Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nisa :KK70: Demek ki başka bir şeysin sen :KK70:
Yay süper burç ya. Nisa da bence tam bri yay giib değil bir yandan evet ama bence yay Nisa dan da daha da rahat falan olur. Kafasına göre 😂bir Yay bir kova mutlu olur hayatta. Çocuk falan düşünmüyorum ama çocuk yaparsam isterim bu ikisinden birini. Terazi kendi burcum da olur belki belki çalışkan olsun diye oğlak 😂Su no yazık çocuğa 😂Yay ya benim de arkadaşım var 😂Tam bir Yay. Şimdi flörtü var o da yaymış dedim iki yay nasıl olur alahh 😂Ben de yay olacaktım ama erken doğdum 2 ay teraiz oldum ama haritamd aşırı çok yay var zaten %50 den fazla ateş elementi olması nedeni 😂

ya çok tatlısın olsa bir dert olmasa bir dert benim vardı da ne oldu emzirdikten sonra beeeyle lahmacun gibi oldu sallanıyor :KK70: yerçekime karşı fazla sempatisi var memeytolarımın , hem büyük hem lömbür :KK70:
Bu nedir ya? Ben böyle gülmek görmemiştim :KK70::KK70::KK70::KK70: Ay karnım, yüzüm, tatliş elmacık kemiklerim ağrıdı :KK70:

Görl senin ay burcun boğa mı ya annemin öyle mesela tam bir yemek düşkünü 😂Antepli görl lahmacun diyor 😂Sen taş gibisin maşallah hiçbir şeye ihtiyacın yok 💥💯Görl maşallah nazar değmesin Ahsen sana bakar bile çok akıllı anlayışlı bir görl o. Ama ikinci çocuk düşünceniz vardı ya belki ilerde diye o zaman ondan sonra yaptırmak daha mantıklı olur tabii.
ya annemin zamanında söylediği bir saat aralığı var ona göre yükselen kova diyor. benim sorunum fazla empati duyuyorum ondan kaynaklanan bir duygusallık var ama kendime karşı çok acımasızım mesela. birine birşey olunca ben hastalanıyorum üzüntüden :KK70: içimden atamıyorum . burçların karakterlerine bakıyorum kendimde şu var bu var eliyorum bulmak için , emin değilim. özgürlüğüme çok düşkünüm. haksızlığa asla tahammül edemiyorum ve sesim illa çıkar. kendimi sürekli birşeyleri düzeltmeye ,birilerini savunmaya çalışırken buluyorum , sistemde birşey ters giderse isyanlardayım :KK70: aşırı empati duygum var takarım da kafaya . o yüzden insanlardan uzak durmaya çalıyorum çünkü beni hasta ediyorlar :KK70: çok güldüğüme bakma aslında mizacım sert kuralcıdır ve asla hiçbirşeyi de unutmam :KK70:yavaş insana mıymıytınlara tahammülüm yok herkes aslan gibi olmalı :KK70: burdan yola çıkarsak sence nedir benim yükselen
Nisa :KK70: Demek ki başka bir şeysin sen :KK70:
:KK70: 21 aralık 86 da kesin doğdum eminim :KK70: hatta amerikan hastanesinde doğdum beni doğurtan doktorda tülay adında .

Onu paylaşırken dedim zaten fame görl değilim beni tanıyan çok insan yok ha olsa ne olur bombe bir mesajım yok ama olmadığından yok yani hayatımda yok boring görlüm 😂Hatta arkadaşlarım şey diyor biz sana her şeyi anlatıyoruz sen anlatmıyorsun gizliyorsun dedim bir tarafımdan mı uydurayım yani insanın ağzını bozuyorlar ya 😂Tanınsam en fazla skandal Skinkeyre bu kadar money mi ayırıyormuş uuuiyyy derler 😂
:skandal::KK70:

haksızlığa asla tahammül edemiyorum ve sesim illa çıkar. kendimi sürekli birşeyleri düzeltmeye ,birilerini savunmaya çalışırken buluyorum , sistemde birşey ters giderse isyanlardayım :KK70:
Bunu birkaç kez tecrübe ettik. Ceycey de öyle, iyi ki varsınız :KK68:

Bunu birkaç kez tecrübe ettik. Ceycey de öyle, iyi ki varsınız :KK68:
ooo arkadaşım haksızlığa uğrasın sonuna dek arkasında dururum.kızımın ilkokul öğretmeni haksızlığa uğramıştı.valla uğratan veliyle birbirimize girdik.en son beni ölümle tehdit etmişti 3 yıl geçti hala hayattayım.:KK45::KK45:

ya annemin zamanında söylediği bir saat aralığı var ona göre yükselen kova diyor. benim sorunum fazla empati duyuyorum ondan kaynaklanan bir duygusallık var ama kendime karşı çok acımasızım mesela. birine birşey olunca ben hastalanıyorum üzüntüden :KK70: içimden atamıyorum . burçların karakterlerine bakıyorum kendimde şu var bu var eliyorum bulmak için , emin değilim. özgürlüğüme çok düşkünüm. haksızlığa asla tahammül edemiyorum ve sesim illa çıkar. kendimi sürekli birşeyleri düzeltmeye ,birilerini savunmaya çalışırken buluyorum , sistemde birşey ters giderse isyanlardayım :KK70: aşırı empati duygum var takarım da kafaya . o yüzden insanlardan uzak durmaya çalıyorum çünkü beni hasta ediyorlar :KK70: çok güldüğüme bakma aslında mizacım sert kuralcıdır ve asla hiçbirşeyi de unutmam :KK70:yavaş insana mıymıytınlara tahammülüm yok herkes aslan gibi olmalı :KK70: burdan yola çıkarsak sence nedir benim yükselen

:KK70: 21 aralık 86 da kesin doğdum eminim :KK70: hatta amerikan hastanesinde doğdum beni doğurtan doktorda tülay adında .
En iyi kombinasyon yay ile kova dedim tam da yukarıda sen de öyleymişsin 😂 Senin çok umursamaz olman gerekmiyor mu ya 😂Hem kova hem yay 😂Özgürlüğüne düşkünlük buradan geliyor ever bu uyuyor ikisine de. Adalet duyusu teraziye çok yorulur aslında ama terazi bu kadar ateşli ve sert değil aksine bence bazen fazla bile sakin kötü olmamak için insanlarla gereken tepkiyi veremiyor.kova ve yaylara rahatsınız deyince diyorlar ki evet dışarıdan aşırı aşırı böyle rahat görünüyorum ama aslında hiç öyle değilim diyorlar istisnasız 😂Bir de sende Toprak etkisi de var gi bu kadar düzenli olmak bu kadar istikrarlı olmak çalışkanlık iyi bir köklenmen de var aslında 😂Bir de yaız dili bazen tam anlaşılmıyor ya belki normal hayatta görsek birbirimizi şaşırırız 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X