım ne güzel özetlemişsinBenim zodyakta en sevdiğim burç
aslan ve başaktır ...aslanın hafif daha az egolusu ve başağın daha az eleştiri yapanı hele candır. Başak hele cok komiktir eleştirir yargılar ama kendisinde de o eleştirdikleri mevuttur meselaama yinede bayılırım adamı da etrafı da 2 dk da toparlar
Ya çok tatlısın okuyup okuyup gülüyorum. Bir durum olursa ben buradayımSüpermiş her zorluğun üstesinden geliyor valla koç kendini düşünüp en kötü durumlardan bile çıkarıyor. Koç olmak isterdim
Ay burcum yengeç, yükselenim boğa çıktı.Ben de internetten baktım valla ayburcı hesapla
Sen de.Ya çok tatlısın okuyup okuyup gülüyorum. Bir durum olursa ben buradayımher türlü konuda senide kurtarırım
Bedava verdiğimiz insanlar bazen bize bir bardak çay bile vermiyorben onlara artık acımıyorum.kendi bildiğim 2 çocuk var onlar dışında asla vermiyorum.çocuğuma da gene bildiğim bir öğrenci kızdan ders aldırıyorum harçlık yapsın diye.çalışmadan hazıra konmaya alıştırıldık maalesef bu değişmeli yavaş yavaş.